hic buyu yaptiran var mi

yorgunyurek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
236
104
83
Arkadaslar hic buyu yaptiran varmi.veya buna maruz kalan.inanmak istemiyorum ama etrafimdan duyduklarim da hayret verici.

Arkadaslar hic buyu yaptiran varmi.veya buna maruz kalan.inanmak istemiyorum ama etrafimdan duyduklarim da hayret verici.

Benim halalarim sık sık yaptirir :D annem cok defa evde muska falan buldugunu soyler. Simdilerde pek gelip gitmiyorlar bize ama onlar gelince ben o kadar huzursuz oluyorum ki. En son 2 3 ay falan once gelmisti halam babam alkolik onun icin muska yaptirmis guya cok iyi bir hocaya. Ben inanmadim tabi annem de inanmadi goturup suya atmis sanirim.
Ben buyuye inaniyorum dinimize gore de buyu var olan bir sey zaten ve buyuk gunahlardan. Ilgimi cekse de zaman zaman arastirmaya bile korkuyorum. Hic bulasmamak lazim boyle seylere sonucu belli olmuyor :/

Fal,büyü en büyük günah. Allah korusun.

Yazıklar olsun büyü yatıranlara ...

Sırf istedikleri olsun diye gidip büyüyle uğraşıyorlar Allaha duanı et Allah sana hayırlısını versin. Allahın sana hediyesi var neden insanlara büyü yaparsın.

İnsan o kadar huzursuz oluyor ki bir nazar değdiğinde düşünemiyorum büyü nasıl etkiler. Allah bizleri korusun..

Back
X