neden direk saldırmacı bi politikayla yaklaşıyorsunuz arkadaşlar bu elbette kimine göre derttir kimine göre değildir bu tutumlarınız o kadar çirkin ki 22 yaşına gelmiş ve hiç sevgilisi olmamış bi insan kendine olan özgüvenini kaybeder bu apaçık insan psikolojisinin sonuçları erkek arkadaşın size göstermiş olduğu sevgi ayrıdır ailenizin arkadaşlarınızın göstermiş olduğu sevgi ayrıdır demekki bu arkadaşımızın bi eksiği var ki bunu kafasında takmış ve sorunlarını çözmeye çalışıyo
sana tamamen katıldığımı belirtmek istiyorum.....
Arkadaşım sana gelince acaba kendine bakmıyomusun ya da dışarıdan çok sert mi duruyosun benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu biraz makyaj biraz saçbaş en önemlisi gülümsemek olay bitmiştir :):) umarım doğru insanı bulursun yakın zamanda
erkek arkadaşı olan insanlar daha özgüvenli oluyor demek..bilmiyordum
bu arada kendine yetebilen insanlar böyle şeyleri dert edinmezler..
fatbetter....sana katılmıyorum...şimdi konuyu şu şekilde düşün lütfen.sen evlisin ve cocuk sahibi kadınsın.yani evlilikde soorunlar olabilir elbette ama gece sarılabileceğin bir eşin ve zamanını geçirip yada kendini adayabileceğin bi cocugun var.eğer sen şu an bekar olsaydın ve bir evlilik hayali kuruyor olsaydın bu arkadasımızı ancak o zaman anlayabilirdin....
ela055 bende 23 yasindayim ve benimde hic erkek arkadasim olmadi..
bende aynen seni gibi oldugumu düsünüyorum.. kendime bakmadigimi sanmiyorum..
bende avusturyada yasiyorum.. ben sana bisey diyim mi, biz erkeklere ümit
vermedigimiz icin kimse yanasmiyor bize.. bakan varsada bir süre sonra uzak duruyor..
sert ve soguk oldugumuz icin yanasmiyorlar..
derdin bumu diyenler bunu dert olarak görmemeleri gayet normal cünkü baslarina
böyle bisey gelmemis anlayamazlar..
disardan amaaaan bumu yani denilen bir olay gibi gözükür ama yasayan alan ne
oldugunu ne düsündügünü heleki kendini nasil hissettigini..
ben seni cok iyi anliyorum.. ve ben artik neden diye sormuyorum.. biraktim..
Arkadaslar hepinize birer birer tesekkür ediyorum...
okadar güzel tatli sirin seyler yazmissinizki...
hem kendi adima hemde sizin adiniza sevindim ... kendi adima sevindim, bazilarina göre kücükde olsa derdimi, dinlediniz hatta ayni benim durumumda olanlar var ve onlarda derdini paylasti diye :))) sizin adinizaa sevindim ne mutlu birseyki baska birilerinin derdine azda olsa derman bulmaya calismak, bulabilmektir !!! Güzel Insan buna derim ben !
Digerlerine gelince gercekten Sizin adiniza üzüldüm... cünkü sorun,dert kelimesinin tam anlamini bilmediginizi gösterdiniz... türlü türlü sorunlar vardir hayatta !! Derecesine, yasina, durumuna göre degisir! Tabikide benim en büyük sorunum bu olmadi hayatta... ama bu konuyu paylasmak istedim...
Kötü yorumlardan en son birisi söyle sözlerde bulunmus:
"valla koptum ya Allah iyiliğini versin sevgili Ela böyle birdertten muzdarip olman oldukça garip doğrusu. İnsanın sevgilisi olmayabilir , hayatına kimseyi sokmayabilir vs ama bunu dert haline getirmek ilginç bence evlendirme programlarına git biraz takılır bir sevgili edinirsin yahut arz-ı endam edersin:
ama samimi olarak ne düşündüm yazdıklarından biliyormusun böyle itici ve eleştiriye açık olmayan tavırlar sergileyen birisinin sevgilisi olsa bile az sürerdi sanırım.Çünkü insanın yüzü kalbinin aynasıdır. Anladın sen onu"
ozgekrd adli bu sahisa... yazdiklarini oldugu gibi iyade ediyorum! Eger benim kalbim
bu sekilde yüzüme yansidiysa??? Suan Senin yüzün hangi durumda acaba?
Elestiriye acigim ama elestiri Kirici...Kötü niyetli olmadikca acigimdir !!!
Güzel, uygun bir sekilde derdimi yazdim !!!
Tepkim büyük oldu EVET, bunun nedenide Ben kendimde böyle birsey görmedim diye!
Insanlari hic bir sekilde kücümsemek istemem... istemeyerek yapmis oluncada kizarim kendime!!
Ve caba gösteririm bi daha tekrarlanmasin diye.
Ne demis Müjdat Gezen:
" (...) sevgilerin karşılıksız yardımların gizli olacak
seni; attan, ottan ayıran özelliğin farkına varacaksın
çünkü sen Insansin
ve bunu yakaladığın gün bembeyaz yaşayacaksın"
Böyle birbirmizi tanimadigimiz,görmedigimiz, cikarimizin olmadigi yerlerde
insanin ici gercektende disina yansiyormus !!!! Maskesiz!
Iyi niyetlilik veya kötü niyetlilik ortaya dökülüyor !!
Duygularimi sadece YAZMAK istedim dökmek istedim... OKUDUGUNUZ, sesime KULAK verdiginiz icin
Hepinize birer birer Tesekkür ederim. Güzel Insanlar.
şimdi kendi yorumumu yazayım sana cnm...
öncelikle her ne kadar sana sert çıkan arkadaşlarımız olsada bazı cümlelerin gerçekten yanlış.burda kimse kimseyi tanımıyor o yüzdende kimse kimseye düşman değil.yaşına veriyorum sadece ama yanlış yinede...
derdine gelince.27 yasında olmama ve başımdan bir evlilik geçmiş olmasına rağmen seni anlıyorum.çünkü eski eşim dahil hayatıma 2 erkek girdi ki 2.si sevgilim dahi sayılmazdı.
18 yaşında evlendim ben.senin yaşlarındaykende boşandım.
arkadaş ve aile sevgisi bambaşka.bir erkek tarafından sevilmek beğenilmek bambaşka hatta o kadar başka ki ne anne ne arkadas sevgisi dolduramıyor boşluğunu.kadınız bayanız herşeyden önce beğenilmek istiyoruz etrafımızda koşanlar olsun istiyoruz.
benimde çok erkek arkadasım olmadı.ne ortaokulda ne lisede nede boşandıktan sonra çalışma yaşamımda beğenildiğimi bilirdim ama sizin tabirinizle kimse çıkma teklif etmezdi.
şimdilerde ise evleneceğimizi düşündüğüm biri tarafından tabiri caizse reddedildim.
ben bunun bakımla falan ilgisi olduğunu zannetmiyorum.sorun sanırım toplumdan kaynaklanıyor birazda.kendim adına böyle yani.beni de beğenenler bir kahve içmek isteyenler olurdu.ama öyle ön yargılı bir insan olmuşum ki,öyle güvensizmişim ki erkeklere karşı hep art niyet aradım.çevremde hep öyle gördüm erkek mi aaa kesin bi art niyeti vardır kullanır atar bilmem ne bilmem ne...toplum gözünde el değmemiş kızlar olmamız gerektiği şeklinde yetiştirilmedik mi coğumuz????
devir değişti deniyor ya hani evet devir değişti ama kafalar aynı devir değişse ne olacak.
ama madolyonun bir de öbür tarafından bak hayata.diyelim ki bi çok erkek arkadasın oldu.ve sende bizler gibi buraya erkek arkadasından yakınacaktır.anlıyorum seni diyorsun ki keşke benimde olsada yakınsam ama bazen öyle acıtıyor ki bu erkek milleti insanın canını keşke hiç olmasaydı diyorsun.hayatına bir erkek girdiğinde daha çok hayal kırıklığı yaşıyor ve daha çok keşkelerin oluyor insanın.
doğru insanı bulan bunları yaşamıyor tabi.ama günümüzde doğru insanı bulmak çok kolay değil.
sert mizaçlıymışsın ya hani bence ben bunun bir ön yargı olduğunu düşünüyorum.bende öyleyimdir çünkü.hiç bi erkekle gözgöze gelmemeye özen gösteririm halbuki göz teması değilmidir herseyin başlangıcı.ama benim yasadığım yerde gözgöze gelmek davetkar bakış olarak adlandırıldığı için hep korktum.
bir de sorun bizde,ortasını bulamıyoruz.sevmesek bi türlü sevsek bi türlü.ya cok gaddar oluyoruz yada inanılmaz derecede fedakar.ortasını bulamadığımız içinde biz üzülüyoruz.
bence bunu kafana takmamaya çalış.bana sorarsan en doğrusu olmuş senin bu yasa kadar sevgilinin olmaması.çünkü hala güveneilirsin.hala sevebilirsin.
ve bence bundan sonraki yıllarda bir sevgilinin olması daha iyi en azından cahil değilsin...
şansı insan kendi yaratır belki ama yinede nasiptir diyorum ben.
neden neden diyeceğine bence ne kadar şanslıyım de.çünkü o kadar şanslısın ki,yüreğin hiç yara almamış.kalbin hiç kırılmamış.aldatılmamışsın.terkedilmemişsin.reddedilmemişsin.yarı yolda bırakılmamışsın.güvenin zedelenmemiş.
su an tüm bu duyguların olumlu olanlarına sahipsin ve bunun için çok sanslısın bence.
çünkü insanın hayatına giren her yanlış erkek bu duygulardan biraz biraz alıp defolup gidiyor.
topicleri oku derim ben.sevgilisinden kocasından nişanlısından dertli olan öyle çok insan var ki.
bence onları okudukça inan haline şükredebilirsin.
sabbret ve bekle derim ben.inş karsına ilk çıkan kişi doğru kişi olur ve sen bizler gibi hiç üzülmez bizlerin yaşadığı kırgınlıkları hiç yaşamazsın...
sevgiyle kal...