hic bu kadar utanmamistim

hayatta neyi çok istersen o imtihanın olur bundan sonra eşiniz alsada eminim siz takmak istemiceksinizdir.......o komşunuzada gelince aranıza biraz mesafe koyun ne terbiyesizlik sizin zafınızdan kendine eğlence çıkarması

çok kötü bir şaka olmuş eğer eşiniz safsa bu kadar komşularınızon bunu kulanmasına izin vermeyin.sizde komşunuza aynı şekiilde karşılık verin.mesela komşunuzun eşine öyle bir plan kurun ki o an geldiğinde gülmekten yerlere yatın neymiş görsünler o zaman yada şöyle yapın eşinize yüzüğü aldırın ve bunu komşunuza gösterin eminim çok tuhaf olacaktır.evet deli ile deli olmamak lazım ama bazı insanlara ders vermek lazım yoksa devamlı burunlarını sokarlar böyle

Bence intikama falan gerek yok.Komsunuzla araniza fark edilir bir mesafe koyunki yaptiginin hata oldugunu anlasin eger size alinganlik yaptiginizi soyluyorsada bi sorun bakalim ayni seyi siz ona yapsaydiniz kendini nasil hissedermis? Boyle arkadasdan komsudan hayir gelmez yarin bir gun basiniza baska isler gelir soylemislerdi dersiniz.Hem neden kocanizla bu kadar muhattap olmasina izin veriyosunuz? Bir olup size boyle bir saka yapiyolar.Kocaniz elin kadininin neden aklina uyuyo bi dusunun ve munasebetinizi sinirlayin.Birde o gunden bugune kocanizin sizin bu hallerinize tavri nasil? Kendini sucluyo mu?

ben olsam kendimi biliyorum , anında ayar verirdim. cok eğlendiniz ama ben eğlenemedim nedense , hiç komik değil. Bensiz eğlenin der evde başka bi yerle uğraşırdım muhtemelen.. hepsi birleşip pırlanta almazlarsa neyim..

sevgililer gününde komşunun sizde ne işi var başbaşa evde yemek yeseydiniz herşeyinizi başkalarına anlatırsanız onlarda size böyle yapar kimse ile fazla samimiyete gerek yok sanmayın komşunuz siz mutlu olunca mutlu olacak çoğu insan diğerinin kötü duruma düşmesinden zevk alır ayrıca mahremiyet önemli kadın kadına dedikodu edin ama eşinizi asla anlatmayın ben olsam o komşuyu eve bile almam

Ben bu komşuluk ilişkilerini hiç anlamam.Ne gerek var böyle vıçvıç olmaya.Bazı kadınlar vardır ya kendini çok zeki diğer tüm kadınları salak gören.Hayatı acayip boş olduğu için gereksiz entrikalar oyunlar yaratan ıyyy yani.Madem eşin saf sen akıllı ol beni rezil ettin diye ağlamak yerine.niçin kendini ve aileni millete malzeme ediyorsun derdim.yani en azından biraz eğitmiş olursun.

Özür dilerim istemsizce güldüm :-) o taşı boğazına sokardim tatlım öküz derdim manda mısın dalga mi geciyosun derdim o komşunun da ta neyse :KK35:

evgili arkadaslar öncelikle yaptiginiz yorumlar ve gösterdiğiniz destek icin çok tesekkurler rabbim hepinizden razi olsun.... Malum sevgililer gunu sakasini okey tasi cikan yani konumu hatirlarsiniz komsum yok demistim esimle tartistigimiz gunun sabahi komsum whatsaptan guya sevimlilik yapacak cektigi fotografi atti bana altinada kuzum ya cok tatlisin yazmis... Fotoğrafi gorunce tansiyonum yukseldi zaten actim tlfnu herseyi soyledim sesi solugu kesildi benimde elim ayagim titredi aslinda kolay degil.. O gunun aksami eşim hışımla eve girdi anladim biseyler olduğunu komsum eşini aramis aglamis sizlamis hatta bayilmis komsumun eside solugu esimin dukkaninda almis belliki demedigini bırakmamış selami sabahida kes artik sizinle komsu olmak oturup kalkmak hataymis gibilerinden konusmus terbiyesiZligin bu kadari:KK43:( bizimki eminim agzini acamamistir o kadar ki benim adima özür dilemiş bile olabilir.. Neyse eve gelince bagris cagris birbirimize girdik etmedigi hakaret kalmadi ara gonlunu al bile dedi ıyi ki hakkettigin hediyeyi almisim senin gibi şeytana gercek yüzük mü alınır dedi:KK43:( ve daha bir sürü sey.. Ben kültürlu olsam şaka kaldirirmisim ama cahilmisim anamin evinde sanki hiç hediyemi görmüşum.. Dayanamadım iki parca esyami alip ciktim.. Ablamin yanindayim ama ona dahi anlatamadim..

Ay o konuyu okuduğumda da sinir olmuştum,şimdi daha cok sinir oldum:KK67:
terbiyesiz,hadsiz insanlardan nefret ediyorum! Bu ne saçmalık ya!!! Eşine ders vermen lazim,ararsa da bakma telefonlarina:KK12:

diğer konu kapandığı için oradaki yorumumu aynen tekrarlıyorum

böyle bir şakaya çok sinirlenirdim ben
tepkimi ilk olay olduğu anda verirdim, şaka anında
öyle bağırıp hakaret etmeyi kastetmiyorum ama mutlaka benim duygularımı dalga malzemesi yapan komşulara da, yaptıran eşime de 3-5 çift lafım olurdu

sonradan olanlar da bana çok dokunurdu açıkçası
komşunuzun yaptıkları aşikar ama hata baştan sona eşinizde
o izin vermeseydi bunların hiçbiri olmazdı

ben olsam sürüm sürüm süründürmeden affetmezdim
hatta belki hiç affedemezdim
resmen gülmeye meze yapmış sizi, şeytan demiş, cahil demiş, bir de ailenize kadar dil uzatmış

bence neyin ne olduğunu bilmeyen
hayatındaki insanların değer ve öncelik sırasını yapamayan bir kocanız var

Valla arkadasim ben senin bu konunu esime anlattigimda kesin o adamla komsi kadin arasinda bir sey var, insan olan karisina bunu yapmaz demisti.
Senin yerinde olsam komsu kadini degil bu sefer kocasini ararim utan utan s.refsiz adam, yuvami yiktiniz, karina sahip cik da bi yerlerini oynatmasin derdim. Erkek olsan karina sahip cikardin gelip öyle kukremezdin derdim.
Cok sinirlendim su an ya..
Sakin o koca denen pisligi de arama..

Konu açtı,konu tekrarı olduğu için kapandı. Bende alintilayip buraya yazdim
anladım:KK66:

desenoz o salak komşu ve kocası fena halde seni ezmiş. onlardan daha salak olan kocan da seni onlara yem etmiş. ablana gitmekle iyi etmişsin. afedersin köpek gibi pişman olup ayaklarına kapanmadan dönme. çünkü başka hiç birşey bu kadar incitilen gururunu onaramaz. o komşuyu allah bildiği gibi yapsın. neler söyledin telde?

diğer konu kapandığı için oradaki yorumumu aynen tekrarlıyorum

böyle bir şakaya çok sinirlenirdim ben
tepkimi ilk olay olduğu anda verirdim, şaka anında
öyle bağırıp hakaret etmeyi kastetmiyorum ama mutlaka benim duygularımı dalga malzemesi yapan komşulara da, yaptıran eşime de 3-5 çift lafım olurdu

sonradan olanlar da bana çok dokunurdu açıkçası
komşunuzun yaptıkları aşikar ama hata baştan sona eşinizde
o izin vermeseydi bunların hiçbiri olmazdı

ben olsam sürüm sürüm süründürmeden affetmezdim
hatta belki hiç affedemezdim
resmen gülmeye meze yapmış sizi, şeytan demiş, cahil demiş, bir de ailenize kadar dil uzatmış

bence neyin ne olduğunu bilmeyen
hayatındaki insanların değer ve öncelik sırasını yapamayan bir kocanız var
kesinlikle katılıyorum. Benm kocam yapsa tüm saçlarını yolardim herhalde:KK67:

Valla arkadasim ben senin bu konunu esime anlattigimda kesin o adamla komsi kadin arasinda bir sey var, insan olan karisina bunu yapmaz demisti.
Senin yerinde olsam komsu kadini degil bu sefer kocasini ararim utan utan s.refsiz adam, yuvami yiktiniz, karina sahip cik da bi yerlerini oynatmasin derdim. Erkek olsan karina sahip cikardin gelip öyle kukremezdin derdim.
Cok sinirlendim su an ya..
Sakin o koca denen pisligi de arama..

bilgece
kadının kocasını arayıp bunları söyleyene kadar
kendi eşine söylemesi lazım "karına sahip çık, yuvamızı yıkıyorsun" diye
kendi eşi, konu sahibine sahip çıksa
bunların hiçbiri olmazdı zaten

2 kişiden biri izin vermediği sürece, aralarına 3. kişi giremez

sana şeytansın iki yüzlüsün diyen adama burda yazılanları okut da görsün kim şeytan kim öküz.
valla ben de eşime bahsediyordum birinin eşi böyle böyle bişi yapmış diye "komik miymiş şimdi bu, öyle şaka mı olur" dedi direkt.
senin eşin problemli, saf filan da değil.
bildiğin küçük düşürmüşler seni birlik olup
konuyu görüp görüp sinir oluyorum.
madem evi terkettin özür dileyene kadar dönme.

valla sevgili konu sahibi. bence sen o komşu kadını örnek almalısın. hepimiz örnek almalıyız. kadın hem bok yiyor hem yediği boku öyle bi anlatıyor ki etrafındaki erkekleri kendi safına çekip seni suçlu çıkartıyo. ayılıp bayılmalar falan iyi taktikmiş aklımda olsun :KK14::KK14:

Back
X