hiç bişey beğenmeyen kv

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
günaydın kızlar,
benim nişanlımın annesi bize her geldiğinde bişeyler yapıyorum ikram amaclı ama sürekli bi bahane :KK43:
pilav yaptım bulyon geldi ağzıma, kısır yaptım olmamış corba yaptım suyu az olmuş vs vs
geçen nişanlıma börek yapmıştım ona da gönderdim yanına gittiğimde nasıl olmuş anne dedim hamuru kalın olmus dedi :KK45:

Annemde artık dalga geçiyo yemeklerime bahane buluyo sürekli :D aslında elimin lezzetide iyidir herkes begenir, nişanlım bayılıyo yaptıgım yemeklere sürekli bişeyler istiyo ama annesine begendiremiyorum kendimi hırs yaptım resmen evde bütün yemekleri ben yapıyorum.

Neden beklenti çıtasını yükseltiyorsunuz ki?

Bundan sonra sizden bir şey istendiğinde "Anne benimkiler iyi olmuyor malum, nimete yazık olmasın. Siz yapın da herkes ağız tadıyla yesin" deyip geçin kenara.

Nasıl olsa hiçbir şekilde yaranamayacaksınız belli.

baba ye deseydin derrmişim yok tabi içinden de :)
hazır al ev yapımı börek fln satan yerler var hazır ordan al beğenirse ben yaptım de beğenmezse hazır zaten de :)
benim kvdem de beğenmez güya ama hepsınıde hüpletir tabakta gram artık kalmaz beğenemeyen adam yemez yani

neden yaptırdıklarınızı beğendirmeye çalışıyorsunuz ki nasıl bir psikolojiyle yetiştiriliyor insanlar anlamıyorum... varsın beğenmesin onun karnını sen mi doyuracaksın.. hırs yapacak bir şey yok bazı şeyler elinden geldiği kadardır... beğenmiyorsa yemiyecek yedikten sonra orası eksik burası fazla diyenin ağzına kepçeyle vururum ben...

Neden beklenti çıtasını yükseltiyorsunuz ki?

Bundan sonra sizden bir şey istendiğinde "Anne benimkiler iyi olmuyor malum, nimete yazık olmasın. Siz yapın da herkes ağız tadıyla yesin" deyip geçin kenara.

Nasıl olsa hiçbir şekilde yaranamayacaksınız belli.

yaranamıyorum :KK48:
acaba yöreler farklı diye mi dedim ama nişanlım ve kp begeniyo

neden yaptırdıklarınızı beğendirmeye çalışıyorsunuz ki nasıl bir psikolojiyle yetiştiriliyor insanlar anlamıyorum... varsın beğenmesin onun karnını sen mi doyuracaksın.. hırs yapacak bir şey yok bazı şeyler elinden geldiği kadardır... beğenmiyorsa yemiyecek yedikten sonra orası eksik burası fazla diyenin ağzına kepçeyle vururum ben...

ilkte amacım begendirmek değildi ama baktım begenmiyo acaba yapmıyo muyum dye düşünmeye basladım ve sürekli denemeye basladım
babamda hep der annenin elinin lezzetiyle aynı senin elin güzel yapıyosun diye sonradan farkettim sorun ondaymış :63:

baba ye deseydin derrmişim yok tabi içinden de :)
hazır al ev yapımı börek fln satan yerler var hazır ordan al beğenirse ben yaptım de beğenmezse hazır zaten de :)
benim kvdem de beğenmez güya ama hepsınıde hüpletir tabakta gram artık kalmaz beğenemeyen adam yemez yani

bnmkide bırakmaz hiç ne varsa yer. bi kere farketmedim tabagında tatlısı kalmış tabagı almışım kalabalıkta bilincli yapmamıştım :eek:
giderken söylenmiş btmemişti daha aldı önümden yiyemedim diye:işsiz:

Fazla samimiyet iyi değil eve yemek göndermek falan ne buldumcuk olmuş gibi, taş yerinde ağırdır kız evi naz evi anne anne diye gezeleyip durma

değilim buldumcuk :olamaz:
mesafeliyim hatta aynı ev konum vardı benim onuda reddettim herkes kendi evinde olsun dedim ama börek yaptıgımı bildiği için nezaketen göndermiştim

ilkte amacım begendirmek değildi ama baktım begenmiyo acaba yapmıyo muyum dye düşünmeye basladım ve sürekli denemeye basladım
babamda hep der annenin elinin lezzetiyle aynı senin elin güzel yapıyosun diye sonradan farkettim sorun ondaymış :63:
tipik kıskanç kayınvalide işte. oğlu beğeniyorsa hiç takma elimden gelen budur de boşver salla gitsin dert ettiğine değmez...

bnmkide bırakmaz hiç ne varsa yer. bi kere farketmedim tabagında tatlısı kalmış tabagı almışım kalabalıkta bilincli yapmamıştım :eek:
giderken söylenmiş btmemişti daha aldı önümden yiyemedim diye:işsiz:
allah yardımcın olsun canım

Yapamayadabilirsin hayattaki tek beceri alanın iyi yemek yapmak olmasın, olduğu kadar hepi topu karın doyacak kasma kendini eline sağlık bu arada

bende öyle düşünüyorum
hatta yemek konusu acılınca ben sana öğretirim diyo amaan anne oğlun biliyo o yemek yapar ben temizlik yaparım hayat müşterek diyorum

Bosver ne dert ediyorsun canim ya. Benimki de yemegimi yer sesini cikarmaz, esim anne bak ne guzel yapmis karimin eli cok lezzetli diyince hee diyip kafa sallar. Zikkimin pekini yiyesice :KK70: Bosver ne doyuracaksin onu ne yapsan yaranamicaksin zaten :)

Back
X