Nasıl anlatsam bilmiyorum,ağlamaktan gözlerim şişti,dügünüm olucak ben de gelinlik için nişanlımın olduğu şehre geldim o kadar yol çekip,çok bilindik bir yer diye güvendim.
Gelinlik modelime karar vermek için gelinlik deneyecektim,çalışan iki kadın adeta zayıf olduğum için benimle dalga geçti,sanki hastalıklıy mışım tiksinç çirkin mişim gibi surat ifadesini unutamıyorum,hadi tamam bir kere dersin iki kere dersin anlarım,her modeli denedigimde,ayrı ayrı laf söyledi,nişanlıma dedi çok zayıf bakmıyor musun,vücut ölçülerimi alırken bilegimle kolumla ayrı ayrı dalga geçti
En son dayanamadım bozdum,nasıl ki şişman birine şişman denince ayıp oluyorsa bu da böyle dedim,bozuldu toparlamaya çalıştı aradan 10 dk sonra yanındaki kadınla birlikte yine zayıflıgımla alakalı dalga geçtiler,seni dügün günü düşünemiyoruz yok olursun heralde dediler
Çok sinirliyim çok,normalde ne güzel manken gibisin denen biriyim,çevremde de beğenilirim hep,böyle bir aşağılanma görmedim ben,nasıl şikayet edebilirim ne yapabilirim