Doğuma Hazırlık Hic bisey yiyemiyorummmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar pinpirikli biri degilim sürekli soru soruyorum ama icim icini yiyor 4 aylik hamileyim hala kusmalarim devam ediyor ve saglikli beslenemedigimi düşünüyorum.yogurt yiyemiyirum midemi asitli oldugu icin fena yapiyor kusarken cok kötü oluyor.yumurta yemiyorum vb.ne olcam ben ne bebegime etki etmeye basladi mi

Yok o zaten senin depolarından yiyor ama yine de doktoruna bir danış bu konuyu

canım bende 6+5 deyim ve bende yoğurt süt yiyemiyorum, hep ekmek arası katı şeyler mıdemi bastırıyor. meyve de yiyemiyorum. Annem de hamileyken hiçbirşey yiyememiş 4 aya kadar 7 kilo vermiş hep ama sonra düzelmiş. Bana da diyorki canın ne çekerse onu ye. sende yumurta yiyemiyorsan kendine az yağlı poğça falan yap onu ye. ne bileyim yani ne yiyebiliyorsan güçten düşmemek için onu ye canım. çok zor bu bulantı olayı

Merak etmeyin sizin birsey yiyememeniz bebegi simdi etkilemez..bulantilar cok zor insallah 4. Ayin bitiminde o da bitecek..

Merak etmeyin o folik asitten alıyor vitamini kafanıza takıp kendinizi üzmeyin ufak ufak arada gidip gelip atın ağzınıza bi şeyler zaman bi zaman sonra yeniyor :)
Ben ilk 3 ayda 8 kilo verdim :)
Şuan 8 buçuk aylık hamileyim hamile kaldığımdan 3 kilo daha zayıfım gayet sağlıklı bebeğim kilosuda yerinde Allaha şükür.

Ben halen yumurta yiyemiyorum tatlım ve benim bulantılarım 5 aylık olduğumda bitti ara ara mide yanmasıyla bulantı oluyor ama kusturmuyor
Buarada bebek senin depolarından besleniyor illaki yemek için uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…