hiç birşey içimden gelmiyor...

VEFAS

Ne olursa Olsun Yeniden SEV
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
187
148
123
merhaba bayanlar,

yaşadıgım onca sorun hangisinden başlayayım bilemedim ama benim için kaldırılması güç yinede güçlü bir kız olmak zorunda hissettiren hayat şartları...sıkıldım ne çalışmak istiyorum , ne dershaneye gitmek,ne memurluk sınavına hazırlanmak,ne sözlümle görüşmek,ne ailemle görüşmek,ne arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum eve kapanıp odamda tek başıma çarşafı başıma çekip hüngür hüngür aglamak istiyorum...Bilmiyorum annesizligime mi üzüleyim,sözlümle yaşadıgım sorunlara mı?,aileler arası sıkıntılara mı ? memur olmak isteyipte su dönemde hiç bir şey yapmak istememe mi? işten çıkmak isteme mi? bilemedim sizce benim bulundugum bu durum nedir?geçicimidir :(

Depresyon belirtileri gösteriyorsun. İnternetten biraz araştırma yap istersen. Umarım en kısa zamanda geçer.

Yorulmuşsun.Kaçmak istiyorsun herşeyden..Bu da geçer güzelim.Şu an sana ne desek boş.Çık tek başına biraz gez dolaş.Belki açık hava iyi gelir sinirlerine.:50:

Baska bi arkadas da yazmis zaten. Bunlar depresyon baslangici belirtileri. Bu donemde kendini zorlayarak biseyler yapmalisin. Hemde guzel seyler. Oncelikle kalkip, dus almalisin, aynada kendini guzel hissedecek kadar bi bakimdan sonra, bi yuruyuse falan cikmalisin. Belirtilerin 2 haftadan fazla surerse de uzman yardimi alman gerekir

herkeın derdı sıkınısı var
her pencereden aksam olunca ışık yanar ama içeride ne yasandıgını sade evdekı bılır
polyana ol bıraz kımsen yoksa kendı kendını motıve et

Baska bi arkadas da yazmis zaten. Bunlar depresyon baslangici belirtileri. Bu donemde kendini zorlayarak biseyler yapmalisin. Hemde guzel seyler. Oncelikle kalkip, dus almalisin, aynada kendini guzel hissedecek kadar bi bakimdan sonra, bi yuruyuse falan cikmalisin. Belirtilerin 2 haftadan fazla surerse de uzman yardimi alman gerekir

aylardır geçmesini bekliyorum ama her geçen gün daha kötüye gittigimi düşünüyorum sabahları yatagımdan kalkamıyorum.sanki kemiklerim sızlıyormuşcasına agrılarım luyor göz kapaklarımı açamıyorum :(

Depresyon seratonin ve dopamin seviyelerini indirir. Tedavi için de ilaç ya da psikoterapi önerilir. Eğer imkanın varsa psikoterapi yapma yetkisi olan bir psikiatriste gitmelisin imkanın yoksa da ilaç önerebilirler. Bir noktadan sonra yardım almak gerekiyor. Biraz araştırma yap internetten ben link veremiyorum buradan. Dilerim kısa sürede normale dönersin. Geçmiş olsun.

Back
X