Hiç Bu Kadar Bilinmezliğe Düşmedim Ben Ömrümde :(

tamam şimdi biz ne yasak sen yaptım yada yapamam diyceksin peki sen ne olsun istiyorsun

Aslında bu zamana dek bana düşen herşeyi yaptım, ama gururumu ayaklar altına alıp söyletmeye- netliğe kavuşturturmasına uğraşamam. Ketum resmen :S:S

Direk değil ama dolaylı olarak bunu nasıl yaptırabilirim ona? fikirlerinize ihtiyacım var.

kimsenin fikri yok sanırım :( herkesin derdine mantıken deva bulurken,kendimize gelince kalakalıyoruz..paradox..

MERHABA
EĞER Bİ ERKEK SEVİYOSA AŞIKSA VE KENDİNDEN EMİNSE EĞER ,BENCE KADINI ÇOK UMURSAMADAN ,SEVDİĞİNE ULŞMAK İÇİN HERŞEYİ YAPIYOR.AMA SADECE SEVİYOSA HATTA AŞIKSA BİDE KADININDA ONU SEVDİĞİNDEN EMİNSE BÖYLE UZUK DURUYORLAR ,ÇÜNKÜ EMİN DEĞİLLER YADA GÜVENMİYORLAR KENDİLERİNE ,emin olun eğer siz onu bişekilde duygularını açıklaması için bişeyler yaptığınızda bekli evet seni seviyorum der.ama zannetmiyorum uzun süreli mutlu bi sonuç ortaya çıkacağını...
hatta ileride sen sebep oldun ilişkinin devamına sen istedin diye devam ettim ,sen sorladınlara dönüyor
bence eğer söndürebiliyosan içindeki ateşi söndür gitsin
kararsız ,sevgisine sahip çıkıp ,sevgilisini sahiplenemeyen ,adamdan hayır bekleme
istese tutan yok senn olur zaten

Hepsinin farkındayım..bir de gönlüme söz geçirebilsem.. İçimde çok şeyler birikti.. ama değmez söylemeye..değme anlatmaya ona.. :(

Az önce şirket hattından aradı. ama açmadım :( yine havadan sudan konuşacak..ve benim daha çok canım yanacak.. Direnmeye çalışacağım.:(
Bunca zaman ondan tek beklediğim bana açıkça istemiyorsa bunu söylemesiydi.. Ne onu yaptı ne de devam etti tam anlamıyla.. Kalbim oyuncak değil ki..

Az önce şirket hattından aradı. ama açmadım :( yine havadan sudan konuşacak..ve benim daha çok canım yanacak.. Direnmeye çalışacağım.:(
Bunca zaman ondan tek beklediğim bana açıkça istemiyorsa bunu söylemesiydi.. Ne onu yaptı ne de devam etti tam anlamıyla.. Kalbim oyuncak değil ki..

bi süre böyle devam et bakalm canm..
belki başka şeyler yüzünden böyle davranıyordur..
sabret ve bekle..
umarım geçer bu acın dua et bol bol canm..

bi süre böyle devam et bakalm canm..
belki başka şeyler yüzünden böyle davranıyordur..
sabret ve bekle..
umarım geçer bu acın dua et bol bol canm..

Ya geçen hafta ve bu hafta 2kez iş yerinde dahili numaramdan işle ilgili birşey sormak için aradığında,'can.. gülüm..' laflarını kullandı. Sevmese,sadece arkadaş olsa böyle demezdi gibi düşünceler geliyor aklıma çokkkk yoruldum. Hep yolun ortasında kalıyorum sanki.. Başka şeyler yüzünden derken? Ne olabilir ki? Bir keresinde odasındayken bu tavrına ufaktan dokundurma yapmıştım. Sıkıntılıydı'gelecek beni korkutuyor..' dedi. Askerliğini yapmadı, dışardan okuduğu okuluna 1 sene kaldı bitmesine.. İş hayatına yeni başladı.. Bunları mı kaygı yapıyor bilmiyorum ki.. ama seven insan bunlar sebebiyle ayrılacak bile olsa açıkça derdi gibi geliyor. Aylardır yandı yüreğim.
Artık onu kalbimden çıkarmaya çalışmamın zamanı geldi galiba :( beyhude bekleyişlerim yeter artık.. İş sebebiyle olduğunda illa ki knouşacağım ama onun dışındaki tüm yolları kapamam gerekiyor :(Alışmalıyım onsuzluk fikrine..Korkarım 'o nasılsa beni seviyor..her an ulaşabilirim ona..gel dersem gelir/bu olasılık var..Onun kalbi bana ait' düşünceleri barındırıyor içinde.. Ya da umrunda değilim ..ffff neyim ben bi bilsem..

Son düzenleme:
bosuna öyle midir böyle midir diye düsünüp harap etme kendini..
zaten samimiyetiniz var, eger gercekten seninle ciddi bir iliskiye baslamak istese buna engel olacak hic birsey yok...
nerden biliyorsun daha kac tane kiza sana dedigi gibi canim felan demedigini..
sözcüklere bu kadar anlam yüklemekte yanlis..
bir daha sana öyle canim felan dediginde bu tür konusmalardan rahatsiz oldugunu söylersin..
sana bunlari yasatmaya hakki yok, ya adam gibi gelsin, yada ceksin hayatindan...

Ya geçen hafta ve bu hafta 2kez iş yerinde dahili numaramdan işle ilgili birşey sormak için aradığında,'can.. gülüm..' laflarını kullandı. Sevmese,sadece arkadaş olsa böyle demezdi gibi düşünceler geliyor aklıma çokkkk yoruldum. Hep yolun ortasında kalıyorum sanki.. Başka şeyler yüzünden derken? Ne olabilir ki? Bir keresinde odasındayken bu tavrına ufaktan dokundurma yapmıştım. Sıkıntılıydı'gelecek beni korkutuyor..' dedi. Askerliğini yapmadı, dışardan okuduğu okuluna 1 sene kaldı bitmesine.. İş hayatına yeni başladı.. Bunları mı kaygı yapıyor bilmiyorum ki.. ama seven insan bunlar sebebiyle ayrılacak bile olsa açıkça derdi gibi geliyor. Aylardır yandı yüreğim.
Artık onu kalbimden çıkarmaya çalışmamın zamanı geldi galiba :( beyhude bekleyişlerim yeter artık.. İş sebebiyle olduğunda illa ki knouşacağım ama onun dışındaki tüm yolları kapamam gerekiyor :(Alışmalıyım onsuzluk fikrine..Korkarım 'o nasılsa beni seviyor..her an ulaşabilirim ona..gel dersem gelir/bu olasılık var..Onun kalbi bana ait' düşünceleri barındırıyor içinde.. Ya da umrunda değilim ..ffff neyim ben bi bilsem..

canm bi şeklde ondn vazgecmee çalış..
yapmalısın bunu..ne zamana kadar onu bekleyip umut edebilirsin..?
bu sadece senin canın yakar..
onun içinde bi his varsa döner elbette bi şeklde söyler..
o söylemeden asla sen belli etme kendi duygularını..

Merhaba..Bu durumun benzeri başıma geldi ve seni çok iyi anlıyorum.
Bir an önce hayatının kontrolünün senin elinde olduğunu göstermelisin..
Bu şekilde belirsizlik daha zor emin ol ve bu belirsizliği kaldıracak olan sensin.Bunu o insanın insafına bırakırsan olmaz.
Çünkü o sadece kendi çıkarlarını düşünüyor,çok bencilce hareket ediyor:19:Onun istediği bu zaten böyle bir durum ona uygun. Ama senin istediğin ne? "o "... Olmuyorsa zorlamayacaksın.Biz bayanlar böyle durumlara gelemeyiz.
BİR AN ÖNCE KENDİ YOLUNU ÇİZ,KİMSE SENİN HAYATINI SENDEN ÇOK DÜŞÜNEMEZ.ONDAN BÖYLE BİR İYİLİK BEKLEME.
Sen onunla ilgilenince,sana "GİT SONRA ÇOK ÜZÜLÜRSÜN" mü desin?Bunu mu bekliyorsun?Onun istediği zaten bu:59: Sana "DÖN BANA" demesini bekliyorsun ama istese derdi zaten bu zamana kadar..
Ve bir taraftan o hayatını sürdürüyordur..ya sen? Sen onun bir karar vermesini bekliyorsun hayatını yönlerdirmek için..neden? Seviyorsun ..PEKİ KENDİNDENDE Mİ ÇOK SEVİYORSUN?:44:
Ben kendim sordum ve cevapladım bazılarını tahmin ettiğim kadarıyla.Şimdi sende bu soruları sor kendine..
İlerde o hayatını düzene koyunca bir anda kalakalmamak ve daha büyük acılar yaşamamak için tavrını koymalısın.

Son düzenleme:
taktik mentalitesi değil mi bu gıcdıklayıcı davranışlar?. aradığınızda konuşup arandığında konuşmaması
kendi otoritesine mecbur etmeye çalışıyoru düşündürüyor.. anlıyor ve biliyor ki konuşmak istiyorsunuz,
aradığınızda konuşamazsanız arandığınızda muhabbeti devam ettirmez misiniz?

çok eşliliğe aday kişiler iletişimlerine başlık koymak istemezler
başka arkadaşlıkları olduğunda, sorgulamaya sebebiniz olmasın ı istemektir bu.
sevgili,dost,eş,vesaire değiliz.. öyle takılıyoruz.. diyebilmeye zemin hazırlamak davranışlarıdır gibi.

karşı cinsi ile ayrı ayrı çok iletişimi olan pratik yapan kişi reflekslerini geliştirebilir, davranışlarını zamanla eğitebilir. eğitir.
bilmeden bilinçaltını eğitmek denebilir belki.
bilinçli yaklaşıyor ise, hamlelerini taktiğe bağlamış -yabilmiş adam ile yürümek sürekli soru işaretlerine gebedir.

davranışlarınız bilinir olmazsa? onun düşüncelerinde kuruntular oluştursanız? sorularının cevabını bilmezse? daha mı farklı olur acaba

hepinize yorumlarınız için çok tşk.ederim..

Daha önce söylemiştim 2 aydır falan rahatmış gibi davranmaya çalışıyorum.Bazı şeyleri takmıyormuş gibi..
Önceleri neden şöyle böyle diye sorgulardım ona tel. açıp,bu 2 aydır yapmadım ,belki 2.5 ay...
Bugün bir müşterisiyle benim görüşmem gerekiyordu, odasına çağırdı,onun cepten konuştum o kişiyle,sonra odasından hiç fazla birşey konuşmadan kolay gelsn diyerek yüz ifademi de değiştirmeden odasından ayrıldım..

Sonra tam işyerinden çıkmadan 5 dak. önce cebimden aradı. Napıyorsun-çıktın mı gibi..Daha önceleri onun gideceği durağa kadar giderdim tramwayla veya o bazen bırakırdı,öyle vedalaşırdık iş çıkışında,bir yerlerde oturmaya vakit olmadığnda böyle yapardık.Her neyse, beni bıraksana yine durağıma falan dedi. Neyse kabul ettim biraz konuştuktan sonra.Yol boyunca hep işten bahsetti DGS.ye girecek,ondan bahsetti,işle ilgili sorunlarını,başka iş düşündüğünü falan.. Ama 2mize dair hiç konuşmadık.Ben de çok fazla gözlerine bakmadan iştirak ettim,ufak tefek espiriler vs. oldu. Sonra durağa gelince indik,ben tramwaya binene dek bekledi,beni bindirdi , tramway hareket etmeden 2 dak. öncesinde yani hareket edene dek beni bekledi baktı durakta ama ben bakamadım ona..

İşte böyle oldu. Tüm bunla rnedir sizce? Onun kötü biri olmadığını biliyorum,özünde iyi biri..

Yandı kavruldu kalbim.. Dilimin ucuna geldi defalarca, ayrıldıktan sonra tel. açmayı düşündüm ama yapamadım.. Bu kopuşu bildiğim halde açıkça ağzından duyacak olumsuzluğa dayanamayacağımı hissettim.. Söyleyecek olsa zaten söylerdi dedim.. Daha önce yurtdışına çıkma durumu vardı bizim ilşkimizin daha iç adı konmadan önce..tanışma safhalarındayken.O zamanlar ^hmmm üzüldüm gideceğine..' demiştim. Neyse o iş olmadı,ki ilşkimiz başladığında' gidecektim,gerçi biraz düşük ihtimaldi ama senden cevabımı aldım ben(yani gitme dediğini hissettirdin..)demişti. Şimdi de bunu mu bekledi acaba..
Gururum bir yandan.. sevgim bir yandan.. Bittim kül oldum artık :((((((((((((((..

Ne olursunuz desteğinizi esirgemeyin,düşüncelerinizi söyleyin..Ne olursunuz :((((((((((((((

valla canım ortada adı konmuş bir ilişki olmadığı için ayrılma sözcüğü de yanlış olur bu durumda. ben olsam açık açık sorardım. söyle anlat burada bize anlattığın gibi. sözlerin başka hareketlerin başka şeyler ima ediyor de. ben seni seviyorum ama böyle belirsiz bir durumda ne yapacağımı bilemez oldum. ne yapmak istiyorsan açık açık söyle. sevgili olarak devam mı edelım arkadaş mı kalalım. bana bu acıyı çektirme hakkın yok. gönlünden geçeni söyle ki ben de ona göre hareket edeyim de. bu durumda yapılacak en mantıklı şey bu olur sanıyorum ki. aşkta gurur olmaz. söyle işte seni seviyorum diye.. :69:

bu aradada ilk yazdığını ve son yazdığını okudum aradaki yorumları okumadım bir şey kaçırmış olabilirim bu iki yazıya göre yorum yaptım..:)

valla canım ortada adı konmuş bir ilişki olmadığı için ayrılma sözcüğü de yanlış olur bu durumda. ben olsam açık açık sorardım. söyle anlat burada bize anlattığın gibi. sözlerin başka hareketlerin başka şeyler ima ediyor de. ben seni seviyorum ama böyle belirsiz bir durumda ne yapacağımı bilemez oldum. ne yapmak istiyorsan açık açık söyle. sevgili olarak devam mı edelım arkadaş mı kalalım. bana bu acıyı çektirme hakkın yok. gönlünden geçeni söyle ki ben de ona göre hareket edeyim de. bu durumda yapılacak en mantıklı şey bu olur sanıyorum ki. aşkta gurur olmaz. söyle işte seni seviyorum diye.. :69:

bu aradada ilk yazdığını ve son yazdığını okudum aradaki yorumları okumadım bir şey kaçırmış olabilirim bu iki yazıya göre yorum yaptım..:)

Çok tşk.ler öncelikle.. Daha önce yani ayrılma süreçlerinde aradığımda bunu yapıyordum,net birşey söylemesini.. susuyordu birşey demiyordu. ve bu durum hep öyle devam etti. Tam kopamadı benden,arasıra da olsa illa ki aradı sordu,bazen tatlı sözler söyledi.. Ama böyle bir ima.m olduğunda sustu... Aşkta hiç ama hiççç gurur yapmadım bu zamana dek.. Zaten artık gurursuzluğum onursuzluğa mı kayıyor acaba diye işte 2-2.5aydır ben de hiç dokundurma yapmıyorum o meseleye..Bu arada hiç adı konmamış değildi..birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk,evlilikten konuşuyorduk..offfffffffff offfffffff

Çok tşk.ler öncelikle.. Daha önce yani ayrılma süreçlerinde aradığımda bunu yapıyordum,net birşey söylemesini.. susuyordu birşey demiyordu. ve bu durum hep öyle devam etti. Tam kopamadı benden,arasıra da olsa illa ki aradı sordu,bazen tatlı sözler söyledi.. Ama böyle bir ima.m olduğunda sustu... Aşkta hiç ama hiççç gurur yapmadım bu zamana dek.. Zaten artık gurursuzluğum onursuzluğa mı kayıyor acaba diye işte 2-2.5aydır ben de hiç dokundurma yapmıyorum o meseleye..Bu arada hiç adı konmamış değildi..birbirimizi sevdiğimizi söylüyorduk,evlilikten konuşuyorduk..offfffffffff offfffffff

iş evliliğe kadar gitmiş yani:( ben ilk mesajını okuyup yorumlamıştım ondan dolayı bilmiyordum o kadar ciddileştiğini. üzüldüm şimdi.. evlilikten konuşup birden bu kadar boşlaması ya evlilik korkuttu ya da senden vazgeçti.. ama tamamen vazgeçmiş olsa hala bu kadar yakın olamazdınız bence. belki ciddi bir ilişki ve ufuktaki evlilik, sorumluluk alma duygusu vs onu korkuttu, ilişkiden soğuttu olabilir. erkek arkadaşının yaşı kaç bilmiyorum ama eğer daha yirmi beş falansa çok doğal. erkekler geç olgunlaşır bilirsin. bu yüzden de korkmuştur çekinmiştir ama seni de tamamen kaybetmek istemiyordur. böyle belirsiz bir durumda yapabileceğim daha mantıklı bir yorum yok:(

iş evliliğe kadar gitmiş yani:( ben ilk mesajını okuyup yorumlamıştım ondan dolayı bilmiyordum o kadar ciddileştiğini. üzüldüm şimdi.. evlilikten konuşup birden bu kadar boşlaması ya evlilik korkuttu ya da senden vazgeçti.. ama tamamen vazgeçmiş olsa hala bu kadar yakın olamazdınız bence. belki ciddi bir ilişki ve ufuktaki evlilik, sorumluluk alma duygusu vs onu korkuttu, ilişkiden soğuttu olabilir. erkek arkadaşının yaşı kaç bilmiyorum ama eğer daha yirmi beş falansa çok doğal. erkekler geç olgunlaşır bilirsin. bu yüzden de korkmuştur çekinmiştir ama seni de tamamen kaybetmek istemiyordur. böyle belirsiz bir durumda yapabileceğim daha mantıklı bir yorum yok:(

yaşı 24 ben 25 :S aslında söylediğin gibi diye düşündüğüm olmuştur çok zaman...

Ne yapmamı önerirsin? Yani böyle bir durumda ne tavsiye edersin.. Umutlanma hiç,bu durumda illa ki brakacak hiç düzelmez denebilir mi? yoksa süre mi istiyor bazı şeyler.. Umutları tamamen silmeliyim aslında kafamdan her ihtimale karşı.. ama böylesi de hep görüyorken çok zorrr.. Lütfen yorumlarını-yorumlarınızı bekliyorum.

yaşı 24 ben 25 :S aslında söylediğin gibi diye düşündüğüm olmuştur çok zaman...

Ne yapmamı önerirsin? Yani böyle bir durumda ne tavsiye edersin.. Umutlanma hiç,bu durumda illa ki brakacak hiç düzelmez denebilir mi? yoksa süre mi istiyor bazı şeyler.. Umutları tamamen silmeliyim aslında kafamdan her ihtimale karşı.. ama böylesi de hep görüyorken çok zorrr.. Lütfen yorumlarını-yorumlarınızı bekliyorum.

zamana bırakmak lazım derim ben; çünkü ortada somut bir şey yok, bakalım zamanla ne olacak. ama sen de üzülüyorsun, zaman geçtikçe daha da üzüleceksin bu belirsizlik yüzünden. üzülmemen için de tek yol açık açık konuşman. ama bu da onu ürkütüp iyice uzaklaştırabilir. benim pek bir tecrübem yok hiç böyle bir şey yaşamadım.. çok zor bir durum ama anlayabiliyorum. inşallah kısa zamanda düzelirsiniz sen de yıpranmadan. ama umut her zaman vardır, ne demişler en iyisini düşün ama en kötüsüne de hazırlıklı ol.. verebilecek kayda değer bir tavsiyem yok ne yazık ki. tek söyleyebileceğim senin de dediğin gibi süre.. bakalım zaman ne getirecek, neler değiştirecek :)

zamana bırakmak lazım derim ben; çünkü ortada somut bir şey yok, bakalım zamanla ne olacak. ama sen de üzülüyorsun, zaman geçtikçe daha da üzüleceksin bu belirsizlik yüzünden. üzülmemen için de tek yol açık açık konuşman. ama bu da onu ürkütüp iyice uzaklaştırabilir. benim pek bir tecrübem yok hiç böyle bir şey yaşamadım.. çok zor bir durum ama anlayabiliyorum. inşallah kısa zamanda düzelirsiniz sen de yıpranmadan. ama umut her zaman vardır, ne demişler en iyisini düşün ama en kötüsüne de hazırlıklı ol.. verebilecek kayda değer bir tavsiyem yok ne yazık ki. tek söyleyebileceğim senin de dediğin gibi süre.. bakalım zaman ne getirecek, neler değiştirecek :)

Ben kötü davranmıyorum elbette ona soğuk değilim, fakat mesafeliyim.Hani yeni tanıştığın kişiye nasıl davranırsın aynen öyle. Gerçi konuşma arası espiri falan oluyor karşılıklı ama eskiden kahve çikolata koyardım masasına,yanına uğrardım 2haftadır onu da bıraktım ,hatta onun katına mümkün olduğunca uğramıyorum bile. O da bunu beklemiyordu herhalde ki,bugün de mesela çıkış saatime yakın zamanda aradı. Beraber çıkalım diye,ama başka biryere gitmem egrekiyordu,çıkmam gerekiyor dedim.O dur nie acele ediosunfalan dedi,tabi önesinde yine espirilerle karışık olarak biraz konuşmuştu. Sağlam duruşlu,çok bu durumu eskisi gibi dert etmiyor tarzında sergilediğim görüntü ve gittikçe muamele açısından koyduğum mesafe - ayrılığı hiç sorgulamayışım onda düşündürücü etki yaptı galiba... O benim canım. Herşeye rağmen seviyorum,aslında kötü biri asla değil..Ve hiç saygısızlık olmadı aramızda.Ama her ihtimale karşı ben iyi yönde ilerliyoruz diye düşünmemeye çalışıyorum.
Muhtemelen önümüzdkei günlerde biryerlerde oturalım konuşalım falan diyecek..İçimde kendimi yemekten kanser olurum diye korkuyorum.O kadar frenliyorum ki..Yanındayken gözyaşı dökmemek için zor toparladım.

Back
X