sen öncül bir kur bir ima yaptın mı birine,beğendiğin birini cesaretlendir dinmi?yada ortak bir hobi eğlence alanında biriyle doğal bir diyaloğa girdinmi?Rahat kendine güvenen biri mutlaka çekim alanına girer.Bu uzun süren yalnızlığın seni biraz içine kapatmış.Nasıl düşünürsek davranışımız o oluyor.hele yüz ifademiz.İnadına bu düşünceyikırmak gerekir.Ama daha çok gençsin.Hem güzel yaştasın.Bu saatten sonra çok anlamlı hissederek yaşarsın.
Bende şöyle bi şey olmuştu.ya ben beğenmiyorum ya ben beğenilmiyorum.Tanrıya dua ettim.Rastgele diyerek günah işlemicem.kasmıyorum dedim.kendime bir ömür yalnızlığa hazırladım,B Planı olarak.dua ettim.hem sevdiğim hem sevildiğim rast gelsin diye.Bir kaç ay sonra oldu.Üstüne birde hali vakti yerinde olsun deseymişim ya.utandım.
Bende şöyle bi şey olmuştu.ya ben beğenmiyorum ya ben beğenilmiyorum.Tanrıya dua ettim.Rastgele diyerek günah işlemicem.kasmıyorum dedim.kendime bir ömür yalnızlığa hazırladım,B Planı olarak.dua ettim.hem sevdiğim hem sevildiğim rast gelsin diye.Bir kaç ay sonra oldu.Üstüne birde hali vakti yerinde olsun deseymişim ya.utandım.