• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç duygularınızla oynandığını düşündünüz mü

aynen öyle oldu.. ama derman olamadım malesef demekki yarasına:) bazen öyle olur işte, karşındakini seversin,önemsersin , güzelsindir,iyisindir,anlayışlısındır olması gereken herşeye sahipsindir. ama bazen yinede yetmez, olmaz yinede olmaz demekki.. o kendisini aldatan, ve şuandada evlenme arifesinde olan eski sevgilisinin hatıralarıyla yaşayadururken, tek yaptığı bende çok büyük bi yara açmak oldu okadar.. beni kendisini aldatan, adam yerine koymayan o kız kadar sevemedi.. ne diyimki .. umarım hayatında bir gün mutlu olamayı becerebilir. ama çok zor..

Canım aynı şeyleri yaşamışız. Üstelik benim ki biz hala onunla beraberken gitti kıza yalvar yakar oldu. Kızda bana gıcıklığına kabul etti benimle görüşmemesi şartıyla. 1 ay sonra yine aldatıldı. Buna rağmen yine onu benden daha çok sevdi. Beni değil onu sevmesi dokunmuyor bana ama benimleyken ona gidip yalvarmasını hazmedemiyorum hala. Bana gelip ben unutamadım ona gidiyorum dese sonra gitse yolun açık olsun umarım mutlu olursun der geçerdim. Ama 1 daha bir hafta önce onu ben terkederken ağlamıştı gitme diye. Bana yalvarmıştı. Bir hafta sonra ona gitti. Bunu hazmedemiyorum.

Back