Hiç böyle hissettiniz mi?

Hem de sık sık o zaman tutup daralan yüregimi sökmek istiyorum hüzün buhran sıkıntı beni bıraksın diye
Bence dünya pek bana göre bir yer degil acilen cennete gitmem lazım
Yaşadığımız yüzyıl yanlış gibi.... Ne bileyim. İnsanlara ayak uyduramıyorum. Enerji emen insanlarla olmaktansa camdan yağmur yağışını izlemeyi yeğlerim.

Senin çıta gerçekten baya yükselmiş kızz😁 Oluruna bırakkkk her neyse geçerrrrr🎶
2 tazmanya bebe, dengesiz koca ve sülalesi, bir dostum hariç dünyada kimseden bir maddi manevi yardım destek görmeden aksine sürekli kınanmayla, nankörlükle ayakta kalma çabası benimki😂
Bedenen öldüm, ruhum salıncakta.

Aldığım nefes, cebimde yemek param varsa oh ne güzel dünya😂😂

Hiç, çok yorulmuş hissettiniz mi? Böyle her şey üst üste gelmişken kendini rahatlatmaya çalışmak ama yapamamak... Aslında her şeyin boş olması hissi.... Ben atamıyorum. İnsan, yüreğinin götürdüğü yere gitmeli mi?
Bu ne buhran yazacaklar uzak dursun lütfen:))
Neyse siz yaza durun ben bi kahve yapıp geliyorum 🌸
Yüreğinin götürdüğü yer gittiğimiz yer daha mı iyi olucak bunu da düşünmek lazim

2 tazmanya bebe, dengesiz koca ve sülalesi, bir dostum hariç dünyada kimseden bir maddi manevi yardım destek görmeden aksine sürekli kınanmayla, nankörlükle ayakta kalma çabası benimki😂
Bedenen öldüm, ruhum salıncakta.

Aldığım nefes, cebimde yemek param varsa oh ne güzel dünya😂😂
Çocukların peşinde koşmaktan enerji kalmaz. Bir numaralı enerji emenler de akrabalar zaten.

Hiç, çok yorulmuş hissettiniz mi? Böyle her şey üst üste gelmişken kendini rahatlatmaya çalışmak ama yapamamak... Aslında her şeyin boş olması hissi.... Ben atamıyorum. İnsan, yüreğinin götürdüğü yere gitmeli mi?
Bu ne buhran yazacaklar uzak dursun lütfen:))
Neyse siz yaza durun ben bi kahve yapıp geliyorum 🌸
Sicak sicak misss kokulu kahveni yudumla canim.zannedersem daha cok gencsin.dur bakalim:)hayat bir labaratuvar.deneyip deneyip goreceksin.asla pes etme.hele ki kahve icen guruptansan kenara cekilip etrafta olan biteni izleme keyfini yasa.ciddiyim;)

Çocukların peşinde koşmaktan enerji kalmaz. Bir numaralı enerji emenler de akrabalar zaten.
32 yaşındayım, dizlerim ameliyatlık duruma geldi.😂😂
Aman bacım derdin neyse sal gitsin valla çok ciddiyim.
Ölümlü dünya, cebinde karnını doyuracak üzerini giydirecek paran varsa, sağlığın da yerindeyse gerisi inan ki mühim değil.
Ne istersen ulaşırsın, hepsi azim.
Ne istemiyorsan ve yaşıyorsan da kurtulursun, yine azim:)
Hepsi seninle ilgili.

Sicak sicak misss kokulu kahveni yudumla canim.zannedersem daha cok gencsin.dur bakalim:)hayat bir labaratuvar.deneyip deneyip goreceksin.asla pes etme.hele ki kahve icen guruptansan kenara cekilip etrafta olan biteni izleme keyfini yasa.ciddiyim;)
İyi niyetinii anladım çoook teşekkür ederim canım uygulamak harika olur ama vurdum duymaz diyorlar işte. Amannn ne derlerse desinler. Ömrüme mi yetecekmiş😁

32 yaşındayım, dizlerim ameliyatlık duruma geldi.😂😂
Aman bacım derdin neyse sal gitsin valla çok ciddiyim.
Ölümlü dünya, cebinde karnını doyuracak üzerini giydirecek paran varsa, sağlığın da yerindeyse gerisi inan ki mühim değil.
Ne istersen ulaşırsın, hepsi azim.
Ne istemiyorsan ve yaşıyorsan da kurtulursun, yine azim:)
Hepsi seninle ilgili.
Geçmiş olsun canım 🌸 Hayatta her şey tecrübe kazandırıyor. O kadar haklısın ki,istemesem olmazdı zaten. Herhalde bu kadar çırpınmazdım.

Back
X