hiç bişey anlamadım??

hera.zeus

Geçmiş,geçmiştir..!!
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
676
4
96
Bursa
uzatmadan konuma girmek istiyorum.. sevgilim biraz fazla kıskanctır tabi bende öylee elimizden gelse birbirimize nefes aldırmıycaz... hiçbiryere gitmeme izin vermez.. sürekli kavga cıkartır..dün arkadaşım bize oturmaya geldii otururken hadi gel çarşıya çıkalım dedi..peki dedim. zaten evde yeterince bunalmıştım aman gizli gizli gitsem nerden haberi olucak ki sevgilimin dedim ve gittik.. herneyse herşey hoş güzel ablam msj attı nerdesin diye otobüsteyim geliyorum dedim bende.. mesajlarımı silmemişim...:( akşam sevgilimle konustuk naptın bugün dedi işte arkadaş geldi evde oturduk bütün gün filan biraz salladım telefonda neyse bugünde aniden sevgilim geldi telefonumu aldım cıktım bende hemen aklımın ucuna gelmedi mesajlar.. telefonunu versene dedi verdim mesajlara bakarken ablama otobüsteim die attığım mesajı gördü ve nerdeydn dedi.. bende anlattım.. tek söylediği şey keşke böyle öğrenmeseydim bana giderken söyleseydin oldu.. şoka girdim dumur oldum resmen.. normalde böyle bişeyde büyük bi kavga cıkması lazımdı nasıl bana söylemeden sormadan gidersin diye ama hiçbişi söylemedi demedi sanki hiç olmamış gibi davrandı.. bikaçkere üzüldünmü dedim üzüldüm ama ne farkedicek gene gizli gizli yapıcaksın dedi.. keşke yalan söylemesen gibi bişiler daha söyledei ve bidaha asla bu konu hakkında bişey söylemedi.. nolduğunu napmaya calıştığını anlamadım...

sözlün son derece haklı neden sakladın ki sende kıskançmışsın...

seni böylece eziyor yani tepkisiyle eziyor yapman gereken açık özür dilemek

bana göre...

Evet yine özür dilemen gerek... gercekten pisman oldugunu ama bide neden öyle yaptigini da anlat.

Çok kırılmış da olabilir. aynı şeyin size yapıldığını düşünün.. bağırsa çağırsa ne değişecekki.. yapılan çok yanlış bence.. en iisi özür dileyin ve bir daha yapmayın... güven kaybolursa kıskançlığın da tadı olmaz...

ben arkadaşlardan çok farklı düşündüm nedense
sanki kendisi de bi hata yapmış da siz de hata yapınca rahatlamış ondan ses çıkarmamış gibi geldi bana
tabi normalde çok büyük kavga çıkarması gerekiyordu dediğiniz için böyle bi yorum yaptım

Birbirinize çip de takın tam olsun. Hem sevgilin hem sen bu kadar kısıtlamaya neden girdiniz. Kıskançlık yerine göre yapılır eziyet olmaz, fazlası hastalıktır.Çarşıya çıkmak gizlice yapılacak bir şey mi allahaşkına? Ben böyle mutluyum diyorsan ilerisini de düşün bunalırsın sıkılırsın ona sararsın.

ben de sevgiliye niye bu kadar yüz verilir, niye her adım için haber vermek gerekir onu anlamıyorum.
şimdi bu durum rahatsız etmeyebilir ama ilerde evlilik olursa
bütün hayatımı kısıtlıyor diye şikayet edersiniz.
aynı evi paylaşıyor olsanız tamam, merak etmesin diye haber verilir
ama her gittiğiniz yeri söylemek ya da kızacak diye yalan söylemek ne oluyor.

Valla daha çok kafanız karışır. Birgün kıskançlıktan öfke nöbetine girrsiniz şaşırırsınız, birgün kıskançlıktan depresyona girersiniz şaşırırsını, birgün artık çok kıskanmaktan böyle tepki veremez hale gelirsiniz şaşırırsınız. (Çoğul kurdum cümleleri çünkü ikiniz de yapıyormuşsunuz.) Bu ilişki bir yerde tıkanır benden söylemesi. Köle misiniz, sevgili mi? Bence bu konuda biraz kendinizi ve birbirinizi değiştirseniz iyi olur. Yoksa ömür geçmez.

arkadaşlar doğru söylüyor.bence gidip herşeyi konuşmalısın ilerki zamanda güven diye bir şey kalmaz ne sen ona güvenirsin ne de o sana canım yolun başındayken git herşeyi anlat.bnimde sewgilim kıskanç herşeyimizi anlatırız naptığımızı nereye gittiğimizi tabi böle yasaklar koymuyordu.malesef şimdi askerde keşke burda olsada karışma yine diorum hep:((

ben de sevgiliye niye bu kadar yüz verilir, niye her adım için haber vermek gerekir onu anlamıyorum.
şimdi bu durum rahatsız etmeyebilir ama ilerde evlilik olursa
bütün hayatımı kısıtlıyor diye şikayet edersiniz.
aynı evi paylaşıyor olsanız tamam, merak etmesin diye haber verilir
ama her gittiğiniz yeri söylemek ya da kızacak diye yalan söylemek ne oluyor.

bu yoruma katılıyorum. sevgililer birbirlerini bu kadar kısıtlamamalı. güven olmalı. dışarı çıkmazsın onu bunu yapamazsın demek ilişkiyi yıpratmaktan başka bi işe yaramaz. arkadaşlarınla dışarı çıkman dolaşman ondan ayrılman veya başka birine bakman demek değil, bu gibi durumlarda kıskançlıklar çok saçma geliyo bana. haber verebilirsin tabi kii ama gidemezsin yapamazsın durumları çook yanlış

gamyoncuiremsu

Nedir bu gençlerin bir yere giderken birbirlerine haber vermeleri yapmayın gençler daha şimdiden bunları yapıyorsanız ileride evlenince ne yapacaksınız..
Bırakın herkes özgürce yaşasın bunlar olursa birbirinizden sıkılırsınız adamı boğar bu tip şeyler..

Bence çok büyük hayal kırıklığına uğramış.Çünkü düşünüyor heran senin yanında olamayacağı için söylediklerinle senin gidip gitmeyeceğini bilecek.Tepki versede boş heran aynı şeyi tekrarlarsın.Kötü niyetin yok ama kendini onun yerine koyarsan olayı daha iyi anlayabilirsin.Bence tekrar güvenini kazanmaya çalış

bizde sevgiliyken gittiğimheryeri söylerdim eşime.nişanlandık aynı devam etti.oda bende msj la hee ne yaparsak sölerdik.şimdi evlendik 7 ay oldu.yine aynı.çok bunalıyorum telefonumun sesini hiç açmam sinir geldi artık telden.sıkıldım daraldım rahat hissedemiyorum bir türlü.her gittiğim yerden haberi olacak yada izin alıcam.oynatmaya az kaldı böyle giderse...şimdi sevgilin bu kadar ipleri verme eline.ben yaptım aynı hatayı sen yapma yolun çok başındasın.tavsiyedir.

Gittiğin her yeri söylemen hakikaten abartı bir konu,
senin merak ettiğinse sevgilinin az tepki vermiş olması,
adam sıkılmıştır sizin yalanlarınızdan ne tepki versin artık...
bu kadar yalancı bir sevgilim olsun istemezdim şahsen.

yapılan bi hata yüzünden yalancı durumunada düştük.. süper yanii..bence siz fazla önyargılısınız..ki bu önyargıyla sizin ilişkileriniz benimkini aratır..

uzatmadan konuma girmek istiyorum.. sevgilim biraz fazla kıskanctır tabi bende öylee elimizden gelse birbirimize nefes aldırmıycaz... hiçbiryere gitmeme izin vermez.. sürekli kavga cıkartır..dün arkadaşım bize oturmaya geldii otururken hadi gel çarşıya çıkalım dedi..peki dedim. zaten evde yeterince bunalmıştım aman gizli gizli gitsem nerden haberi olucak ki sevgilimin dedim ve gittik.. herneyse herşey hoş güzel ablam msj attı nerdesin diye otobüsteyim geliyorum dedim bende.. mesajlarımı silmemişim...:( akşam sevgilimle konustuk naptın bugün dedi işte arkadaş geldi evde oturduk bütün gün filan biraz salladım telefonda neyse bugünde aniden sevgilim geldi telefonumu aldım cıktım bende hemen aklımın ucuna gelmedi mesajlar.. telefonunu versene dedi verdim mesajlara bakarken ablama otobüsteim die attığım mesajı gördü ve nerdeydn dedi.. bende anlattım.. tek söylediği şey keşke böyle öğrenmeseydim bana giderken söyleseydin oldu.. şoka girdim dumur oldum resmen.. normalde böyle bişeyde büyük bi kavga cıkması lazımdı nasıl bana söylemeden sormadan gidersin diye ama hiçbişi söylemedi demedi sanki hiç olmamış gibi davrandı.. bikaçkere üzüldünmü dedim üzüldüm ama ne farkedicek gene gizli gizli yapıcaksın dedi.. keşke yalan söylemesen gibi bişiler daha söyledei ve bidaha asla bu konu hakkında bişey söylemedi.. nolduğunu napmaya calıştığını anlamadım...

artık sana güvenmesini , inanmasını bekleme :delphin:

baskı her zaman yalanı doğurur.. bu böyledir.. geçmiş ilişkilerimden biliyorum.. öyle bi nişanlım vardı ki kendi ailemle dişari çıkmamı problem ederdi.. ne oldu.. yalan söyler giderdim.. yalanı da onu kandırmak için değil çenesini çekmemek için söylerdim.. sonra bi tartıya koydum özgürlüğümü ve sevgimi.. özgürlüğüm ağir bastı.. baskının cehaletin yasakların kısıtlamaların olduğu yerde sevginin beş kuruş değerinin olmadiğini anladım.. bu sebeple düğün arifesinde nişanı attım.. hiç pişman değilim.. şuan beni kısıtlamayan bana güvenen yasaklar koymayan kıskançlıklarıyla boğmayan bi sevgilim var... hera-zeus arkadasım bunlar yıpratir ilişkiyi..seni anlıyorum.. yalan söylemek istemezdin ama söyleseydın kavga çıkacaktı çenesiyle uğrasacaktın dırdır yapacaktı. keske sevgilin seni böyle kısıtlamasaydı da sen de cnm ben dişari çıkıyorum arkadasımla diyebilseydin.. tamam canım diyebilseydi o da.. güvenseydiniz birbinize.. çıktın da ne oldu ? bi fanus içinde yasatamayız sevgililerimizi.. kıskanclığın fazlası zarar.. bu durumlar yalanlara yalanlar da güvensizliğe güvensizlik olmadık zedelere yol açar.. en basından halledin meseleyi.. ben de fazla kıskancım demişsin.. yapma canım benim.. fazla sıkma kısıtlama yasaklar getirme.. sen yap ki sen güven ki sen özgür bırak ki o da seni bıraksın... sevgililerimiz hayatımızdaki tek insan değil.. yeri gelecek arkadasımızla çıkacaz bu kadar kısıtlama getirmeyin ilişkinizde.. güvenin olusmasını sağlayın..

güveni sarsılmıştır mutlaka ama zaten güvenmediği için mi acaba mesajlrı karıştırmak istedi. Bu telefon karıştırma hadisesi benim başıma bir kere geldi..neden bu güvensizlik çıktı ortaya kendisi gibi sanmış beni..:/

eşimle flört döneminde böyleydik şuan öyle pişmanımki.resmen yormuşuz birbirimizi.yapmayın diycem amaa nsıl birşey biliyorum yinede yapacaksınız

Back
X