- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Uzun zamandir son zamanlarda daha fazlaBu durum şikayetiniz ne zamandır böyle?
Kronik yorgunluğunuz olabilir, buda bazı vitaminlerin düşüklüğünden kaynaklanır, bence testler yaptırınız, vitamin haplarına ihtiyacınız olabilir.Uzun zamandir son zamanlarda daha fazla
Olabilir ama emin degilimdepresyon?
Vitamin eksiklikleride zaten depresyona yol açıyor.Olabilir ama emin degilim
Test yaptiriyim ozamanVitamin eksiklikleride zaten depresyona yol açıyor.
Beraber aglayabiliriz ozamanBende şu an reglim. O kadar hayattan bezmiş, o kadar halsizim ki, iş yerindeyim ve beni bekleyen faturalarla uğraşmak yerine tek gözüm kapalı KK'yı inceliyorum ona bile halim yok ama faturalardan iyidir.Başlığınız şu an tam da beni anlattığı için buraya halimi yazıp saatin bir an evvel 19:00 olması için dua almaya geldim. Size de bir dahiliyeye gidip vitamin depolarınıza baktırmanızı tavsiye ederim. Üstteki yorumlarda da söylendiği gibi vitaminsizlik-bundan dolayı oluşan depresyon, kronik yorgunluk olabilir sorununuz.
Beraber aglayabiliriz ozaman
Bende saglikciyim ve yogunluk var
Musayit oldukca bakabiliyorum
Son sinavim bu hafta kalirsam bir yil uzayacak okul ama hic umrumda degil
Sizin de allah yardimciniz olsun reglden dolayi hissetseydim keske bendeAğlayalım vallahi. Siz bu sınava uzun zamandır hazırlanıyorsanız ve son haftalarda kendinizi saldıysanız bence Bismillah deyip yeniden son günlerinizde de çalışmaya çalışın, onca emeğinizi hiç etmeyin. Eğer zaten aralıklı-aralıklı çalışıyordum, çokta üzerinde durmadım diyorsanız, yaşınızda gençse ve bu sınavı kazanamazsanız kaybedeceğiniz tek şey 1 yıl ise yapacak bir şey yok çokta takmayın kafanıza derim. Çalışabilmeye çalışın olmuyorsa da, zamanı gelince girin sınava gitsin yapacak bir şey yok belli ki.
Sizin de allah yardimciniz olsun reglden dolayi hissetseydim keske bende
Aof un son yili son sinavi yaz okulu yani hic calismadan bir iki gunde olmaz sanirim☹
Gulumsedim tesekkurler hakli soze ne denirkiKendim ettim, kendim buldum şarkısını armağan ediyorum öyle ise size
Umarim sizinde gecerBende de var bu aralar ayni durum. Sürekli her seyi oteliyorum. Hicbir sey yapasim gelmiyor, ac olmasam bile yemek yemek istiyorum. Calistigim, ogrenmem gerekn bir sürü sey olmasina ragmen bos bos oturuyorum. Umarim gecer sizin de
Bi yerden baslamak gerekiyor sanirim, ben de kendimi zorlayacagim artik :) baska türlü gecmeyecek gibiUmarim sizinde gecer
Simdi dr kara kara dusunuyorum ne olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?