hiç bişey anlamadım??

ya şuraya insanlar bişey yazınca topa tutanlara sinir oluyorumm millet özgürce yazı yazamıyo ya hayret bişii :umursamaz: canım bu çoğu ilişkide böyledir telefonuna bakması sana güvenmediği sürekli yalan söylediğin anlamına gelmez biz de başka bir topikte sevgililerimizin yeterince kıskanmamasını tartışıoduk yani bu birazda karakter bence kıskanıyo olması abartmadığı sürece tatlı bi kıskançlık gibi tabikide birbirinizin nerde olcağını öğrenmeniz en doğal şey bence özür dile ama gittiğin için değil yalan söylediğin için ve neden bunu bu şekilde yaptığını anlat olur biter içinden çıkılmıcak bişi değil yani

ya şuraya insanlar bişey yazınca topa tutanlara sinir oluyorumm millet özgürce yazı yazamıyo ya hayret bişii :umursamaz: canım bu çoğu ilişkide böyledir telefonuna bakması sana güvenmediği sürekli yalan söylediğin anlamına gelmez biz de başka bir topikte sevgililerimizin yeterince kıskanmamasını tartışıoduk yani bu birazda karakter bence kıskanıyo olması abartmadığı sürece tatlı bi kıskançlık gibi tabikide birbirinizin nerde olcağını öğrenmeniz en doğal şey bence özür dile ama gittiğin için değil yalan söylediğin için ve neden bunu bu şekilde yaptığını anlat olur biter içinden çıkılmıcak bişi değil yani

hiç sorma,şu topa tutma olayı yokmu bende sinir oluyorum! sanki ne hakları varsa:oklava:
milletin fırçaya değil tavsiyeye ihtiyacı var!

bencede bu kıskançlığı oturup karşılıklı konuşun.kışkançlık bi yere kdr güzel ve tatlıdır,insanın hoşuna gider,ama derinlemesine düşününce aşırı kıskançlığın altında bi güvensizlik yatar.ya kendine,yada karşı tarafa...

bencede :mymeka: dikkat et,bikaç gün sonra o da karşına böle bişeyle gelmesin, bi erkek susuyosa hayraalamet yok bunda :delphin:

evet fırtına öncesi sessizlikmiş.. en sonunda dayanamadı ve patladı..:)) şimdi herşeye trip atma modunda beyefendii..ama buda iyi oldu içim içimi yemişti bi sorunmu var bu niye sesini çıkarmıyo diyee:)) dünde söyledim ben buraya arkadaşlarla gidicem diye ilk başta ne işin var dedi.. ama sonra iyi madem git dedi.. arayıp dakka dakka detay iste bişey olursa ara biri bişey derse ara biri bakarsa ara ayy delirtti:))

Back
X