hiç bişey beğenmeyen kv

Aynı evde oturmayı kabul etmedin ya, hep ondan oluyor bunlar :) boşver, şahsen umrumda bile olmaz beğenip beğenmemesi!

komik kadınmış:KK45:benim k.validem değil ama, eşimin halası böyle biri. k.validemle de sürekli yarış içinde (ki k.validem hiç ciddiye almıyor), kendi kızlarını ve gelinlerini de sürekli diğer genç evli kadınlarla yarıştırma derdinde. ülke standartlarına göre uzunum. bana bir kaç kere zürafa gibisin dedi mesela:KK53: k.pederim de kız bodur kıskandın mı gelinimi deyip verdi cevabını :KK48:evimize bir kere çaya, bir kere yemeğe geldi. herkes ellerine sağlık yavrum, her şeyin çok güzel olmuş derken, kendileri çorbanın kıvamı tutmamış, börek çıtır olmamış vs sayıp döktürdü. :işsiz:ben hiç cevap bile vermiyorum. diğer hala yemekteyiz programının menşei belli oldu dedi dalga geçerek, susturdu:KK45:kadının bence kendini yetersiz bulduğu yerler var. o yüzden birilerini sözüm ona ezmeye çalışarak, kendini yüceltme çabasına giriyor. ama komik oluyor işte. neden hırs yapıyorsun ki? kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin, beğenen beğeniyor. güzel olmuş mu vs diye hiç sorma, kötü olmuş dese bile afiyet olsun de ve geç. :KK59:

Bence baş edilebilir :KK66:
Mesela senin örneğinden, bir beden büyük al dediğinde " zaten firmalar öyle yapıyor" veya "ayy bir biz akıllıyız zaten firmalar düşünememiştir bunu" denebilir. Ya da hee haklısın deyip yine kendi bildiğini alabilirsin anlar ilerde ne dese de senin kendi bildiğini okuyacağını :)
Sorun ne biliyor musun, bu kadın böyle dendiğinde bile "olsun, sen yine de büyük al" diyecek kadar akıl ve fikir yoksunu. Beyninde birkaç çip eksik, üstelik öğretmen emeklisi. Yani şu derece: Eşim "anne doktor şunu dedi" der; kv hala "yok oyle olmaz, boyle olsun" der. Eşim anne sen nesin Prof musun da iddia ediyorsun der, mırın kırın eder ama hala haddini bilip oturmaz. Konuşmaya devam eder vs vs vs

Sorun ne biliyor musun, bu kadın böyle dendiğinde bile "olsun, sen yine de büyük al" diyecek kadar akıl ve fikir yoksunu. Beyninde birkaç çip eksik, üstelik öğretmen emeklisi. Yani şu derece: Eşim "anne doktor şunu dedi" der; kv hala "yok oyle olmaz, boyle olsun" der. Eşim anne sen nesin Prof musun da iddia ediyorsun der, mırın kırın eder ama hala haddini bilip oturmaz. Konuşmaya devam eder vs vs vs
Sabır diliyorum Hoppa

Benimki de yemeklerimi yedikten sonra "kesene bereket oglum" derdi. oglu yoksa da "Allah Halil Ibrahim bereketi versin" der kaklardi.
Sirf eline saglik dememek icin.
Dipnot:Ben de calisiyorum:)

günaydın kızlar,
benim nişanlımın annesi bize her geldiğinde bişeyler yapıyorum ikram amaclı ama sürekli bi bahane :KK43:
pilav yaptım bulyon geldi ağzıma, kısır yaptım olmamış corba yaptım suyu az olmuş vs vs
geçen nişanlıma börek yapmıştım ona da gönderdim yanına gittiğimde nasıl olmuş anne dedim hamuru kalın olmus dedi :KK45:

Annemde artık dalga geçiyo yemeklerime bahane buluyo sürekli :KK70: aslında elimin lezzetide iyidir herkes begenir, nişanlım bayılıyo yaptıgım yemeklere sürekli bişeyler istiyo ama annesine begendiremiyorum kendimi hırs yaptım resmen evde bütün yemekleri ben yapıyorum.
evinde yemek namına bişey yapılmayan sevgili kaynanam da beğenmez bişeyi laf olsun işte

Bence bir dahakine gönderme evine geldiğinde yesin zaten düzgün bir insan olsa tas yese gittiği yer hakkında konuşmaz :KK53::kahve:

Bence bir dahakine gönderme evine geldiğinde yesin zaten düzgün bir insan olsa tas yese gittiği yer hakkında konuşmaz :KK53::kahve:

Boşversene canım sen onu.
Ben aşçıyım, buna rağmen asla yaptığım yemeği beğenmez. Okulluyum, 8 senedir de deneyimliyim, gayet de başarılıyım.
Sen ve nişanlın beğeniyorsanız tamamdır.

haklı olabilirsin. etkilemeye calısıyo belkide
Tabiki etkilemeye çalışıyor nisanlini kıskanıyor senden aldırış etme.Ben güzel yemek yaparim kayinvalidenin mutfağı çok iyi değildir eşim benim yemeklerimi begenir. kayinvalidem sofraya oturunca minnie nin corbalari güzel oluyor der yani buradaki algı şu sadece corbalarim güzel sonra ki zamanlarda eşim bi kaç kez aynı cümleyi kurdu bende evet sadece corbalarim güzel olur diğer yemeklerim biraz kötüdür dedim eşim bi daha birşey söylemedi.yani annelerinin bi şekilde etkisi altında kalıyorlar sen vurgula herkes çok beğendi sizin damak aradınız farklı sanırım de

İkramlık yapmayı bırak. Birgün de pastaneden al ve ikram et. Yine laf sokarsa aaa bizim pastaneci çok güzel yapıyor yanlışın var dersin.

Aman

Benim kv oğlum onu yemez bile der ki adam parmaklarını da yer

Herkes beğense de Kv ler beğenmez

Bu arada beğenmedim dememiş pilavda bulyon tadı geldi demiş alışkın değilse ağır gelir ki ben normal et ya da tavuk suyu pilavı bile sevmem mesela o kv ya laf etmiş işte

Çorba koyu demiş bazı insanlar çok olsun diye iyice sıvı yapar çorbayı o nedenle senin kıvamlı çorban koyu gelir

Anneannem annemin yaptığı ayranı koyu bulur o azıcık yoğurt kokulu suya alışmış hatta annem der o eskiden yokluktaymış şimdi çok şükür var diye ama anneannem sofrada bile su katar ayrana bu koyu diye

Annem 60 anneannem 80 yaşında yani boş ver kimsenin zevki kimseyi tutmaz

Evde bütün yemekleri yapmak mı :KK57::KK57:
Sanırım en son yapacağım yada isteyerek yapacağım şeylerin başını çekiyor
Çok stresli bir iş . Hele ki ben mutfakta yalnız değilsem :skandal: kavgaların sonucu
Sizi en içten şekilde tebrik ediyorum :KK9::sampiyon::sampiyon:

İleride
''Yimek yapıyı bilin kıca gel bini al '' diye gazete haberi çıkarsa bilin ki ben verdim :D :D hahaha

tipik kaynana. sen istersen saray yemekleri yap yine beğenmez, niye kasıyorsun bu kadar. bir daha aynı tepkiyi verince, herkes yemeklerime bayılıyor bir tek sen bahane buluyorsun, ağzının tadı mı yok de :) ayrıca benim kaynana, oğlum bunu yemez yapma, oğlum şunu yemez verme diye bir ton şey söylemişti. hepsi yalan çıktı, oğlu kendi sofraya istiyor onları. inanma laflarına.

Benim de tam tersi kayınpeder hiç bir şey beğenmez, adam eline sağlık demekten aciz, genel huyu bu, kimsenin bir şeyini beğenemez ama tabak tabak yer beğenmedim dediği nimeti.
Bir gün çok sinirlendim, yine eleştirirken; biraz şükür edip, değer bilseniz, sizin bu burun kıvırdığınız nimetleri, Afrika da çocuklar bulamayıp açlıktan ölüyor, keşke Allah nimeti de kıymet bilene nasip etse dedim, kıpkırmızı oldu, iyi oldu yoksa başka türlü işi arsızlığa vurmaya başlamıştı artık.

Back
X