Hiç böyle hissettiniz mi?

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.856
10.157
408
Hiç, çok yorulmuş hissettiniz mi? Böyle her şey üst üste gelmişken kendini rahatlatmaya çalışmak ama yapamamak... Aslında her şeyin boş olması hissi.... Ben atamıyorum. İnsan, yüreğinin götürdüğü yere gitmeli mi?
Bu ne buhran yazacaklar uzak dursun lütfen:))
Neyse siz yaza durun ben bi kahve yapıp geliyorum 🌸

Hayati sorguluyorum bazen. Ne icin varim ne yapiyorum hergun ayni seyleri yapmakdan hep ayni yasam tarzindan sıkılmıyomuyum
Bazen tek basima biyere gidip bi kahve keyfi yapmanin ozlemini cekiyorum
Tabi ben cocuklu biri oldugum icin bu ruh halindeyim😁
Baska dertleri olanlar farkli yorumlar yaparlar
Kiminin ask hayati kiminin is hayati.
Sukredecek cok sey var diye dusunup herseye sukrediyorum
Kendimi tukenmis hissettigimde daha kotu durumda olanlari dusunup toparliyorum kafami

Hayati sorguluyorum bazen. Ne icin varim ne yapiyorum hergun ayni seyleri yapmakdan hep ayni yasam tarzindan sıkılmıyomuyum
Kendimi tukenmis hissettigimde daha kotu durumda olanlari dusunup toparliyorum kafami
Aynen ben de kendimi böyle teselli ediyorum. Bugünümüze şükür. 😍

Hiç, çok yorulmuş hissettiniz mi? Böyle her şey üst üste gelmişken kendini rahatlatmaya çalışmak ama yapamamak... Aslında her şeyin boş olması hissi.... Ben atamıyorum. İnsan, yüreğinin götürdüğü yere gitmeli mi?
Evet bi okulda öğretmenim ama burdaki bi erkek hoca hep beni tersliyor dışlıyor sınav yapacaktı kağıtları sınıfta unutmuş almaya gitmiyor o kdr tuhafki ondan hoşlandığımı düşünüyorsa yanılıyor ben naptımda bana her duurmda kötü davranmaya çalışıyor beni gördüğünde suratı hep asılıyor konuşmamak için kaçıyor diğerlerine karşı çok iyi çok kötü hissediyorum kendimi okulda

Evet bi okulda öğretmenim ama burdaki bi erkek hoca hep beni tersliyor dışlıyor sınav yapacaktı kağıtları sınıfta unutmuş almaya gitmiyor o kdr tuhafki ondan hoşlandığımı düşünüyorsa yanılıyor ben naptımda bana her duurmda kötü davranmaya çalışıyor beni gördüğünde suratı hep asılıyor konuşmamak için kaçıyor diğerlerine karşı çok iyi çok kötü hissediyorum kendimi okulda
yalnız tam tersi de olabilir o sizden hoşlanıyor olabilir bence dsdasdsd

Hem de sık sık o zaman tutup daralan yüregimi sökmek istiyorum hüzün buhran sıkıntı beni bıraksın diye
Bence dünya pek bana göre bir yer degil acilen cennete gitmem lazım

Geçmiş keşkelerle ...
Gelecek kaygılarla .. dolu 😥😭
En iyisi anı yaşamak 😍

Her gün her gece benimki.
Bir kısırdöngü.
Hiç bitmeyecek, hiç geçmeyecek gibi.
Ha bitti nefes alayım derken tak ‘ömür bitmiş geçmiş ola’ zamanı gelecek gibi.
Ama benim bir sorunum daha var, hep daha fazla yormaya çalışıyorum kendimi.
Sürekli çıtamı yükseltiyorum😂

Geçmiş keşkelerle ...
Gelecek kaygılarla .. dolu 😥😭
En iyisi anı yaşamak 😍
🥰 kesinlikle bence herkes kalbinin sesini dinlemeli mantik isi boss is
Mantigiyla hareket edenin omur boyu kalbinin sesi durmuyoo
Off yine depresif bi ruh haline girdim

Ona bunu düşündüren ne acaba? Ne varsa gizlemeye çalışır bilemedim 😁

🥰 kesinlikle bence herkes kalbinin sesini dinlemeli mantik isi boss is
Mantigiyla hareket edenin omur boyu kalbinin sesi durmuyoo
Off yine depresif bi ruh haline girdim
Ayyy hanımlar ben mantıklı hareket ediyorum artık yakın geçmişte kalbimi dinleyerek keşke yapmasaydım dediklerim de oldu ama tecrübe oldu. İyi de oldu. Bilemiyorum. Olan biten her şeye çok kırgınım. 😕

Hepimizde oluyor zaman zaman...
Fakat tam olark senin yazdıgın durumu hayatımda bir donem yasadım cok zordu ıyıkı uzun surmedı... Kısa surede atlattım.
Çok sukur 🙏

Her gün her gece benimki.
Bir kısırdöngü.
Hiç bitmeyecek, hiç geçmeyecek gibi.
Ha bitti nefes alayım derken tak ‘ömür bitmiş geçmiş ola’ zamanı gelecek gibi.
Ama benim bir sorunum daha var, hep daha fazla yormaya çalışıyorum kendimi.
Sürekli çıtamı yükseltiyorum😂
Vallahi geçmiyor. Tam "iyiyim" dediğim zaman bişey patlak veriyor😱

Back
X