Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun ne biliyor musun, bu kadın böyle dendiğinde bile "olsun, sen yine de büyük al" diyecek kadar akıl ve fikir yoksunu. Beyninde birkaç çip eksik, üstelik öğretmen emeklisi. Yani şu derece: Eşim "anne doktor şunu dedi" der; kv hala "yok oyle olmaz, boyle olsun" der. Eşim anne sen nesin Prof musun da iddia ediyorsun der, mırın kırın eder ama hala haddini bilip oturmaz. Konuşmaya devam eder vs vs vsBence baş edilebilir
Mesela senin örneğinden, bir beden büyük al dediğinde " zaten firmalar öyle yapıyor" veya "ayy bir biz akıllıyız zaten firmalar düşünememiştir bunu" denebilir. Ya da hee haklısın deyip yine kendi bildiğini alabilirsin anlar ilerde ne dese de senin kendi bildiğini okuyacağını :)
Sabır diliyorumSorun ne biliyor musun, bu kadın böyle dendiğinde bile "olsun, sen yine de büyük al" diyecek kadar akıl ve fikir yoksunu. Beyninde birkaç çip eksik, üstelik öğretmen emeklisi. Yani şu derece: Eşim "anne doktor şunu dedi" der; kv hala "yok oyle olmaz, boyle olsun" der. Eşim anne sen nesin Prof musun da iddia ediyorsun der, mırın kırın eder ama hala haddini bilip oturmaz. Konuşmaya devam eder vs vs vs
Doğru L.Sert...
evinde yemek namına bişey yapılmayan sevgili kaynanam da beğenmez bişeyi laf olsun iştegünaydın kızlar,
benim nişanlımın annesi bize her geldiğinde bişeyler yapıyorum ikram amaclı ama sürekli bi bahane
pilav yaptım bulyon geldi ağzıma, kısır yaptım olmamış corba yaptım suyu az olmuş vs vs
geçen nişanlıma börek yapmıştım ona da gönderdim yanına gittiğimde nasıl olmuş anne dedim hamuru kalın olmus dedi
Annemde artık dalga geçiyo yemeklerime bahane buluyo sürekliaslında elimin lezzetide iyidir herkes begenir, nişanlım bayılıyo yaptıgım yemeklere sürekli bişeyler istiyo ama annesine begendiremiyorum kendimi hırs yaptım resmen evde bütün yemekleri ben yapıyorum.
+1Fazla samimiyet iyi değil eve yemek göndermek falan ne buldumcuk olmuş gibi, taş yerinde ağırdır kız evi naz evi anne anne diye gezeleyip durma
Tabiki etkilemeye çalışıyor nisanlini kıskanıyor senden aldırış etme.Ben güzel yemek yaparim kayinvalidenin mutfağı çok iyi değildir eşim benim yemeklerimi begenir. kayinvalidem sofraya oturunca minnie nin corbalari güzel oluyor der yani buradaki algı şu sadece corbalarim güzel sonra ki zamanlarda eşim bi kaç kez aynı cümleyi kurdu bende evet sadece corbalarim güzel olur diğer yemeklerim biraz kötüdür dedim eşim bi daha birşey söylemedi.yani annelerinin bi şekilde etkisi altında kalıyorlar sen vurgula herkes çok beğendi sizin damak aradınız farklı sanırım dehaklı olabilirsin. etkilemeye calısıyo belkide