hiç-bir yere sığamıyorum gücüm kalmadı

Sen de inadına bir kız çocuğu olarak nasıl başarılara imza atılacağını göster.
yapabileceğim tek şey eğer tip olursa şehir dışına gidebilirim
şuan bile ağlıyorum
hayat çok zor
kitaplarla dirsek çürüttüm
ama bana getirisi olmuyor
ben hergün bu evde eziklenip aglayacagim
emeklerim boşa gitti
dini inancım da azalıyor artik

Yurtta kalmana izin vermezler mi

Benzer sıkıntıları bende yaşadım hergün kavga gürültü annem kendini bi anda kaybetmeleri sabah kadar ağlamaları filan.
her türlü rezillik var bizim evde ama herkesin EN PiS KUFURLERI sapik icerikli dahi
ettiği kişi benim
herkes benden nefret ediyor evde
sebebi de yok
biyle büyütüldum
ite kakila

istanbulda yaşıyorum
tip fakültesini şehir dışında kazanabilirsem tek çıkış yolum o
ses etmeyecekleri tek şey
ona da gücüm var mı bilmiyorum
bilemiyorum
O halde bunun için çalış .İstersen yapabilirsin.
Ben okuyabilmek için sabah altı da iş başı öğlen üçte paydos bütün gün ayakta çalıştım.iki saatlik yolu gidip okula gece onbir de evde oluyordum.
Sabah tekrar iş.

Ortalaman yüksekmiş yatay geçiş imkanını değerlendir başka şehirde, orda okurken de tekrar hazırlanırsın istersen tıp için. Ama ailenin yanındayken bu kadar baskı ve stres altındayken nasıl kazanacaksın tıpı işte orası problem.

Çok güzel bir bölüm okuyorsun ve ayrıca zor bir fakültede çok da güzel bir ortalaman var.Ailen bir halttan anlamıyor.Kendileri etkisiz eleman oldukları için senin başarını küçümseyerek kendilerini rahatlatmaya çalışıyor.Psikolojik savaş açmışlar sana yenilme sakın

bu yıl birinci sınıfım
ne olacaksa bu yılki üniv sınavına kadar olur
ya sınav
ya da organlarimi bağışlamak istiyorum olmek istiyorum

ben bolumden nefret ediyorum
tercih donemi ailem zorladı
sağlık bölümü olsun diye bu bolum e
şimdi beni kucumsuyorlar

güçlü olmam gerekiyor
yolun sonu yaklaştı yoksa

Sevmek de önemli tabii.O zaman tıp için harekete geçmen lazım
çok zor
emeklerimnin karsiligini alamiyprum
ilk yıl 290 aldim
ikinci yıl 390
ama bu bile ailem bana bunun için mi 1yil evde kaldın diye azarladilar bagirdilar

4 ay kaldı sınava
kendimi tamam3n odaklamaktan başka sansım yok gibi

bu yıl birinci sınıfım
ne olacaksa bu yılki üniv sınavına kadar olur
ya sınav
ya da organlarimi bağışlamak istiyorum olmek istiyorum

Sadece biraz sakin ve sabırlı olman gerekiyor, hep onlarla kalmayacaksın ki bu geçici bir süreç inan. Biliyorum zor ama ilerisini düşünsene bir de kendine ait güzel bir hayat yaratabilirsin ve bence buna değer. Sadece biraz kulaklarını kapat ve yapman gerekenlere odaklan.

Ya girdiğin bölümde çok kötü değil al diplomanı mezun ol sonra istediğini yap o aileden sana yarar gelmez sürekli üzülürsün biliyorum çünkü bende yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…