Hiç erkeğinizden bıktığınız olurmu?

bıktım demedim ama üstüme geldiğinde bebek yuorduğunda defalarcas yeter yeter krizine giriyorummm

ondan bıkmam zaten bıkarsan aşk bitmiştir evli kalmanın yada sevgili olarak kalmanın bir anlamı yok bence ondan sonra

Ben eşimden asla bıkmam, ona çok aşım 16 yıllık evliyim çok seviyorum şimdiler kilo almaya başladı ona takılıyorum kilo vermesi için çabalıyorum inşallah verdire bilirim

evet bıktım ama ondan mı evlılıkten mı aynı konuları tartısmaktan mı bılmıyorum cok sıkıldım bıktıgım bır gündeyım gene isyan etmek istemıyorum ama ne günahım var dıyorum yeter artıkkkk

insan bazen kendine bile fazla gelio . . . ewet bazen bıkıyorum . ama genelde ondan diil onun yaptığı hareketlerden sözlerden.ve bunuda ona sölüorum .bazen patlamaya hazır bi bomba gibi oluorum çnkü. onu geçin ben kendimden bıkıorum. ama ona karşı bıkkınlığım en fazla 10 dakka sürüo.sonra yine aşk ateşi içimde yanmaya devam edio . ondan bıktığımda bile onu düşünüorm ama . .off bilmiorum öle işte :delphin:

eşimden bıkmam tekrar dünyaya gelsem yine eşiml evlenirim o benim tek aşkımopuyorumnanaktan

Back
X