hic bu kadar utanmamistim

bilgece
kadının kocasını arayıp bunları söyleyene kadar
kendi eşine söylemesi lazım "karına sahip çık, yuvamızı yıkıyorsun" diye
kendi eşi, konu sahibine sahip çıksa
bunların hiçbiri olmazdı zaten

2 kişiden biri izin vermediği sürece, aralarına 3. kişi giremez

Adam gormuyor ki. Yani karisina değer vermiyor. Nasil gorsun bunlari. ? Neler neler demis hayvan herif.. yok hediye mi gormussun de yok bilmem ne de.. cok sinir bozucu.. kadin da tabi komsuya yuz vermemeliydi..

Çok üzüldüm şu konuyu okuyunca :( :( :(
İnsan karısına bunu demez komşu karısının lafı ile de karısına şaka yapmaz...
Bunları hak etmiyorsunuz, ve de komşuya tepki vermeniz de çok normal...anormal olan eşiniz...
O özür diler umarım...

Sevgili arkadaslar öncelikle yaptiginiz yorumlar ve gösterdiğiniz destek icin çok tesekkurler rabbim hepinizden razi olsun.... Malum sevgililer gunu sakasini okey tasi cikan yani konumu hatirlarsiniz komsum yok demistim esimle tartistigimiz gunun sabahi komsum whatsaptan guya sevimlilik yapacak cektigi fotografi atti bana altinada kuzum ya cok tatlisin yazmis... Fotoğrafi gorunce tansiyonum yukseldi zaten actim tlfnu herseyi soyledim sesi solugu kesildi benimde elim ayagim titredi aslinda kolay degil.. O gunun aksami eşim hışımla eve girdi anladim biseyler olduğunu komsum eşini aramis aglamis sizlamis hatta bayilmis komsumun eside solugu esimin dukkaninda almis belliki demedigini bırakmamış selami sabahida kes artik sizinle komsu olmak oturup kalkmak hataymis gibilerinden konusmus terbiyesiZligin bu kadari( bizimki eminim agzini acamamistir o kadar ki benim adima özür dilemiş bile olabilir.. Neyse eve gelince bagris cagris birbirimize girdik etmedigi hakaret kalmadi ara gonlunu al bile dedi ıyi ki hakkettigin hediyeyi almisim senin gibi şeytana gercek yüzük mü alınır dedi( ve daha bir sürü sey.. Ben kültürlu olsam şaka kaldirirmisim ama cahilmisim anamin evinde sanki hiç hediyemi görmüşum.. Dayanamadım iki parca esyami alip ciktim.. Ablamin yanindayim ama ona dahi anlatamadim..

Ya Konu sahibi sen bir kadin olarak nasil dayandin ya. Bi de o vakit gulmussun. Saka gibi.
Bu sirpinti komsuya bu kadar yüzü kim verdi?
En nefret ettigim sey komsularla samimiyet. Nefret ederim bu durumdan...
Heyy nerdesin?

Bir insanın duygularıyla hevesleriyle oynamak en ama en affedemediğim şeydir . birde şuna sinir oldum size destek olması özür dilemesi gerekirken kavga çıkarması sizi suçlu bulması. Delirtici bir şey ya görgüsüzmüş çok sinir oldum eşinize

Ya Konu sahibi sen bir kadin olarak nasil dayandin ya. Bi de o vakit gulmussun. Saka gibi.
Bu sirpinti komsuya bu kadar yüzü kim verdi?
En nefret ettigim sey komsularla samimiyet. Nefret ederim bu durumdan...
Heyy nerdesin?
Sorun samimiyet degil esimin sınıri koruyamamasi yoksa ben herkes kadar samimiydim oyle cok aşiri degil

Sorun samimiyet degil esimin sınıri koruyamamasi yoksa ben herkes kadar samimiydim oyle cok aşiri degil

Sen esine iyi bir ders ver. Karilarla birlesip yaptığın şakalara bak. Kendi denginle ilgilen kendi denginle. Yoksa senin dengin mahalle karilari mi de.
ohh canıma degsin.

Sevgili arkadaslar öncelikle yaptiginiz yorumlar ve gösterdiğiniz destek icin çok tesekkurler rabbim hepinizden razi olsun.... Malum sevgililer gunu sakasini okey tasi cikan yani konumu hatirlarsiniz komsum yok demistim esimle tartistigimiz gunun sabahi komsum whatsaptan guya sevimlilik yapacak cektigi fotografi atti bana altinada kuzum ya cok tatlisin yazmis... Fotoğrafi gorunce tansiyonum yukseldi zaten actim tlfnu herseyi soyledim sesi solugu kesildi benimde elim ayagim titredi aslinda kolay degil.. O gunun aksami eşim hışımla eve girdi anladim biseyler olduğunu komsum eşini aramis aglamis sizlamis hatta bayilmis komsumun eside solugu esimin dukkaninda almis belliki demedigini bırakmamış selami sabahida kes artik sizinle komsu olmak oturup kalkmak hataymis gibilerinden konusmus terbiyesiZligin bu kadari( bizimki eminim agzini acamamistir o kadar ki benim adima özür dilemiş bile olabilir.. Neyse eve gelince bagris cagris birbirimize girdik etmedigi hakaret kalmadi ara gonlunu al bile dedi ıyi ki hakkettigin hediyeyi almisim senin gibi şeytana gercek yüzük mü alınır dedi( ve daha bir sürü sey.. Ben kültürlu olsam şaka kaldirirmisim ama cahilmisim anamin evinde sanki hiç hediyemi görmüşum.. Dayanamadım iki parca esyami alip ciktim.. Ablamin yanindayim ama ona dahi anlatamadim..
Ésiniz aklıevvel komşunuzla bir olup böyle ergence bir şaka yapıp sizi küçük düşürüyor birde üste çıkıyor. Hayret ettim. Komşunuzun eşide eşine yapsaydı bu minvalde bir şaka çok normalse bu yapılan.
Donecekseniz iyi bir ders vermeden dönmeyin, hem suçlu hem güçlü eşiniz.
Sonrasında yasananlarda çok üzücü zaten.
Kendi şeytan yüzünü göstermiş, siz ne kadar iyi niyetliyseniz eşinizde o kadar art niyetliymiş, özür dileyecegine size agıza alınmayacak kelamlar ediyor.

Beni hic bir vakit hakli gormez bu adam bu kafadayken ben komsuya kizsam ne kavga etsem ne.. Simdi daha beter olcak apartmanda bin defa karsilasicaz esim mahcupluktan ezim ezim ezilcek bana huzur vermicek.. Komsunun ayağına gidersem hic sasirmayin

zaten nereden bileceksiniz kadının böyle adice şeyler yapacağını
hiçbirimiz insanları detayıyla tanıyamıyoruz ki
siz normal arkadaş olmuşsunuz, duygularınızı paylaşmışsınız
işte böyle böyle kimseye güvenemez, derdini paylaşamaz oluyor insanlar

Beni hic bir vakit hakli gormez bu adam bu kafadayken ben komsuya kizsam ne kavga etsem ne.. Simdi daha beter olcak apartmanda bin defa karsilasicaz esim mahcupluktan ezim ezim ezilcek bana huzur vermicek.. Komsunun ayağına gidersem hic sasirmayin

SAKIN ÖYLE BİR HATA YAPMA
HELE Kİ SANA BÖYLE DAVRANAN EŞİN İÇİN!!!!!

Komsudan bana ne. Beni millete alay dalga konusu eden estir bas sorumlusu diye dusunurum yerinizde olsam.ama ciglik ve terbiyesizlik esinizin dna larinda varmis.siza saygi gostermeyen.elalemin dalga konusu yapan bu herifle evliligi bir daha düşünün bence

Back
X