- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
O kadar incesine ben de gelemem domatessiz yemek olur mu yaa,benimki bi mantar yemez tolere edebiliyorum
Ne edebiliyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar incesine ben de gelemem domatessiz yemek olur mu yaa,benimki bi mantar yemez tolere edebiliyorum
tabii bütün cinsiyetçi düşüncelerini sal oratama.sonra polemik mi arıyorsun, başkasına git. hee tatlım hee
hala ağlamıyor musun?
eee merak ettim sen istemedim yemeyi yaptıgınsa ben dısardan söylicem dese napıcan sahsen ben bile kabuska pırasa yemiyorum esime hic yapamam hani diger türlü seyler tolere edilir ama bu sebzeler cok kokulu ve herkez sevmeyebilirAlışır dert etme =))
Benim ki baştan pazarlık etti, bezelye yemem, lahana yemem, şehriye çorbası yememmmm bunlar olursa masaya bile oturmammmm =))
Bezelyeye bayılırım, ilk yaptığımda yemedi, ikinci de başka yemek yapmadım, şifa niyetine ye dedim bak çok faydalı, cık dedi sonra bir tabak bezelye yersen sana ardından menemen yaparım dedim =)) Tadına baktı, yedi bir daha da yemem demedi. Şehriye çorbası için çok savaştım, deli gibi severim, adam ağzına sürmüyor, takmış onu kafasına, çorbayı çiçek şehriye ile yaptım, baktım yiyor, domatesli olunca daha bir sevdi, çiçek şehriyede anlaştık =)) Kapuska da başarılı olamadım ama lahanayı dolma olarak koydum önüne, dolma güzeldir psikolojisi ile ona da alıştı =))) Üzülme tek derdin bu olsun =))
Ha benim ki börek, çörek,hamur işi , makarna asla yemez, hazmedemiyorum, hamallık gibi geliyor diyor, sağlığı için de gerekli değil, ısrar etmiyorum, o tür şeyler yaptığım zaman komşularımla paylaşıyorum =))
pırasa ve kabuska yiyince doyuyomu peki ben kadın halimede sebze yemeyide yapsam ille et tavuk olmalı yanında bi erkek nasıl sadcee bu sebzeleri yer sahsen etsiz sofraya oturmam benbakla hariç herşeyi yiyebiliyorum/dum (alerjim olanlar hariç). neyse benim eşimde yemek seçer. soğan sarımsak yemek mesela sebzelerden çoğunu yemez.. o ne isterse onu yapıyorum yemek olarak. sebzeyi kendim kadar yapıyorum yada annemde yiyorum... ama yavaş yavaş eşime tadına bakmayı öğrettim... pırasa ve kapuska yiyebiliyor artık.
size tavsiyem yemek yapacakken ne istiyorsa onu yapın...
Ekşici misin??Burnunu tıkayıp her şeyi zorla ağzına tepilesi damat adıyıdır, terlikle de kovalanabilir.
Of aynı benim gıcık kaynım .hasbam et ve kıymadan başka birşey yemezÇok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen
Ot yiyen adamda var limoncu bakınız benim eşim vejeteryanpırasa ve kabuska yiyince doyuyomu peki ben kadın halimede sebze yemeyide yapsam ille et tavuk olmalı yanında bi erkek nasıl sadcee bu sebzeleri yer sahsen etsiz sofraya oturmam ben
Evlendiğinizde alışır canımÇok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Evli Arkadaslarım..
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen![]()
aynı tip bir kocada bende var ve alışmıyolar daha beter oluyolar işin çok zor cnm benden söylemesi ben bıktım artık yemek yapasım gelmiyo evdeÇok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Evli Arkadaslarım..
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen![]()