hic bu kadar utanmamistim

Kusura bakma ama bence esin saf degil sen safsin..
sinirlerim bozuldu resmen
böyle saka olmaz..
esinin ve o kadinin kafasini birbirine vursaydin saka böyle olur diyerek
terbiyesizlige bakarmisin yahu

Başka insanların mutsuzluğundan mutlu olan insanlar toplumdan dışlanmalı, bırak şakaya dahil etmeyi.. Pis saygısızlar. Kabahat sizi zerre tanımayan eşinizde. Bunların ağzına laf vermiş.

Çok yanlış davranmissiniz. Bu şakaya kizdikca kaybedeceksiniz. He kocam he canım komşum melek diceksin arayip tebrik edeceksiniz. Siz sakadan anlamayan kötü niyetli geçimsiz lafını yememeK için azcik soğuk kanlı olun. Lütfen sakin olun. Bu 14 subat in acısını kocanizla ortak bir şaka hazırlayıp çıkarİn Yada tepkisiz kalın. Yoksa zararlı çıkacaksınız.

Üç kuruşluk insanlar için bu kadar kafa patlatmaya ne gerek var?

Sunu okurken ben yerin dibine girdim utancimdan resmen... allah akil dagitirken senin o saftirik (cok afedersin ama oyle) kocan ve aptal ustu komsularin neredeymis merak ettim...

Siz o komşunuzla görüşüyor musunuz ? Okuyamadım sayfaları da çok tavır koyabilecek birine benzemiyorsunuz. Evden misafir kovulur mu, işte bu durumda öyle bir kovulur ki. Ben olsam o akşam kovmuştum evimden. Çok ağır olmuş kocanızı bile bir süre kovsanız hakkınızdır. O komşunuzla eğer bir görüşme daha yaparsanız,yapmışsanız sizden de şüphe ederim.

siz de o komşunuza ve eşinize muhteşem bir şaka yapın.

Eşinizin neresi saf?

Saf insan eşine bu şekilde bir terbiyesizlik yapabilir mi?

Komşu her şeyi yapar, eşinizin asla yapmaması lazım. Bunun saflıkla alakası yok, kendinizi kandırmayın.

aralardaki sayfaları okumadım ama o komşuyla samimiyeti kesmelisin.
senin utancından ve mutsuzluğundan mutlu olmuşlar resmen. çok çirkin.

bu kadında kesin sana hatta etrafındaki bir çok kişiye karşı kıskançlık var bence.başkalarının üzüntüsünden zevk alan tippler vardır.bu da onlardan

o kadının amacı gülmek eğlenmek değil.senın üzüntünden zevk almak.sana tavsiyem kendinle ilgili sırları vs.kocanla ve aile yaşantınla ilgili şeyleri buna anlatma.kocanla aranda mesela bır sıkıntı bile olsa söyleme.cok iyi hersey yolunda gibi davran.sevinmesine fırsat verme sakın.cunkı emın ol sn onu arkadaş bılıp paylaşıyosun.o içinden seviniyor.senın üzüntünden besleniyor

sizinle resmen komsu abla dalga gecmis o gece hepsinin burnundan getirirdim.tamam olmamis o halde 1 nisan yakin guzel bir plan yapip intikami alirdim esinize soguk davranin size yaptigi saygisizligi anlamasi lazim,artik onlari 1 nisanda davet edip keke caya muhsil mi koyarsiniz ne yaparsiniz onu dusunun komsuyla da artik gorusmeyin.

Ayyy ne komikmiş gerçekten! Ben bile bilgisayarın başında gülmekten katıldım! Bu nedir ya? Daha neler duyacağız bakalım. İşte hep şunu savunurum; herkesle aranızda bir mesafe olacak. Bu kadar net! Bırakın komşuyu kendi ailenizin yanında bile böyle bir şaka yapılmaz. Ben olsam hepsinin canına okurdum. Bir daha böyle bir şeye yeltenemezlerdi. Kusura bakmayın ama çok sinirlendim.

o okey taşını alsınlar münasip biyerlerineeee ....!!!! off bu nasıl bi sakadir okadar hazırlan süslen arkandan iki salak kuyunu kazsin tuuu size kazık kadar insanlar böyle şakalardan zevk alıyorlarsa karakterleri sıfırrrr kusura bakmayın kendimi bi an sizin yerinize koydum ama eminim sizde o anlık aklınıza kızmak konuşmak gelmedi sonrad hatırladıkça daha çok sinirlendiniz..böyle durumlarda insnlarin dili tutuluyor ama çok büyük ayıp etmişler:(

Okey taşı şakasını yaptıktan sonra gerçek tek taş falan takmadımı alay edip oturdumu o salak kocan o gerizekalı komşunlada konuş bundan sonra haddini bilsin ne kadar gurur kırıcı bir durum

Şakayı yaptıktan sonra gerçekten tek taş almış olsaydı çok kızmazdım ama sadece şakayı yapıp insanın gururunu kırmak çok kötü dediğim gibi canım o komşuna haddini bildir kocanıda kolay kolay affetme

Herşeyden önce eşinizin özelinizi bir başkasıyla paylaşması cok yanlıs.komsular olmasaydı boyle bir şaka kısmen yutulabilir di ama boylesi gercekten cok rencide edici.

Şakayı yaptıktan sonra gerçekten tek taş almış olsaydı çok kızmazdım ama sadece şakayı yapıp insanın gururunu kırmak çok kötü dediğim gibi canım o komşuna haddini bildir kocanıda kolay kolay affetme

Aynen asıl o zaman adı "şaka" olurdu. Sonradan mutlu olunca siz de gülebilirdiniz. Ciddi ciddi dalga geçmişler. Böyle söyle bence eşine sevgili konu sahibi. Belki anlar hatasını.

Sen ne yap biliyormusun konu sahibi.
Kocani al pc in basina oturt.
Goster bu actigin konuyu senin yazdigin ilk satirlari.
Ama bitmedi.
Kalkmiycaksin de.
Tum yorumlarimizida teker teker okusun.
Okusun utanir belki.
Cok kizdim cok.

Back
X