Hiç böyle hissettiniz mi?

her gece basimi yastiga koydugumda hem bedenen hem ruhen bitik oldugumu hissediyorum ama sabah kalkip kaldigim yerden devam neden cunku gulumseyerek gulaydin diyen bir kizim var dopingi alip maratona devam ediyorum yalniz degilsin yani

İyi niyetinii anladım çoook teşekkür ederim canım uygulamak harika olur ama vurdum duymaz diyorlar işte. Amannn ne derlerse desinler. Ömrüme mi yetecekmiş😁
Senden kiymetli hic bir sey yok.hayatina bunu uygula lutfen.evet vurdum duymuz deniliyorsa o duruma oyle ol.kedini sev ve sen kiymetlisin bunu unutma

Tabiki. Her insan çoğu zaman hisseder. Durun.nefes alın. Kendinizi bırakın sakinleşin. Sokak hayvanlarını besleyin. Kış zaten yemek bulamıyorlar. Mutlu ederseniz mutlu olursunuz

Herkesin hayatı sorunsuz ilerlerken , kendime bakıyorum hep bi yarım kalmışlık , tükenmişlik .
veya sadece bir sınavdayız herkesin sınavı farklı farklı . Bana üst üste gelmiyor gelenler bir tanesi bodozlama dalıyor , diğerleri artçı işte. Kısacası alışıyoruz bir şekilde ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. Velhasıl bende ne o deveyi güdenler den ne de bu diyardan gidebilenlerdenim.

Herkesin hayatı sorunsuz ilerlerken , kendime bakıyorum hep bi yarım kalmışlık , tükenmişlik .
veya sadece bir sınavdayız herkesin sınavı farklı farklı . Bana üst üste gelmiyor gelenler bir tanesi bodozlama dalıyor , diğerleri artçı işte. Kısacası alışıyoruz bir şekilde ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. Velhasıl bende ne o deveyi güdenler den ne de bu diyardan gidebilenlerdenim.
Bacım,benim deve kayboldu sanırım.

İnan kimsenin hayatı anlattığı yada paylaştığı gibi sorunsuz değil. Hiç kimsenin. En ünlü en güzel en yakışıklı en zenginin bile.

Back
X