• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

Noname91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
180
98
103
33
merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen

Muhtemelen evlenemiycem ama son derece olumluyum bu konuda. Bence insan evlenecek diye üzülmeli. Ama tabii bu benim karakterim çünkü ben erkekleri beğenmiyorum zaten, diğer yandan size gelirsek eş konusunda yüksek standartlarınız yoksa evlenirsiniz. Çıkın gezin erkeklerin bulunduğu ortamlara girin evlenememek imkansız bu ülkede o_0

Aynı şeyler benim kafamdan da geçiyordu. Yalnız ölcem. Huzur evine giderim yaşlanınca. Evlat edinirim. Kedi alırım falan diyodum. Hatta kendi kendime bir daha kimseyle görüşmeye de gitmeyeceğim. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok demiştim. Ama sonra evlendim :)

Aynı şeyler benim kafamdan da geçiyordu. Yalnız ölcem. Huzur evine giderim yaşlanınca. Evlat edinirim. Kedi alırım falan diyodum. Hatta kendi kendime bir daha kimseyle görüşmeye de gitmeyeceğim. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok demiştim. Ama sonra evlendim :)
MaşaAllah Allah nazardan saklasın inşaAllah bende sizin gibi şanslı olurum

Böyle düşünmemen gerekir ben 29 yaşındayım nişanlıyım Ve maalesef bende senin gibi düşünürdüm bi daha asla evlenemeyeceğim derdim yani anlayacağın üzere bu benim 2. Evliliğim olacak.demem o ki evlenmek değil mesele hayırlı bir evlilik yapıp doğru insanı bulmak..

Evet düşündüm elbette.

Sekiz yıllık ilişkim bittikten sonra boşluğa düşmüştüm.
O dönem evdeydim de.
Sosyal ortamım da kısıtlıydı.
Yeni insan tanıyacak imkanım pek yoktu.
Umutsuzluğun dibindeydim.
Sanırım evlenmem diyordum.

Sonra eşim çıktı,nerden nasıl çıktı, oldu işte.
İyiki de çıktı.

Eminim sizin için de öyle olacak.
Bir kere çok gençsiniz.
İkincisi,bundan önce yaşadığınız ilişki bundan sonrası için belirleyici olamaz.
Doğru ve hayırlı insanın doğru zamanda karşınıza çıkmasını dilerim :KK66:

:KK54:

27 yaş bunları düşünmek için çok çok genç bir yaş.Olaylara bu pencereden bakarsanız evlendiğini de de sadece olumsuzlukları görürsünüz (ki inanın polyanayi bile kötümser yapacak şeyler yasaniyor).Bu dönemi kendiniz lehine çevirin.Kendinize yatırım yapın, seyahat edin.Esimle tanistigimizda 24 yaşında yeni atanmistim.Oraya evlenince gideriz sen gitme,bunu evlenince yaparız sen yapma diye diye beni engelledi.Simdi yıllık iznimiz de ailesine gidip annesi ile yemek programı izliyoruz:işsiz:

MaşaAllah Allah nazardan saklasın inşaAllah bende sizin gibi şanslı olurum
Cidden nasip meselesi. Evlencem veya evlenmeyeceğim demekle olmuyor. Görüşüyorsun birileriyle olmuyor hep olumsuz sonuçlanıyor. Ama Olacağı varsa da görüyorsun hemen için ısınıyor.

merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen

Düşündüm valla ağla ağla bi hal oldum kilom vardı ondan derdim. Biraz konuşurken takılıyorum o yüzden derdim. Sonra eşimle tanıştım sorun etmedi ne konuşmamı ben kilomu (şimdi daha kiloluyum) ama diyorum ki keşke evlenmeseydim. Nerden evlendim. Öyle hayallerinde ki evlilik hayatı beklemiyor seni canım. Üzülme boşuna bekarlık güzel. Ailenle vakit geçir.

Bende düşünürdüm ama evlendim. İyi mi yaptım bilemiyorum o ayrı.
Şimdide çocugum olmayacıgını düşünüyorum

Evlenıp te kocanın boklu donlarını mı yıkıcaz ,yemek yap,temızlık yap ,işe gıt,cocuk bak,görumce kaynana,eltı ,kayınbirader bırde onkarın dırdırıyla ugras evlılık pekte ıc acıcı ve guzel bır sey degıl öyle adam benı sevecek elımı sıcak sudan soguk suya sokmayacak her an guzel söz söylecek yok böyle dunya o zaman salla gıtsın .

Evlenıp te kocanın boklu donlarını mı yıkıcaz ,yemek yap,temızlık yap ,işe gıt,cocuk bak,görumce kaynana,eltı ,kayınbirader bırde onkarın dırdırıyla ugras evlılık pekte ıc acıcı ve guzel bır sey degıl öyle adam benı sevecek elımı sıcak sudan soguk suya sokmayacak her an guzel söz söylecek yok böyle dunya o zaman salla gıtsın .
Sevdikten sonra yapılır zor da gelmez ama çok kötü bir tecrübe yaşadım gerçekten eski erkek arkadaşım tarafından buna rağmen halla evlenmekten korkmuyorum ve evlenemediğim için araba kullanırken bile ağlıyorum çok mu salağım anlamıyorum

Eskıden böyle nasıl uzuluyordum anlatamam gelırdım buraya yazardım sımdı hıccc umrum da degıl pislık herıfler .Artık içimde olan sevgıyı de bıtırdıler.

Sevdikten sonra yapılır zor da gelmez ama çok kötü bir tecrübe yaşadım gerçekten eski erkek arkadaşım tarafından buna rağmen halla evlenmekten korkmuyorum ve evlenemediğim için araba kullanırken bile ağlıyorum çok mu salağım anlamıyorum
Bende ne aglardım 3 ay öncesıne kadar ne salakmısım varya ne ıcın evlenemıyorum dıye bırı cıktı karsıma benımle bır dalga gectı cok guzel dersımı aldım bıttı artık tum duygular ,hayaller ve umutlar .

Bir senede 43 kilo veren kadın her şeyi başarır. 27 yaşındaki insanlar böyle düşündükçe deliriyorum ya o kadar genç bir yaş ki. Lütfen kendinize odaklanın. Hayaliniz bu olabilir ama hayat evlilikten çocuktan ibaret değil, evlenmeyenler çocuğu olmayanlar boşuna yaşıyor ölsünler mi yani ? Evlenmek isteseniz iyi kötü demeden mutlaka biri bulunur. Evlenemiyorsunuz çünkü standartlarınız var, her önüne gelenle evlenmek istemiyorsunuz, doğru olan da bu. Lütfen kendinize ve diğer hayallerinize odaklanın, insan içine karışın, kendinizi sevdikçe ve daha çok insan tanıdıkça hoşlanacağınız birini bulursunuz elbet.

Back
X