Hiç bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim !!!

Sizde bir kusur yok ki en azından şu açıdan düşünün; en güzel gününüzde babanızın yerine enişteniz hala ve teyzelerinizin yerine arkadaşınız temsil etmedi... en güzel gününüzde bir kabahat arayanlar utansın
Evet haklısınız,aslında dert bile değil de insan o psikolojiyle çok üzülüyor olayın içindeyken,allah sağlık versin gerisi boş

Nasıl anlatsam bilmiyorum,ağlamaktan gözlerim şişti,dügünüm olucak ben de gelinlik için nişanlımın olduğu şehre geldim o kadar yol çekip,çok bilindik bir yer diye güvendim.
Gelinlik modelime karar vermek için gelinlik deneyecektim,çalışan iki kadın adeta zayıf olduğum için benimle dalga geçti,sanki hastalıklıy mışım tiksinç çirkin mişim gibi surat ifadesini unutamıyorum,hadi tamam bir kere dersin iki kere dersin anlarım,her modeli denedigimde,ayrı ayrı laf söyledi,nişanlıma dedi çok zayıf bakmıyor musun,vücut ölçülerimi alırken bilegimle kolumla ayrı ayrı dalga geçti
En son dayanamadım bozdum,nasıl ki şişman birine şişman denince ayıp oluyorsa bu da böyle dedim,bozuldu toparlamaya çalıştı aradan 10 dk sonra yanındaki kadınla birlikte yine zayıflıgımla alakalı dalga geçtiler,seni dügün günü düşünemiyoruz yok olursun heralde dediler
Çok sinirliyim çok,normalde ne güzel manken gibisin denen biriyim,çevremde de beğenilirim hep,böyle bir aşağılanma görmedim ben,nasıl şikayet edebilirim ne yapabilirim
3-5 aya kapanır orası. Ama benim asıl takıldığım nokta bu kadınlar size bunları yaparken erkek arkadaşınız neden 'bu ne saçmalık terbiyesiz insanlar' deyip çekip almadı sizi oradan. Yemin ediyorum benim başıma gelse ben zaten eşime bırakmam ağızlarının payını veririm de, hatta ben bişiy demesem eşim önce bana kızar neden ağzını açıp 2 kelam söyledin şunlara diye...

Nasıl anlatsam bilmiyorum,ağlamaktan gözlerim şişti,dügünüm olucak ben de gelinlik için nişanlımın olduğu şehre geldim o kadar yol çekip,çok bilindik bir yer diye güvendim.
Gelinlik modelime karar vermek için gelinlik deneyecektim,çalışan iki kadın adeta zayıf olduğum için benimle dalga geçti,sanki hastalıklıy mışım tiksinç çirkin mişim gibi surat ifadesini unutamıyorum,hadi tamam bir kere dersin iki kere dersin anlarım,her modeli denedigimde,ayrı ayrı laf söyledi,nişanlıma dedi çok zayıf bakmıyor musun,vücut ölçülerimi alırken bilegimle kolumla ayrı ayrı dalga geçti
En son dayanamadım bozdum,nasıl ki şişman birine şişman denince ayıp oluyorsa bu da böyle dedim,bozuldu toparlamaya çalıştı aradan 10 dk sonra yanındaki kadınla birlikte yine zayıflıgımla alakalı dalga geçtiler,seni dügün günü düşünemiyoruz yok olursun heralde dediler
Çok sinirliyim çok,normalde ne güzel manken gibisin denen biriyim,çevremde de beğenilirim hep,böyle bir aşağılanma görmedim ben,nasıl şikayet edebilirim ne yapabilirim

Of Allah aşkına ya taktığınız şeye bakın. Siz de onlara ne de olsa evlenince doğumdu falan alacaz kilo. Deseydiniz. Sinir olacagınıza siz de onları bozsaydınız. Eşinize mi sinir oldunuz acaba iyi düşünün. Ben onu çok begeniyorum falan mı demesini beklediniz kızlara. İnsan böyle zamanlarda eş adayına toz konduramıyo ama asıl sinir bu olabilir mi yoksa hiç tanımadıgınız ıkı kız manken gibi olan bi kadına tas attı dıye o manken bozulmamalı

Kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor. Kıskanmış bile olabilirler. Ben olsam hiç bozulmaz manken ölçülerindeyim haklısın der geçerdim.

Back
X