uzatmadan konuma girmek istiyorum.. sevgilim biraz fazla kıskanctır tabi bende öylee elimizden gelse birbirimize nefes aldırmıycaz... hiçbiryere gitmeme izin vermez.. sürekli kavga cıkartır..dün arkadaşım bize oturmaya geldii otururken hadi gel çarşıya çıkalım dedi..peki dedim. zaten evde yeterince bunalmıştım aman gizli gizli gitsem nerden haberi olucak ki sevgilimin dedim ve gittik.. herneyse herşey hoş güzel ablam msj attı nerdesin diye otobüsteyim geliyorum dedim bende.. mesajlarımı silmemişim...
akşam sevgilimle konustuk naptın bugün dedi işte arkadaş geldi evde oturduk bütün gün filan biraz salladım telefonda neyse bugünde aniden sevgilim geldi telefonumu aldım cıktım bende hemen aklımın ucuna gelmedi mesajlar.. telefonunu versene dedi verdim mesajlara bakarken ablama otobüsteim die attığım mesajı gördü ve nerdeydn dedi.. bende anlattım.. tek söylediği şey keşke böyle öğrenmeseydim bana giderken söyleseydin oldu.. şoka girdim dumur oldum resmen.. normalde böyle bişeyde büyük bi kavga cıkması lazımdı nasıl bana söylemeden sormadan gidersin diye ama hiçbişi söylemedi demedi sanki hiç olmamış gibi davrandı.. bikaçkere üzüldünmü dedim üzüldüm ama ne farkedicek gene gizli gizli yapıcaksın dedi.. keşke yalan söylemesen gibi bişiler daha söyledei ve bidaha asla bu konu hakkında bişey söylemedi.. nolduğunu napmaya calıştığını anlamadım...