Hic bisi bwgenmeyen gorumce

Prenss_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
27
22
18
28
Gorumcem istanbulda yasiyo yilda bi iki kere geliyo en son hamileydm ben geldi ve yaqtigim yemekleri evimn duzenini giyimimi hic bisimi begenmiyo her aksam esimin yaninda hic knusmuysn ruh gibisin sklyrm falan diyodu hemen yatiysnz diyo hamile halimle her aksam yemegi ben yaqa cayi demler pasta yapardm kizi 4 yasnda aksam 8 9 da bana pasta yaq diyodu oda yap nolacak sanki diyodu hamileligim son gunleri sanvili sanvili ona tost yaqtigimi biliyrm ramazan ayinda yine geliyo herseyime karisiyo kizinin eski elbielerini kizima getriyo kendikilerini bana benm bi kozim var ben onun eskilerini giydrmek zorundamiym sanki off ne yaqacam ruyalarima giriyyo ustelim esime benm yanimda benim icin canini verirmisin diye sordu delirmwk uzereyim

Karnım burnumda kalk bir zahmet annesisin sen yapıver diyemediniz mı versenize cevabını takma kendi halinde davran olduğun gibi gelip geçici nasilsa

Ben knsmydm fazla knskan deilm misafrdr diye ama gitsn diye dua edydm artik lohusa donemindeydm zaten burnmdan geldi sanki benm deil onun cocuguydu

Ama olum gibi ben ddaha 22 yasndayim 35 yasinda onun gibi olmami iatiyo hep
Ne ölümü ya sanki beraber yasiyorsunuz. Alin onceden pastanizi boreginizi hazir bitti gitti. Zaten bir iki defa geliyormus yilda. Bundan sonra geldiklerinde de siz dogurmus olursunuz zaten kalkip hizmet etmezsiniz her seyiniz onceden hazir olur

1 ay falan kaliyo hergun ozel yemekler istiyo bol etli falan yeni dogum yaqmisim paramjz yok ama anlamiyo esime surekli bisiler aldiriyodu yatak odama zirt pirt giriyolardi kziyla yatagimda oturuyolardi biz odadayken normalmi

Ben knsmydm fazla knskan deilm misafrdr diye ama gitsn diye dua edydm artik lohusa donemindeydm zaten burnmdan geldi sanki benm deil onun cocuguydu

sadece konuşkan değil yazışkan da değilsin galiba..
harfleri yutmadan yazsan da okumak kolay olsa bizede yazık..

ne kadar kalacak görümce?
hazır al pastası kurabiyesini. getirdiği eskileride abla sağol her seferinde bunları taşıyorsun ama ben hoşlanmıyorum başkasının eskisini giymeye kızımada giydirmiyorum birine vermeye de utanırım o yüzden çöpe atmak zorunda kalıyorum. bir daha zahmet etme boşuna de.

Yapma o zaman. Mecbur değilsin ki hamile halinle misaifr ağırlamaya

Soyledim zaten zevkimiz ayni deil diye ben kizima bisiler almak istiyorum sen benim aldiklarimi begenmiyosun ben ne alsam sanada aynisini almak istiyorum diyo esim icin ters konusmak istemiyorum

Sen kendi hakkını savunamazsan kimse savunmaz nazikçe kurmadan söyle ben anlamıyorum tamam kalp kırmayın amA gerekeni de söyleyin.pasif olduğun için bu kadar karışıyor senin evinde söz hakkı sende başkasın da değil

Aşılamayacak bir durum değil...
Pasif kalmazsanız tabi...
Ve yazdıklarından anladığım kadarıyla bir ikaza bakar bu olay

Önce bir düzgün yazsan Derdini de okuyanlar rahat etse
Sonra, abla eskileri getirme ben giymiyorum giydirmiyorum da muhtacı olana veriyorum sende öyle yap diyeceksin.
İkincisi de çok istiyorsan geç mutfağa yap ne zaman yapma dedim aa aşk olsun geç mutfağı kullan diyeceksin.
Ayrıca hamile Halimle pasta yaptım neyin kafası ya, hamilelik iş yapmaya engel mi ki bu iş bile değil, kızı istedi ama yapmak istemiyorum diyin, biz hamile halkımızla sabah 9 akşam 6 işte koşturuyorduk karnımız burnumuzda bu kadar da olamaz bence
Son olarak, ezilene kimse acımaz bacım, ezik bir tavır sergilersen daha da ezmeye kalkar bugün seni yarın çocuğunu! Sen güçlü olmazsan kimse de sana acımaz, bir silkin Alt tarafı hayır diyeceksin ya. Sen çöpçü müsün sana sürekli eskileri getiriyor

"Annesi sensin kalk sen yap" diyeceksiniz. Normal biri olsa ne çocuğu böyle bir istekte bulunur ne de size böyle bir şey söyleyebilir. Ağzınız laf yapsın biraz.

Siz zaten evinizin işini görüyormuşsunuz. Ekstra bir şey yapmayın.
Bu sefer farklı davranın da ezemeyeceğini anlasın.
He bu tipler üste çıkmak için bu durumlarda çirkefleşebilir takmayın..

ben ne alırsam sana da almak istiyorum diyorsa "abla çok teşekkürler ama sana da zahmet vermek istemiyorum, mahçup oluyorum sana karşı, hem aldığın şeyleri de kullanamayınca üzülüyorum" deyip tatlı dille zevkinizin uymadığını belirtin. ha baktınız olmuyor duygu sömürüsünü eşinize yapın. klasik "yaşı küçük, ooo ben bunu çok güzel eğitip kendime çeviririm" mantığını yaşıyor galiba görümceniz. benzerini yaşadım. hatta evliliğimde büyük sorunlara sebep olduğu oldu. baktım olmuyor kendi bildiğimi okuyacağımı belli edecek şekilde tamam, olur, aa öyle yapayım... vs deyip geçiştirdim. böylece karşı taraf bana müdahale etmeyi azalttı bir süre sonra. evliliğinizin dinamiğini bilmiyorum ancak eşinizle de konuşurken "bak beni yanlış anlama ama benim de bir karakterim var ve bana bu kadar müdahale edilmesini sevmiyorum. kendi ailemden biri olsa çok daha sert tepkiler verebilecekken senin ailen olduğu için ve senin hatrın olduğu için kendimi geri plana atıp susuyorum. ola ki aileni kırarım sen üzülürsün diye. lütfen sen de ailenle onları kırmadan konuş ve bana bu kadar müdahale etmelerini engelle" dersiniz. tatlı dille ve net bir şekilde kendinizi ifade ederseniz (tam bir öküz olmadığı sürece) sizi anlamayacak erkek yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…