benim kızım 4 yaşında ben hala yediremiyorum.1 yaşına kadar çok güzel yedi ama sonrası tam bir felaket.Hanimlar merhaba.17 aylik kuzuma maalesef hic bisey yediremiyorum.ne mamasini istekli iciyor nede yemek yiyor.dun cok guzel mercimek corbasi yaptim icine ekmek dogradim kustu.mamasini verdim bi dunya sebeklik yaparak zorla icirdim biraz.ben bu cocuga ne yedireyim bilemedim. Kendimi suclu gibi hissediyorum o ac olunca moralim cok bozuluyor keyfin kaciyor.ne tavsiye edersiniz.bu sicak havalarda kuzuma ne yapabilirim yedirebilirim. Valla evde buyuk sorun oldu oglusumun istahsizligi
Eline bisey vermeye korkuyorum bogazinda kalir bisey olur diye.oturdugum mahallede 1 bucuk yasindaki bebek erik yerken öldü.bendede etkisi kaldi sanirimBizim dişler çıkalı baya oldu ama zaten 2-3 dişi varken de veriyordum.Alıştırmak lazım canım, pütürlü gıdalara 6-7aylıkken geçmiştik biz.Salatalık,meyve vs eline alıp yemiyormu normalde?
Eline bisey vermeye korkuyorum bogazinda kalir bisey olur diye.oturdugum mahallede 1 bucuk yasindaki bebek erik yerken öldü.bendede etkisi kaldi sanirim
Az once omlet yaptim yemedi cikariyor agzindan.bebe biskuvisi bal peynir yumurta sut karistirip ezip veriyorum onu yiyor.napcam bu sipayla bilmiyorum.tek istegim normal kahvalti yapip herseyi yemesi.gelsin artik o gunlerCanım erik,elma vb değil de salatalık verebilirsin. Yumuşak o,çekirdeği de yok. Parmak şeklinde kes ver.Ben de korkuyordum baktım yiyo, herşey verdim ama önce yumuşaktan başladım. Biz ne yersek yiyor maşallah artık
Ac oldugundan eminim.mizirdanmasindan belli ackigi.gecen gun makarna verdim onune ilk defA.mutfaga girip ciktim bi baktim butun makarnalari kafasina koymus.kendisi yemiyor.yogurt corbasina sehriye corbasina bayiliyor.ama her ogunundede aynilari verilirmi ki.
Az once omlet yaptim yemedi cikariyor agzindan.bebe biskuvisi bal peynir yumurta sut karistirip ezip veriyorum onu yiyor.napcam bu sipayla bilmiyorum.tek istegim normal kahvalti yapip herseyi yemesi.gelsin artik o gunler
Az once omlet yaptim yemedi cikariyor agzindan.bebe biskuvisi bal peynir yumurta sut karistirip ezip veriyorum onu yiyor.napcam bu sipayla bilmiyorum.tek istegim normal kahvalti yapip herseyi yemesi.gelsin artik o gunler
Aynisini yaptim yogurdu cok sever yogurtla yedirmeye calistim yogurdu yutup omleti cikardi agzindan.sanirim daha vaktimuz var bizim normal kahvalti icinBenimki de aksine karışım olunca yemiyor.Tek tek verince yiyor. Şöyle denesen, sevdiği şeyi yedir bişeyle oyalanarak yesin, arada çaktırmadan da omleti yedirsen. Ben yemediği bir yemek olunca bir yoğurt bir yemek verip kandırıyorum
Kucukken veriyordum mesela 6-7 aylikken pitinc corbasi veriyordum kusuyodu gec alisti ama suan pirinc sehriye vs yiyor kusmadan.zamanla olacak yada cok skinti cekecekmiyim ilerleyen zamanlarda bilemiyorumOğlun öğütmeyi beceremiyor da ondan mı çıkarıyor acaba. Hiç katı bişey yedi mi şimdiye kadar.
Kucukken veriyordum mesela 6-7 aylikken pitinc corbasi veriyordum kusuyodu gec alisti ama suan pirinc sehriye vs yiyor kusmadan.zamanla olacak yada cok skinti cekecekmiyim ilerleyen zamanlarda bilemiyorumOğlun öğütmeyi beceremiyor da ondan mı çıkarıyor acaba. Hiç katı bişey yedi mi şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?