- Konu Sahibi selseldam1
-
Benzer sıkıntıları bende yaşadım hergün kavga gürültü annem kendini bi anda kaybetmeleri sabah kadar ağlamaları filan.babam alkolik sarhoş annem sınır hastası evde huzur yok dayanamiyorum...
yapabileceğim tek şey eğer tip olursa şehir dışına gidebilirimSen de inadına bir kız çocuğu olarak nasıl başarılara imza atılacağını göster.
Yurtta kalmana izin vermezler miyapabileceğim tek şey eğer tip olursa şehir dışına gidebilirim
şuan bile ağlıyorum
hayat çok zor
kitaplarla dirsek çürüttüm
ama bana getirisi olmuyor
ben hergün bu evde eziklenip aglayacagim
emeklerim boşa gitti
dini inancım da azalıyor artik
her türlü rezillik var bizim evde ama herkesin EN PiS KUFURLERI sapik icerikli dahiBenzer sıkıntıları bende yaşadım hergün kavga gürültü annem kendini bi anda kaybetmeleri sabah kadar ağlamaları filan.
istanbulda yaşıyorumYurtta kalmana izin vermezler mi
Hangi bölümü okuyorsun?istanbulda yaşıyorum
tip fakültesini şehir dışında kazanabilirsem tek çıkış yolum o
ses etmeyecekleri tek şey
ona da gücüm var mı bilmiyorum
bilemiyorum
ftrHangi bölümü okuyorsun?
O halde bunun için çalış .İstersen yapabilirsin.istanbulda yaşıyorum
tip fakültesini şehir dışında kazanabilirsem tek çıkış yolum o
ses etmeyecekleri tek şey
ona da gücüm var mı bilmiyorum
bilemiyorum
fizyoterapi ve rehabilitasyon
Çok güzel bir bölüm okuyorsun ve ayrıca zor bir fakültede çok da güzel bir ortalaman var.Ailen bir halttan anlamıyor.Kendileri etkisiz eleman oldukları için senin başarını küçümseyerek kendilerini rahatlatmaya çalışıyor.Psikolojik savaş açmışlar sana yenilme sakın
bu yıl birinci sınıfımOrtalaman yüksekmiş yatay geçiş imkanını değerlendir başka şehirde, orda okurken de tekrar hazırlanırsın istersen tıp için. Ama ailenin yanındayken bu kadar baskı ve stres altındayken nasıl kazanacaksın tıpı işte orası problem.
ben bolumden nefret ediyorumÇok güzel bir bölüm okuyorsun ve ayrıca zor bir fakültede çok da güzel bir ortalaman var.Ailen bir halttan anlamıyor.Kendileri etkisiz eleman oldukları için senin başarını küçümseyerek kendilerini rahatlatmaya çalışıyor.Psikolojik savaş açmışlar sana yenilme sakın
güçlü olmam gerekiyorO halde bunun için çalış .İstersen yapabilirsin.
Ben okuyabilmek için sabah altı da iş başı öğlen üçte paydos bütün gün ayakta çalıştım.iki saatlik yolu gidip okula gece onbir de evde oluyordum.
Sabah tekrar iş.
Sevmek de önemli tabii.O zaman tıp için harekete geçmen lazımben bolumden nefret ediyorum
tercih donemi ailem zorladı
sağlık bölümü olsun diye bu bolum e
şimdi beni kucumsuyorlar
çok zorSevmek de önemli tabii.O zaman tıp için harekete geçmen lazım
Olacaksın ve basaracaksin .yolun sonu değil hedeflerinin sonucuna ulaşacaksin .güçlü olmam gerekiyor
yolun sonu yaklaştı yoksa
bu yıl birinci sınıfım
ne olacaksa bu yılki üniv sınavına kadar olur
ya sınav
ya da organlarimi bağışlamak istiyorum olmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?