Hic birsey yemiyor yemiyor :(

benim kızım 4 yaşında ben hala yediremiyorum.1 yaşına kadar çok güzel yedi ama sonrası tam bir felaket.
daha önceden de böyle miydi yoksa son zamanlar da mı böyle?
damak tadını keşfedememiş olabilir misin bebeğinin?

allah sıze sabır versın gercekten yemeyen cocuk nası olur dusunemıyorum ben oglumaa corba veya yemek yedırırken cocuk kanalları acıyorum sevdıgı cızgı fılmlere bakıp yıyorr aceba dişmı cıkarıyor

Bizim dişler çıkalı baya oldu ama zaten 2-3 dişi varken de veriyordum.Alıştırmak lazım canım, pütürlü gıdalara 6-7aylıkken geçmiştik biz.Salatalık,meyve vs eline alıp yemiyormu normalde?
Eline bisey vermeye korkuyorum bogazinda kalir bisey olur diye.oturdugum mahallede 1 bucuk yasindaki bebek erik yerken öldü.bendede etkisi kaldi sanirim

Eline bisey vermeye korkuyorum bogazinda kalir bisey olur diye.oturdugum mahallede 1 bucuk yasindaki bebek erik yerken öldü.bendede etkisi kaldi sanirim

Canım erik,elma vb değil de salatalık verebilirsin. Yumuşak o,çekirdeği de yok. Parmak şeklinde kes ver.Ben de korkuyordum baktım yiyo, herşey verdim ama önce yumuşaktan başladım. Biz ne yersek yiyor maşallah artık

sıcaktan olsa gerek benimkide bir kaç güne kdr neredeyse sadece süt içiyodu şimdi biraz açıldı kafaya takınca olmuyo keyfi yerindeyse boşver gitsin ne zamanki açlık belirtileri vermeye başlar o zaman verirsin

Az once omlet yaptim yemedi cikariyor agzindan.bebe biskuvisi bal peynir yumurta sut karistirip ezip veriyorum onu yiyor.napcam bu sipayla bilmiyorum.tek istegim normal kahvalti yapip herseyi yemesi.gelsin artik o gunler

Benim kızçe de bayılır şehriye çorbasına.Ben şehriye çorbasını geliştirdim.
İçine havuç, patates,soğan,brokoli,ıspanak gibi sebzeleri atıyorum.
Bazen tarhanayı sulu yapıp şehriye koyuyorum.

Az once omlet yaptim yemedi cikariyor agzindan.bebe biskuvisi bal peynir yumurta sut karistirip ezip veriyorum onu yiyor.napcam bu sipayla bilmiyorum.tek istegim normal kahvalti yapip herseyi yemesi.gelsin artik o gunler

Oğlun öğütmeyi beceremiyor da ondan mı çıkarıyor acaba. Hiç katı bişey yedi mi şimdiye kadar.

Benimki de aksine karışım olunca yemiyor.Tek tek verince yiyor. Şöyle denesen, sevdiği şeyi yedir bişeyle oyalanarak yesin, arada çaktırmadan da omleti yedirsen. Ben yemediği bir yemek olunca bir yoğurt bir yemek verip kandırıyorum

Aynisini yaptim yogurdu cok sever yogurtla yedirmeye calistim yogurdu yutup omleti cikardi agzindan.sanirim daha vaktimuz var bizim normal kahvalti icin

Yemeyen çocuk kötü maalesef..benim kızım 8aylık çorbaları yiyor ama kahvaltı tek tek yaptıramıyorum maalesef önceden yiyordu sıkıldı galiba
Siz de parka filan götürüp yedirseniz

Oğlun öğütmeyi beceremiyor da ondan mı çıkarıyor acaba. Hiç katı bişey yedi mi şimdiye kadar.
Kucukken veriyordum mesela 6-7 aylikken pitinc corbasi veriyordum kusuyodu gec alisti ama suan pirinc sehriye vs yiyor kusmadan.zamanla olacak yada cok skinti cekecekmiyim ilerleyen zamanlarda bilemiyorum

Kucukken veriyordum mesela 6-7 aylikken pitinc corbasi veriyordum kusuyodu gec alisti ama suan pirinc sehriye vs yiyor kusmadan.zamanla olacak yada cok skinti cekecekmiyim ilerleyen zamanlarda bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…