Hiç eşinizden ve evlilikten sıkıldığıız oluyor mu?

eşimle öyle büyük büyük sıkıntım yok...arada atışıyoruz ama barışması çok güzel oluyor

sonrasında :69:

ama evlilik bazen canımı sıkıyor,ama o da eşimden dolayı değil eşimin ailesi canımızı sıkıyor çoğu

zaman:52:

yine de ipek'e katılıyorum herhangi bir yere gidince beraber eve girmek,sarılıp uyumak gibisi yok :64:

evlilikten her ne kadar ağır sorumluluğu da olsa sıkıldığımı söyleyemem güzellikleri de çok
ama eşimle tartıştığımızda beni dinlemediği yada kırdığı zamanlar sıkılıp bunaldığım alıp başımı gitmek istediğim anlar oluyor ne yalan söyleyim:31:tabi barışınca bu duygum geçiyor:9:
yine de eşimsiz zor olurdu hayat çok alıştık birbirimize ikimizde birbirimizsiz yapamayız artık gibime geliyo:82:

Ben sıkıldım, hem de bu aralar çok sıkıldım.Eşim çok uslu bir insan, biraz yaramaz olsaydı daha eğlenceli olurdu herhalde :(( 3yıllık evliyim, öncesinde de 5 yıllık beraberlik var.Evet sıkıldımmm sıkıldım.Bazen açık evlilik kurumu artık bize de gelse bile diyorum. :28:

bazı arkadaşların dediği gibi iletişim varsa herşey güzel oluyor
derdini anlatınca oturup sohbet edecegin biriyse sıkılmazsın.
ama hiç konuşmayan biriyse çok zor çok sıkıcı evlilik.

eşimi bazen gırtlakyayasım geliyor:9::9: ama hep tatlı yenmez arada acıda oluca ki bütün tatların bir anlamı olsun....

hic SIKILMADIM.
bazen sadece 1 sene daha bekleseymisik keske dedigim oldu, onun sebebleride maddi durumlar
ama kocamdanda evliliktende hic SIKILMADIM :69:

herseyim o benim. degil bi kere, bin kerede gelsem dünyaya yine onu secerdim...

eşim benim büyük aşkım, sevgilim olmasının yanısıra en yakın dostum Allaha çok şükür...o sebeple ondan hiçbir şekilde sıkılmam...
bana her konuda destek olduğu için evlilikten de sıkılma gibi bi durumum söz konusu olmuyor haliyle:nazar: Allah herkese en az bizimki kadar huzurlu bi yuva nasip etsin amin

Ben 9 yıllık evliyim bazen evlilikten sıkılıyorum
tabi kocamdan da o bana çok haksızlık ediyor
insanoğlu çok bencil acımasız çok gattar
bazende çok mutlu oluyorum hayat böyle geçiyoo:50:

ben evli değilim.ama ne zaman ciddi anlamda birnle uzun süre bi ilişki yaşadığımda hep geleceği düşünüyorum. mesela bi cafe de iken daha evli olsak ve evimize gittiğimzde o kişiden sıkılacağımı,hergün aynı kişiyle hele pazar günleri evde olduğunda ne yapabileceğimizi,konusacak birşeyin artık olmıyacağını bu benide krşımdaki insanıda sıkıntıya sokacağını düşünyorum ve bir süre sonra bu saçma fikirlerim yüzünden herseye son veriyorum..... sizce yanlış mı düşünyorum evli arkadaslar hiç böyle anlarınız oluyormu o an yapacak bişey ve konusacak birşeyin olmadığı bunaltıcı anlarınız.....oluyorsa ne yapıyorsunuz?

belki de doğru kişiye denk gelmediğin içindir.. bazen sorgusuz sualsiz yaşamak gerek. akışına bırak:49:

ben 6 yıllık evliyim ve bu zamana dek hiç keşke evlenmeseydim diye bir düşünce geçmedi aklımdan eşimdende hiç sıkılımadım hala işteyken çok özleriz birbirimizi

ben evli değilim.ama ne zaman ciddi anlamda birnle uzun süre bi ilişki yaşadığımda hep geleceği düşünüyorum. mesela bi cafe de iken daha evli olsak ve evimize gittiğimzde o kişiden sıkılacağımı,hergün aynı kişiyle hele pazar günleri evde olduğunda ne yapabileceğimizi,konusacak birşeyin artık olmıyacağını bu benide krşımdaki insanıda sıkıntıya sokacağını düşünyorum ve bir süre sonra bu saçma fikirlerim yüzünden herseye son veriyorum..... sizce yanlış mı düşünyorum evli arkadaslar hiç böyle anlarınız oluyormu o an yapacak bişey ve konusacak birşeyin olmadığı bunaltıcı anlarınız.....oluyorsa ne yapıyorsunuz?

bence siz evliliğe hazır olmadığınız için bunları düşünüyorsunuz ben eşimle sevgiliykende hiç böyle şeyler düşünmezdim eşimle 24 saat birlikte zaman geçirsek yinede sıkılmam ve hiçbir arkadaşa ihtiyaç duymuyorum eşim benim herşeyim arkadaşım ailem aşkım herşeyim bence siz evliliğe hazır değilsiniz biraz zamana ihtiyacınız var ciddi bir ilişkiniz varsa evliliğe adım atmak için biraz daha beklemenizi tavsiye ederim

ben de 11yıllık evliyim ve herşeyden çok sıkıldım,
zaten baştan beri bi kafa uyuşmazlığı vardı, ne uzadık ne kısaldık, birbirimize ayak uyduramadık.
şimdide sadece hayatımızı sürdürüyor gbyiz, günü geçiriyoruz sadece.

:59:

canım çok üzüldümm..madem mecburen hayatını devam ettiriyosun belki ilişkiyiy pozitife çevirecek bazı yöntemler vardır..bu kadar üzülme hayata bir daha mı gelicez...

canım, yok ya fikirler uymayınca yöntemler falan işe yaramıyor, ortada buluşamıyoruz
evet hayata bi daha gelmeyeceğim, ben de kendim için birşeyler yapıyorum artık,
bi ömür böyle geçmez

sıkılmak mı??..

biz evin içinde yapışık ikiz gibiydik, artık üçüz olduk.. her şeyı beraber yaparız.. yemekten sonra el yıkamada dahil buna... ilgi ise evlenmedıkten sonra daha da arttı... yanı daha fazla duygusal, daha fazla ilgili olduk birbirimize karşı... karşılıklı saygı ve sevgı de çok çogaldı... eşim yanımda olsun yeter bana... tek istedigim eşim... hep yanımda olsun, hep ama.... eşimin yanımdaki varlıgı yeter bana.. başka şey istemem....

sıkılmak mı??..

biz evin içinde yapışık ikiz gibiydik, artık üçüz olduk.. her şeyı beraber yaparız.. yemekten sonra el yıkamada dahil buna... ilgi ise evlenmedıkten sonra daha da arttı... yanı daha fazla duygusal, daha fazla ilgili olduk birbirimize karşı... karşılıklı saygı ve sevgı de çok çogaldı... eşim yanımda olsun yeter bana... tek istedigim eşim... hep yanımda olsun, hep ama.... eşimin yanımdaki varlıgı yeter bana.. başka şey istemem....

Oyy ne güzel söylemişsiniz.. MaaşAllah :61:

18 yıllık beraberliğimiz var eşimle,eşimden değil ama evliliğin sorumluluklarından çok sıkılıyorum bazen..hayatı daha özgür ve daha fütursuzca yaşamak istiyorum bazen..tabii yaşarken yine eşimi istiyorum yanımda ama hayat telaşı,evliliğin getirdiği sorumluluklar,yükümlülüklerin vs vs..kendini yaşamana engel olabiliyor..her şistediğimi yesem içsem alsam giysem taksamda ,bekarlığımdaki gibi sırtımı dayanadığım,sorumsuzca yaşadığım bir hayat yok,eskiden annemin babamın pamuklarla sarmaladığı kızı idim,şimdi yine eşimin pamuklarla sarmaladığı hayat arkadaşı olsam da, özgürlüğüme vs vs karışamasa da,evlilik kurumunun,sonrasında anne olmanın verdiği sorumluluk ile daralan bir hayatın ve dolayısyla amaçların var..bunlar büyük hazineler elbette ki, ama yükü ve sorumlulukları ağır,hele benim gibi hassas ve ince düşünen ama bir o kadarda hayat dolu ve özgürlüğüne düşkün isen... dolayısyla evliliğe de,anne olmayada hazır olmalı insan,aksi taktirde ilk etabta kendinden sıkılıyor insan ve bu da hoş psikoloji yaratmıyor..bunlara heves etmek için ,önce gerçekten sindire sindire, doya doya yaşamak gerek her anı.. ;)
umarım anlatabilmişimdir...:)

herkes ne güzel anlatmış evliliğini.özendiriyo insanı valla :)) inşallah ben de böyle bir evlilik yaparım doğru kişiyle,doğru zamanda..:3::46:

bencede bunlar saçma düşünceler

böyle düşünme hayat sevdiğinle birlikte güzel...

bide çocuk olunca

mmhhh tadından yenmez.

eşimden değil ama evlılıgın bu sorumlulugu bazen okadar agır gelıyorkı kaldıramayackmısım geliyor.. bildiginiz depresyona gırıyorum :( o gunlerımd egenelde mutsuz ağlamaklı gecıyor.. evde halıyle almıs basını gidiyor .. camasır utu bulasık yemek kalıyor.. öyle zamanlarımda eşim bana yine mi grev yapıyorsun dıyor :9: Allah razı olsun eşim çok anlayışlı ,oyle depresif hallerımde hep yanımda olur pıpır doner etrafımda benı mutlu edebılmek için.. bense işleri dahada zorlar kendımı üzdüğüm yetmıyormus gibi onuda üzerim ''senınle gelecegım yok..bosanmak istiyorum..bu monotonluk beni öldürüyor '' gibi cümlelerimle :(:( evlilik beni bunaltıyor bazen sıkılıyorum ama eşimden asla.. bazen dıyorum eşime keske evlenmek yerıne sevgılı takılsaydık diye :27: :34: :8:
kocem benle gecınmek için her yolu denıyor ama ben gecımsızım işte napayım.. :4:

Back
X