hic bu kadar utanmamistim

Kusura bakma ama bu öküzlük karşısında gülmek yerine o okey taşını eşinin kafasına atmalıydın.
Sonra gülebilirdin bak yerinde olurdu.
Salaklar!

Kocaya yüzük aldırmamak komsuyu sil gibi fikirler guzel de olayı ve utancı unutturmaz. Artı bunları yapınca hanfendi ezik şaka kaldırmıyor olacak. Şimdi o taşı kocaya yutturmak lazım buda şiddete giriyor karşıyız. Bence hanfendi o günü düşündükçe gülüyorum falan deyip onların mutluluğunu azaltmak zorunda. O yüzük takılmasada alinmali. komsu catlamali...Bir sonraki sevgilililer gününde bu kocaya okeyin diğer taşı hediye edilip tamamlanınca oynarız boşa gitmesin denmeli...

Bu şakayı kocam yapsa kizmazdim ama komşu falan olaya girerse Cildirirdim. Terbiyesiz kadın. Saka sakada arkadan gerçek hediye verilmezmi dalga geçerek şaka mi olur.

Kizlar az once kiyamet koptu bizimki evden cikti gitti benimde içim sogudu biraz yazayim dedim. Olay soyle oldu demistim ya komsunun yegeni oldu foto atti falan filan ben cvp yazmadim dünde doğduğunu duydugum halde aramamistim eşim eve geldi az önce boncuk boncuk bakiyo bana zaten yaninda hic aglamadim oyle sadece moralsiz durdum. Neyse hareketleri tam dayaklik bakio bana ilk kim gülcek oynayalim diyo gercekten cocuk bu adam sonra gozlerini kipristirip gülüyor. Ne desen bos viz geliyo ciddiyeti anlayamiyor. Sonra dediki komsumun esi söylemiş S aramamis esim alınmış gibilerinden ben niye aramamisim yani esim gel hastaneye gidelim demez mi bak ayip hadi ara cok dusuncesizsin diyor bana. Kusura bakmayin sinirden yazilari karistirdiysam. Ağzıma geleni dedim bağırdım cagirdim herseyi herseyi soyledim ... En son cikarken senin yuzunden dostum kalmadi huysuz kimseyle anlasamazsin iftira atma kadına diyor

Kizlar az once kiyamet koptu bizimki evden cikti gitti benimde içim sogudu biraz yazayim dedim. Olay soyle oldu demistim ya komsunun yegeni oldu foto atti falan filan ben cvp yazmadim dünde doğduğunu duydugum halde aramamistim eşim eve geldi az önce boncuk boncuk bakiyo bana zaten yaninda hic aglamadim oyle sadece moralsiz durdum. Neyse hareketleri tam dayaklik bakio bana ilk kim gülcek oynayalim diyo gercekten cocuk bu adam sonra gozlerini kipristirip gülüyor. Ne desen bos viz geliyo ciddiyeti anlayamiyor. Sonra dediki komsumun esi söylemiş S aramamis esim alınmış gibilerinden ben niye aramamisim yani esim gel hastaneye gidelim demez mi bak ayip hadi ara cok dusuncesizsin diyor bana. Kusura bakmayin sinirden yazilari karistirdiysam. Ağzıma geleni dedim bağırdım cagirdim herseyi herseyi soyledim ... En son cikarken senin yuzunden dostum kalmadi huysuz kimseyle anlasamazsin iftira atma kadına diyor

iftira işi neymiş?

Çok yanlış davranmissiniz. Bu şakaya kizdikca kaybedeceksiniz. He kocam he canım komşum melek diceksin arayip tebrik edeceksiniz. Siz sakadan anlamayan kötü niyetli geçimsiz lafını yememeK için azcik soğuk kanlı olun. Lütfen sakin olun. Bu 14 subat in acısını kocanizla ortak bir şaka hazırlayıp çıkarİn Yada tepkisiz kalın. Yoksa zararlı çıkacaksınız.

komşunun karısının ağzına bakanı da ilk kez gordum

Öyle komşum o dakika benim için yoktur.
Böyle komşuları tepenize çıkarırsanız olacağı budur.
Ben şimdiye o komşumla selamı dahi kesmiştim.eşimide ogün kapının önüne koymuştum aklı başına gelene kadar.

Çok yanlış davranmissiniz. Bu şakaya kizdikca kaybedeceksiniz. He kocam he canım komşum melek diceksin arayip tebrik edeceksiniz. Siz sakadan anlamayan kötü niyetli geçimsiz lafını yememeK için azcik soğuk kanlı olun. Lütfen sakin olun. Bu 14 subat in acısını kocanizla ortak bir şaka hazırlayıp çıkarİn Yada tepkisiz kalın. Yoksa zararlı çıkacaksınız.
ne tepkısız kalıcam ya o evı onu basına yıkarım ben ya :KK62:
konu sahıbı o komsuyla asla konusma o kocanada ev işi falan yapma cok bılıyosa komsun gelsın yapsın saka yapmayı bılen onuda bılır kocan kokmus ayagına gıymeye corap bulamayınca anlar kımın haklı oldugunu:KK62:

kusura bakma ama eşin ne kadar öküzmüş.komşuda ayrı bişey zaten.bana yapılsa eşimi de kadını da dövebilirdim.gözü döner insanın sinirden.

1) bu şakaya yalandan da olsa gülün.
2)kocanizdan bu şaka fikri kime ait bayıldım diyerek cevabı alın.
3) sevgililer gününu komşu gününe bir daha cevirmeyin.
4) bu komsuyu iyi gözlemleyip kocaniza hatalarını ondan beklemezdim aslında böyle biri değil diyerek gösterin.
5)özellikle kocaniza söylediği koc
konu sahıbı o komsuyla asla konusma o kocanada ev işi falan yapma cok bılıyosa komsun gelsın yapsın saka yapmayı bılen onuda bılır kocan kokmus ayagına gıymeye corap bulamayınca anlar kımın haklı oldugunu:KK62:

gerçekten şoktayım yani o kadar sinirlendim ki neden boşuna kendini üzüyorsun hiçbir şeyi içine atma sonra olan sana olur. nasıl bir komşu ki o öyle! Ah bana yapacaktı onu.. neyse üzülme arkadaşım yapan elbet bulur karşılığını

Ayyyy çok aşırı sinirlendim :KK62: o ger..zekalı komşunla bide samimiyim diyorsun kesinlikle şeytan o kadın bırak konuşmayı yüzüne bakma o kadının ay valla çatladım sinirden bide rol kesyo hatun kuyumcuda gördüm falan eşin tek yapsa hiç kızmam ama komşu neya ayy lütfen tepenizde dolandırmayın şu salak komşuları

Affına sıgınarak soyluyorum kocan mal.böyle bi öküzlük yok yani.o komsudan uzak dur bu ne ya?resmen bilerek seni kırmıslar.o ortamdaki insanlarin hic birinin bunu sadece saka amacli yaptigina inanmiyorum.hadi gerzek komsularin onunde yaptin bi esseklik anlamadin hadi aksam verirsin tektasi alirsin gonlunu yuh artik

dalga geçerek şaka mı olurmuş. sizden başka hepsi eğlenmiş.
kusura bakmayın lütfen ne komşunuz, ne de kocanız hiç hoşuma gitmedi.

Back
X