• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç duygularınızla oynandığını düşündünüz mü

Öyle bir olayla karşılaşmadım.

Kimseye bu hakkı tanımadım çünkü severken oda beni seviyor benim için ölüyor diyerek sevmedim.Ben o adamı sevdim sadece başka bir beklenti olmadan.

Şimdi bana dese sevmedim seni eyvallah derim oda onun karakteri...

Duygularımla oynanmışmı olurdu yok hayır.

biz kadınlar sadece sevıyoruz evet.... ama karsınızdakı erkek size senı sevıyorum derken bakmısınız bır gün bırden gıtmıs veya başkasıyla aldatmıs.. işte ben bu zamanlarda duygularınızla oynandığını düşünrmüsünüz demek istedım...

Yok düşünmedim...

Herkes kendi duygularından sorumludur...
İster o benimle dalga geçsin isterse benden nefret etsin,beni ilgilendirmez...
Benim aşkım bana yeter!

Aslında şöyle düşünüyorum... kimileri sevmeyi beceremiyor... bir insanı sevebılecek kadar cesur değil...ya da kendine yalan söylemeyecek kadar cesur... ya da sevmediği bir insanla vakit geçirmeyecek kadar kendine saygılı değil...

Son düzenleme:
Aldatılma açısından ele alacaksak tabiki ilk etapta olayın şokuyla insanda 'bende şu eksiklik mi vardı,çirkin miydim, şöyle miydi böylemiydi' saçma takıntılar oluşabilir,beyninde sorular dolanabilir ama çok geçmeden, eğer kendine güvenen biriyse: yapan kendine yapar, ben gerçek anlamda sevdim,o buna layık olmasa da Ben Adam Gibi Sevdim..gururluyum der.

Gerçek manada ise aslında o kendi duygularıyla oynamıştır: ne istediğini bilmeyen,gönülden gönüle konan,zavallı-aciz biri sadece..Başıma geldi benim bir kere aldatma olayı ve ondan sonra güvenim daha da arttı.. Yaşanan o şeye hangi açıdan baktığınıza bağlı tamamen diye düşünüyorum..

Çok yorucu bir şey insana tekrar tekrar neden sorusnu sordurtuyor...

Yok düşünmedim...

Herkes kendi duygularından sorumludur...
İster o benimle dalga geçsin isterse benden nefret etsin,beni ilgilendirmez...
Benim aşkım bana yeter!

Bunu öğrendığınız an üzmezmı bu sizi....kullanılmış hissetmezmısnız duygusal olarak:26:

Eger aldatilmanin ilahi görünüsle bir alakasi olsa,o zaman mesela güzel ünlü kadinlarda aldatiliyor....
Veya bakiyorsun adam Esi kadar güzel olmayan biriyle aldatabiliyor.

kızlar konu aldatılma değil ... yanı karsınızdakı insan sizi severmış gıbı davranıp... sonra sevmedığını anladığınız an oldumu kısaca... ne hissettınız o an :26:

kızlar konu aldatılma değil ... yanı karsınızdakı insan sizi severmış gıbı davranıp... sonra sevmedığını anladığınız an oldumu kısaca... ne hissettınız o an :26:

Canim durustce davranmak gerekirse ben bunu yasadim, bedelini de cok agir odedim,insanin gururunun ve kalbinin kirilmasi cok kotuymus..ama bu yasadiklarim benim icin cok iyi bir ders oldu,hayatta hickimseye teslim olmamayi ogrendim..

biz kadınlar sadece sevıyoruz evet.... ama karsınızdakı erkek size senı sevıyorum derken bakmısınız bır gün bırden gıtmıs veya başkasıyla aldatmıs.. işte ben bu zamanlarda duygularınızla oynandığını düşünrmüsünüz demek istedım...

bu yorumunuza katıldım. duygularınla oynanması diye bir şeyin olmadığını düşünenleriyse anlayamadım? nasıl yani, biri sizi sever gibi yapıp sizi aldatıyorsa, kandırıyorsa sizinle oynamış olmuyor mu? oynamış olmuyor da ne oluyor peki? iki tarafın birbirini sevdiği, değer verdiği ilişki ile tek tarafın sevdiği ilişki falan aynı şeyler mi? e iyi o zaman, aşk ve ilişkiler hakkında hiç bu kadar konuşulmasın, nasıl olsa her şey aynı!
soruya da cevap veriyim, benim duygularımla oynandı şahsen, bunu da açık açık söyleyecek kadar yürekliyim. 4 yıllık sevgilisi olan şahıs, beni uyutarak benle çıkmıştı, sonra yine o sevgilisi için benden ayrıldı (ilk ilişkimdi hayatımda, safın tekiydim, bana yol gösterecek bir büyüğüm, annem de olmadığı için kendimi koruyamadım o kötü kişilerden. akıllı olsaydın da oynanmasaydın diyenleri şimdiden Allah'a havale ediyorum, aman acımasızca kınamayın hemen de ileride sizin kızınız mızınız olur. mazAllah) başka bir kişi de, meğer nişanlıymış ama bana yaklaşıp benle çıkmaya çalışmıştı. aramızda bir ilişki olmadı ama ben uyanmasaydım ve olsaydı benle oynamış olacaktı. yani erkekler bu kadar kötü ve çıkarcıyken, bu kadar bencil yetiştirilen bireylerken tabi ki kendisiyle oynanan kadınlar olur. olmaz mı hiç?

bu konuda çok doluyum, uzun hikayelerim var. gençliğimin en güzel yılları sonrasını da etkileyecek şekilde çalındı benden. o yüzden deneyimlerime dayanarak diyebilirim ki, insan evet ders alıyor falan ama hikaye. ders almak üzülmüşsen, üzgünsen ne işe yarıyor ki? yeniden sevmek istiyorsun ya da hata yapanları unutamıyor keşke böyle olmasaydı diye geçiriyorsun içinden. yani diyeceğim o ki, ders aldım iyi oldu falan demek, insanın kendini avutmasından başka bir şey olmuyor ne yazık ki! o en güzel zamanlarda sizden gözlerinizdeki pırıltıyı da çalıp gidiyorsa birileri, siz yeniden sevseniz bile o parıltılar olmadan gözlerinizde öyle kalıyorsunuz. ve diyorsunuz ki ne güzel parlardı benim gözlerim, ne güzel gülerdim ağız dolusu diyorsunuz. o umutlu, hayat dolu genç kızın hayat enerjisini çaldıklarını sizi sizden aldıklarını anladığınızda, hak etmediğiniz halde, ağlıyorsunuz. yeniden sevseniz bile işte.

Kızlar sizi tebrik edıyoru bu cesaretınızden ve açıkyüreklılınızden dolayı .

İnsan herşeyı unutabılıyor tabıkı ama sevdiğiniz insan tarafından bu sekılde ,kandırılmak insana cok

agır gelır...İnsanın hayata dair bütün inancı ,sevgıye olan inancı ölüyor.

karsınızdakı ise gönül rahatlığıyla başka ilişkıye gecıyor bu nasıl bir vicdan :26::50:

Çapkınlığı görev edinmiş insanlar oldukça duygularımızla oynanmış hissedeceğiz. Ben de bunu çook derinden hissettim. Mantıklı, gururlu bir insanımdır fakat aşık olduğumda görmediği oldu gözlerimin gerçekleri. Herkesin olmuştur bence. Gözümü açtığımdaysa kalbim acı doluydu, o çok sevdiğim insansa yanımda yoktu. Elbette kandırılmış hissettim. Üstüne üstlük hayatlarına güzelce devam edebiliyor böyleleri. Bir insanın vicdansız olabilmesi için vicdansızlıkla karşılaşmış olması lazım herhalde ailesinde falan.

Ne yaptığıma gelince acımı çektim uzun süre, yapacak bir şey olmuyor maalesef. Aklıma geldikçe içim acıyor hala. Allah'a havale ettim tabi ki. Şu an haberlerini alıyorum şahsın, umarım almaya da devam ederim.

Ben de çok doluyum bu konuda çok.:92:

Şu an haberlerini alıyorum şahsın, umarım almaya da devam ederim.

nasıl haberlerı kötü haberlerdır umarım:1:

nasıl başlarını yastığa rahatca koyuyorlar acaba nasıl rahat uyuyorlar :67:

Anladım arkadaşım ben..:13:
Biri vardı..
Çok çok etkilenmiştim kendisinden! Hani sevgi değil,aşk değil çünkü tanımıyordum doğru dürüst zaten..
Tanıdıkça aramızdaki etkileşim arttı,kendisi beni çok sevdiğine inandırdı o benimle ilgilendikçe benim de o da alakam arttı tabii..:69:
Sonra bir gün bir sürtüşme sonucu görüşmeyi kestik,daha 1 ay olmamıştı ki nişanlandığını duydum..
Resmen şok oldum! "Nasıl da inandırdı beni,kandırdı" diye çok söylendim.. Ama o zaman da ona öyle çok kızmadım ne bileyim kızamadım.. :31:Çünkü; düşündüm bir gece, o istediğini söyleyebilir,yapabilir ben dengeli davranmalıydım. 3 tatlı söze, 5 büyük vaade kanmamalıydım...
5 ağladım,7 üzüldüm,kısmet değilmiş diyerek yoluma onsuz devam etme kararı aldım..:55:
Onun bana yaptıklarına takılsaydım bir adım bile ileri gidemezdim.. "Ama o bana bunu söylemişti,ama o bana şunu söz vermişti,:43:ama O,ama O...." diye tekrarlayıp durursam ben kendimi yer bitiririm o nişanlısına alyansın yanında tek taş alam mı diye düşünür di mi?:39:

hiç düşünmedim, sanırım düşünmemde.
ben onun herşeyini seviyorum...
o beni seviyor diye düşündüğüm için değil içimden onu sevmek geldiği için seviyorum:69:

Back
X