Hic birsey yapmak istememek

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi gunler
Yapacak cok sey varken hic bir sey yapmak istemiyorum
Bu hafta sonu sinav var calismadim calismak istemiyorum
Oteliyorum otelencek zaman da kalmadi
Benim gibi olanlar var mi acaba
Dil kursuna yazildim dondurdum son gunu bekliyorum resmen
Cok sikayetciyim bu durumdan ama duzeltemiyorum
Zorunda olmasam ise de gelmicem sanirim

Bende şu an reglim. O kadar hayattan bezmiş, o kadar halsizim ki, iş yerindeyim ve beni bekleyen faturalarla uğraşmak yerine tek gözüm kapalı KK'yı inceliyorum ona bile halim yok ama faturalardan iyidir. Başlığınız şu an tam da beni anlattığı için buraya halimi yazıp saatin bir an evvel 19:00 olması için dua almaya geldim. Size de bir dahiliyeye gidip vitamin depolarınıza baktırmanızı tavsiye ederim. Üstteki yorumlarda da söylendiği gibi vitaminsizlik-bundan dolayı oluşan depresyon, kronik yorgunluk olabilir sorununuz.

Beraber aglayabiliriz ozaman
Bende saglikciyim ve yogunluk var
Musayit oldukca bakabiliyorum
Son sinavim bu hafta kalirsam bir yil uzayacak okul ama hic umrumda degil

Beraber aglayabiliriz ozaman
Bende saglikciyim ve yogunluk var
Musayit oldukca bakabiliyorum
Son sinavim bu hafta kalirsam bir yil uzayacak okul ama hic umrumda degil

Ağlayalım vallahi . Siz bu sınava uzun zamandır hazırlanıyorsanız ve son haftalarda kendinizi saldıysanız bence Bismillah deyip yeniden son günlerinizde de çalışmaya çalışın, onca emeğinizi hiç etmeyin. Eğer zaten aralıklı-aralıklı çalışıyordum, çokta üzerinde durmadım diyorsanız, yaşınızda gençse ve bu sınavı kazanamazsanız kaybedeceğiniz tek şey 1 yıl ise yapacak bir şey yok çokta takmayın kafanıza derim. Çalışabilmeye çalışın olmuyorsa da, zamanı gelince girin sınava gitsin yapacak bir şey yok belli ki.

Sizin de allah yardimciniz olsun reglden dolayi hissetseydim keske bende
Aof un son yili son sinavi yaz okulu yani hic calismadan bir iki gunde olmaz sanirim☹

Bende de var bu aralar ayni durum. Sürekli her seyi oteliyorum. Hicbir sey yapasim gelmiyor, ac olmasam bile yemek yemek istiyorum. Calistigim, ogrenmem gerekn bir sürü sey olmasina ragmen bos bos oturuyorum. Umarim gecer sizin de

Bugün okuduğum kitapta şöyle diyordu:
EYLEM önce gelir
İSTEK daha sonra...
İsteğin önce gelmesini beklemek yanlıştır bazen hiç gelmeyebilir. Eyleme başlayalım başardıkça peşinden istek te gelecektir.
Benim çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…