hiç bişey yapasım gelmiyor

elifada01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
434
371
37
günler hep aynı geçiyor gibi gece 2'lere kadar internet başındayım, iş saati gelene kadar uyuyorum kahvaltı yapıp alelacele giyinip çıkıyorum akşam işten geliyorum yemek yapıyorum internetin başında yiyorum internette de hep aynı şeyler kadınlar kulübü, birkaç dizi, haberler vs. günü geldiğinde market ve pazar alışverişi yapıyorum hep aynı. istiyorum ki kendimi geliştireyim evde ders çalışayım her hafta sonu temizlik yapayım ama olmuyor bi türlü yerimden kalkmak istemiyorum iğnelerimi bile yaptırmaya gitmedim mutfakta yine her cuma olduğu gibi bulaşıklar birikti ev kirlendi işimle ilgili evde de çalışmam gerekiyor mecburi olanları son ana bırakıyorum mecbur değilse onu da yapmıyorum böyle düzensiz sıkıcı günler gelip geçiyor önceden kurslara gitmeyi denedim ama ortamları beni rahatsız etti kendi kendime evde oturmayı daha çok seviyorum ama böyle de yaşayan ölü gibi hissediyorum bu durumdan nasıl kurtulurum bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

ben de senin gibiydim, ingilizce kursuna yazıldım, hem bişeyler öğrenmeye başlamanın heyecanı, hemde sosyalleşmek iyi geldi bana

Bende senin gibiydim çok kötü bir durum gerçekten
Ama acilen kendin için bu ruh halinden kurtulman cıkmann lazım..
Mesela Sevgilin yok mu ?
Bellirli bir amaçların yok mu ?
Ailenle bolca vakit geçirebilirsin.. Arkadaşlarınla cıkıp gezebilirsin kafa dağıtabilirsin
Kurslara gtmeyi denedim vs dedin ama her ortam kötü olacak diye birşey yoktur kii
İnan bana evde oturmak daha beter insan kafayı yiiyor belli bir süre sonra
Hayatın cok rutine bağlanmış gibi.. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Eğer istersen bu durumdan kurtulabilirsin
Kafana taktığın seni üzen yıkan birşeyler oldu mu

eve misafir cagir sen misafirlige git... boylece hem evini temizlemis hem de azicik ta olsa sosyallesmis olursum. belediyelerin kurslari aksam da oluyor onlara katilabilirsiniz.

bi an konuyu ben mi açtım dedim.
ben de aynıyım üstelik işim de yok.
ilk defa evde bu kadar uzun süreli kaldığım için belki de. yoksa yerimde duramazdım bişeylerle ilgilenirdim. mecbur olmasam yemek yemek için bile kalkmıcam yerimden.
Kendinizi motive etmeye çalışın ne diyeyim kelin merhemi olsa başına sürermiş.:KK51:

bende aynı durumdan müzdaribim
ders çalışmam lazım diyorum kapağı açıyorum geri kapatyrm sınavlarım var umrumda değil hayattan bezmişim gibi hissediyorum,duygusuzlaştım,hiç bişeye kolay kolay tepki veremiyorum
bahar mı acaba sebebi merak konusu....

Bu havalardan mi bilemiyorum ama son 5 gündür ben de surekli tembellik yapmak istiyorum... Değişiklik yapiyorum enerji kazanmak için ama eve dönünce yine ayni ruh hali
.

offf sorma aynen oyle evden cikasim gelmiyo okadar rutin ki hayatim calsmiyorm bile temizlik bana cok uzak geliyo . yatakdan kalkiyorm koltga uzaniyorm aksama kdar ayni sekilde yatiyorm aksam yemegni yapp yeyip geri koltga oturuyorm . bi kac saat sonra da tekrar uyuyorm.

Ben de sabah kalk, işe git, işten gel, yatana kadar bilgisayar ve yatış.. Sabah yine aynı şeyler tekrardan..

ee ben de öyleyim valla ne güzel arada yoğunluk oluyor kaldıramıyorum alışmışım tembelliğe , bu yüzden evlenemiycem galiba , bazılarını görüyorum enerji dolu projeden projeye koşuyor, bugün bir projeyi red ettim maaşı da iyiydi ama uğraşamam dedim tembellik içime işlemiş :KK43:

Ne kadar süredir böylesin?
çocukken de tv başında saatlerce otururdum erteleme alışkanlığım ordan geliyor heralde, çalışmaya başladığımdan beri böyleyim pek ev işi falan düzenli yapmam işe git eve gel yemek o bu derken geçti yıllar

ben de senin gibiydim, ingilizce kursuna yazıldım, hem bişeyler öğrenmeye başlamanın heyecanı, hemde sosyalleşmek iyi geldi bana
ben de İngilizce konuşabilmek istiyorum aslında iyi bi kursa yazılsam hiç fena olmayacak

Bende senin gibiydim çok kötü bir durum gerçekten
Ama acilen kendin için bu ruh halinden kurtulman cıkmann lazım..
Mesela Sevgilin yok mu ?
Bellirli bir amaçların yok mu ?
Ailenle bolca vakit geçirebilirsin.. Arkadaşlarınla cıkıp gezebilirsin kafa dağıtabilirsin
Kurslara gtmeyi denedim vs dedin ama her ortam kötü olacak diye birşey yoktur kii
İnan bana evde oturmak daha beter insan kafayı yiiyor belli bir süre sonra
Hayatın cok rutine bağlanmış gibi.. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama Eğer istersen bu durumdan kurtulabilirsin
Kafana taktığın seni üzen yıkan birşeyler oldu mu
sevgilim yok sessiz sakin kendi halinde biriyim
amaçlarım yüksek lisans yapmak ama kitabın kapağını açtığım yok bi de İngilizce öğrenmek istiyorum yüzmeye de gitmek istiyorum
ailem burda değil arkadaşlarım yok nadir yani ayda bir görüşürüz
Yüzme veya İngilizce kursuna gitmek istiyorum ama bu boşvermişlik havası onlara da engel oluyor
evet evde oturmak insanı gitgide daha kötü yapıyor ama yalnız da çıkılmıyor 28 yaşındayım
kafama taktığım, çok hayalperest biriyim gerçek dünya bana çok sıkıcı geldiği için heralde vaktimi internette falan harcıyorum

'Rutine baglamanin dayanilmaz agirligi'cogumuzda var galiba :110:
:KK43:
of sorma... çok renkli hayatı olan kaç kişi vardırrki zaten...
:KK49:benimki fazla renksiz gibi ya da bana öyle geliyor heralde, iyice bunaldım
eve misafir cagir sen misafirlige git... boylece hem evini temizlemis hem de azicik ta olsa sosyallesmis olursum. belediyelerin kurslari aksam da oluyor onlara katilabilirsiniz.
evet misafir geleceği zaman evim mecburen temiz oluyordu ama gelen giden yok akşam da geç geliyorum ancak yemek yiyip dinleniyorum anca hafta sonu bişeyler yapabilirsem o da beni daha halsiz yapıyor

Bende öyleyim ders çalışmam lazım ama hiç içimden gelmiyor saldım bir kaç gündür kendimi hep aynı şeyler internet ve tv yemek bile yemek istemiyorum öyle kötü bir ruh hali var ki üzerimde :KK14:

yaşama amacını yeniden bulman gerek. kendini geliştirmek için bir şeyler yapmak iyi gelebilir. kursa gitmek, spora başlamak gibi. hatta belki örgü bile örebilirsin. hayatına yeni bir aktivite katman iyi gelebilir.

offf sorma aynen oyle evden cikasim gelmiyo okadar rutin ki hayatim calsmiyorm bile temizlik bana cok uzak geliyo . yatakdan kalkiyorm koltga uzaniyorm aksama kdar ayni sekilde yatiyorm aksam yemegni yapp yeyip geri koltga oturuyorm . bi kac saat sonra da tekrar uyuyorm.
Albendende o kadar bende aynıyım :) telefonda arkadaşlarla falan konuşurken ne yapıyorsun günün nasıl geçiyor dediklerinde söyleyecek bişey bulamıyorum her günüm aynı :)

X