Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosanma davasi actim cunku aslinda elimden gelen sabri gosterdim alttan aldim konustum derdimi anlatamadim konu saka olayini gecti.. Evi terk ettikten sonra bile bir kere gönlümü almaya calismadigi gibi hala komsuyu hakli buldu.. Kopek gibi gelecek eve kimi var ki demis cok zoruma gitti arkadaslar evet kimsem yok ama mevlam var .. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler..
Komsun yuva yikan konumundan cikmak icin agliyor. Kendini sucsuz gosternek icin aglama tripleri yapiyor. Yuzsuzlugun bu kadari...Komsumda ortak günümüz vardi orda agliyomus canim arkadaşım ben simdi onsuz bu apartmanda ne yaparım diye banada watsaptan özlü soz gondermis engelledim hemen
Evet cocuk yok.. Keske olsaydi diyorum en azından evladim olurdu.. Bidaha yuva kuramam artikŞoklardayım. Ama çok iyi olmuş. Bundan sonrası güzel olur inş. Dengesiz... Bırak sevgili komşusuyla mutlu olsun.
Hatırladığım kadarıyla çocuk yoktu demi?
Komsumda ortak günümüz vardi orda agliyomus canim arkadaşım ben simdi onsuz bu apartmanda ne yaparım diye banada watsaptan özlü soz gondermis engelledim hemen
ayyy evinin kapısının önüne 1 tane okey taşı bırakmak lazım rezilin özlü söz gönderiyomuş bideKomsumda ortak günümüz vardi orda agliyomus canim arkadaşım ben simdi onsuz bu apartmanda ne yaparım diye banada watsaptan özlü soz gondermis engelledim hemen
Dilerim Allah o kadininda tum duzenini yiksin.Bide utanmadan timsah gozyaslari dokuyor.Birazcik insan olsaydi bu olaylarin bas sorumlusu oldugunu bilir ve gonlunu almaya calisirdi .Belkide kocana ayri oynuyor sana ayri.Aralarinda bisey oldugu hissine kapildim bu konuyu ilk okudugum zamandan beriKomsumda ortak günümüz vardi orda agliyomus canim arkadaşım ben simdi onsuz bu apartmanda ne yaparım diye banada watsaptan özlü soz gondermis engelledim hemen
konunuzu ilk okuduğumda da sinirlenmiştim komşuya, şimdi söyleyecek söz bulamıyorumKomsumda ortak günümüz vardi orda agliyomus canim arkadaşım ben simdi onsuz bu apartmanda ne yaparım diye banada watsaptan özlü soz gondermis engelledim hemen
Evet cocuk yok.. Keske olsaydi diyorum en azından evladim olurdu.. Bidaha yuva kuramam artik
Sadece o laflar olsa olup olmadik insanlara neler demis anasi gibi hizmetcilik yapsin akli başına gelsin demis beni hanim yapanda kabahatmis.. Bide gelip bana bunlari soyleyenler var ki onlari ne yapmaliBaska kimi var mecbur dönecek derken kendini aşağıladığının farkında mı acaba... Kesinlikle kararlı ol zaten özür yok vazgecirmeyedealışmamış ... Senin için hayırlı olacak bu ayrılık bence.
Canım iyi yapmissn...hem saygısız,hem terbiyesiz..köpek gibi gelck ne demek..sizde cekismeli boşanın da koyun gibi melettrn..densiz bi şaka komşu kadar değerin yoksa boşver bosaayiver gitsin...kimse senin hissiyatini eğlence aracı yapmasn..vallahi önceden okumstm konunu kararına sevindimBosanma davasi actim cunku aslinda elimden gelen sabri gosterdim alttan aldim konustum derdimi anlatamadim konu saka olayini gecti.. Evi terk ettikten sonra bile bir kere gönlümü almaya calismadigi gibi hala komsuyu hakli buldu.. Kopek gibi gelecek eve kimi var ki demis cok zoruma gitti arkadaslar evet kimsem yok ama mevlam var .. Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler..
Sadece o laflar olsa olup olmadik insanlara neler demis anasi gibi hizmetcilik yapsin akli başına gelsin demis beni hanim yapanda kabahatmis.. Bide gelip bana bunlari soyleyenler var ki onlari ne yapmalicok yıprattı beni cok
gercek dostlar yildizlar gibiymis gece oluncami parlarmis.. Oyle bisey.. Duyda inanmaMerak ettim neymiş özlü söz allasen?
gercek dostlar yildizlar gibiymis gece oluncami parlarmis.. Oyle bisey.. Duyda inanma