hic bu kadar utanmamistim

Sadece o laflar olsa olup olmadik insanlara neler demis anasi gibi hizmetcilik yapsin akli başına gelsin demis beni hanim yapanda kabahatmis.. Bide gelip bana bunlari soyleyenler var ki onlari ne yapmali:KK43: cok yıprattı beni cok
pislik resmebn. verilmiş sadakan varmışki şundan ayrılıyorsun

Sadece o laflar olsa olup olmadik insanlara neler demis anasi gibi hizmetcilik yapsin akli başına gelsin demis beni hanim yapanda kabahatmis.. Bide gelip bana bunlari soyleyenler var ki onlari ne yapmali:KK43: cok yıprattı beni cok
Adama bak hatasını anlayıp özür dileyeceğine daha da çirkinleşiyor.

O KOMŞUNUN ADINI ADRESİNİ SÖYLE KK KADINLARI OLARAK Bİ ZİYARET EDELİM :KK73::-):-)

Allah herşeyin hayırlısını versin. Muhakkak ki her zorlukta bi kolaylık vardır. unutmayalım bunu.Sizde inşallah bu sıkıntılı günleri en az hasarla atlatır hayatınızı kurarsınız.Rabbim karşınıza adam gibi adam çıkarsın inşallah

şu laflar olayın komşu boyutunu aştığını gösteriyo, adamın baştan beri saygısı yokmuş ve seni ezik görüyomuş 3.kişiler hikayede sadece figüran, eşin o fırsatı vermiş

o kadar orijinal ki kadıncağız boşanma davası açmış.
Cok iyi geldi laf sokmanız, birden silkelendim ve kendime geldim.

Allahtan iyi niyetli arkadaşlarım var da kibar bir dille uyarıldım.

Güncellenmemiş nerden bileyim ben icime mi doğsun?

Arkadaslar herkese selam ve sevgiler.. Benim konumu hatirlarsiniz yorumlarinizla bana destek oldunuz rabbim razi olsun hepinizden.. Aradan epey vakit gecti ve ben bosanma davasi actim zor gunler gecirdim ve eminim daha zor günlerim de olacak ama bunu kendim icin yapmaliydim simdi garip bi huzur icindeyim..

Seni tanımayı çok isterdim. Helal olsun. Huzur içinde ol tabi. Çünkü çok güçlü bi kadınsın. Bu şakanın altında kalınmazdı. Ya adam komşuların önünde eşek gibi özür dileyecekti senden ya da bı iş bitecekti. Gururun ayaklar altına alınmış. Komşun fitne fesatın teki. Kına yaksın bi yerlerine boşanmanızın en büyük sebebi olduğu için. Sen huzurlu ol. Ama bu kadın sana yaşattıkları yüzünden hiç huzurlu olamayacak.

ilk sayfayı okudum,yazacaktımki derhal boşanırdım ama yazma endulus bak kandınlar makul makul yazmiş,diye yazmadım,sonu okudum çok şükür dedim,kızlar bu yüzden evlenmıyorum,boşanmak bu kadar kolay işte,o koca saf değil bence sensın saf dicektimki sen zaten karar vermişin,hiç üzülme o kadınında yeri ayrılmıştır bır yerlerde

eşiniz sizden özür dilese bile hizmetciligi asagılamak icin kullanan birinden ne köy olur ne kasaba.
alnın teriyle calısıp, evini gecindirmenin neresi kötüymüş?
aileniz hırsız mı? dolandırıcı mı? tecavüzcü mü? katil mi? ne yani,
olsa olsa gurur duyulur ancak bu durumla.

cok dogru bir karar almışsınız. keske her kadın sizin kadar guclu durabilse, onuru gururu hayatında oncelikleri arasında olup sevilmeyi haketmeyen, eşine hakaret eden insanları hayatından cıkarabilse.

zaten ne yapacagınızı biliyorsunuz da size tek tavsiyem sırf kurtulmak icin bosanmayı aceleye getirip herhangi bir hak talep etmekten geri durmamanız. ugrasın, nafaka isteyin, tazminat isteyin.
belki dava uzarsa daha sancılı bir surec gibi gelecek size ancak sonunda rahatlayacagınızı bilin.

gelecek icin de lutfen karamsar olmayın, yarın karsımıza kim bilir neler cıkar...
güzellikler hep sizinle olsun...

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...

gerizekalı..! böyle şaka mı olur

Cmm Allah sana güc sabir ve huzur versin. Dilerim hersey cok ama cok iyi olur hayatinda. Allah sana cok güzel kapilar acsin ins ki acacaktir ins cünkü sen sirtini Ona dayamissin. Seni birakmayacaktir ins. Yasadiklarin seni ina güclendirdigi gibi daha da güclendirecektir ins. Dertlesmek konusmak istersen istedigin zaman yazabilirsin. Bi arkadas yazmis seni tanimak isterdim diye, bende aynisini düsündüm.. Allah a emanet ol daima.

Konunuzu okumustum. Bana yapılmış kadar sinirlenmistim. Hakkınızda hayirlisi. Şükür edin ki böyle bir adamdan çocuğunuz yok. Böyle düşüncesi olan bir adamdan ne köy olur ne de kasaba.Allah sizi hayatın bütün güzellikleriyle karsilastirsin insallah. Allah yardımcınız olsun. Atlatacaksiniz insallah Allahin izniyle.

Konuyu okumuştum ama boşanma aşamasına nasıl ne zaman gelindi çok şaşırdım.
Varsın kimse olmasın yanında tek başına dimdik dur. Çocuk olmaması çok önemli şu aşamada. Arkandan böyle konuşan adamdan ne koca ne de baba olurdu zaten.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok üzerine dusmesemde beklerim kadin olarak. Esim biraz saftir nasil desem cocuk akilli pek ince düşünmez herseye inanir. Bunu neden belirttigimi anlicaksiniz. Neyse benim tektasim yok oyle pirlanta falan degil en azindan altin olanindan istiyordum bayadir heves etmistim bi kac defa ima ettim alalim falan demisti bende samimi bi komsum var onun yaninda anlattım hatta bir gun gezerken kuyumcudan baktik belki sevgililer gununde alir dedim bayadir söylüyorum cunku. Gelelim şakaya sevgililer gunu sabahi komsum geldi baya samimiyiz ailece bana dediki A abiyi kuyumcuda gördüm sana hediye alio heralde dedi cok sevindim bi gun oncedende o aksam bizde oturmak icin sozlesmistik. Ben aksam icin pastalar yaptim kendime ozendim çok mutluydum. Aksam bizimki herzamanki vakitte geldi hediye falan vermedi neyse bir saat gecmedi komşularimiz geldi. Simdi simdi animsiyorum komsumun yuzundeki alayci ifadeyi ben salak süs bebegi gibi. Biraz oturduk sonra esim kalkti ceketinin cebinden kucuk bir paket cikardi ben cok heyecanlandim onume dogru egildi sevgililer gunun kutlu olsun dedi ben sarildim paketi actim..........!!!! Icinden ne çıktı dersiniz OKEY TASİ Herkes esim dahil yerlere yatti gulmekten .. Bende onlarla güldum ne yapcami şaşırdım çünkü utancimdan buz gibi oldum ama güldüm.. Gecenin sonunda esime neden dedim rezil ettin beni aglamaktan sesim bile çıkmıyor ne abartiosun sakadan anlamiyosun bak ne kadar güldük super saka ya falan hala gülüyor meger komsumun fikriymis eslerimizin dukkanlari yakin gittiginde konusmuslar şaka yapalim diye benim tektas istedigimi söylemis böyle yapalim diye karar vermisler...
İntikam al ve o fesat şeytandan uzak dur

D desenoz neden boşanma kararı aldı? Cok sayfa var özetleyen olursa çok makbule geçer. Komşu napmış eşiyle ilişkisi mi varmış aklıma bu gelmişti

eşiniz sizden özür dilese bile hizmetciligi asagılamak icin kullanan birinden ne köy olur ne kasaba.
alnın teriyle calısıp, evini gecindirmenin neresi kötüymüş?
aileniz hırsız mı? dolandırıcı mı? tecavüzcü mü? katil mi? ne yani,
olsa olsa gurur duyulur ancak bu durumla.

cok dogru bir karar almışsınız. keske her kadın sizin kadar guclu durabilse, onuru gururu hayatında oncelikleri arasında olup sevilmeyi haketmeyen, eşine hakaret eden insanları hayatından cıkarabilse.

zaten ne yapacagınızı biliyorsunuz da size tek tavsiyem sırf kurtulmak icin bosanmayı aceleye getirip herhangi bir hak talep etmekten geri durmamanız. ugrasın, nafaka isteyin, tazminat isteyin.
belki dava uzarsa daha sancılı bir surec gibi gelecek size ancak sonunda rahatlayacagınızı bilin.

gelecek icin de lutfen karamsar olmayın, yarın karsımıza kim bilir neler cıkar...
güzellikler hep sizinle olsun...

Back
X