Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü şekilde evlilikten döndüm Psikolojim çok berbat Nasıl kendimi toplarım hayata tutunurum bilmiyorum 27 yaşındayım Hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor Kimseye güvenim kalmadı Hiç evlenmeyenler hayat nasıl geçiyor Tek başına bi hayat kurulabiliyor mu
Yalnız bir hayat çok zor olmalı..
Eminim hayırlı bir kısmetiniz vardır sabredin.
Çok ta geç kalmış sayılmazsınız.
Çok kötü şekilde evlilikten döndüm Psikolojim çok berbat Nasıl kendimi toplarım hayata tutunurum bilmiyorum 27 yaşındayım Hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor Kimseye güvenim kalmadı Hiç evlenmeyenler hayat nasıl geçiyor Tek başına bi hayat kurulabiliyor mu
Sanmıyorum artık![]()
Nedenmiş o?
Çok umutsuzsunuz. Neler yaşadınız anlatın yardımcı oluruz belki?
Benim can arkadaşım ,47 yaşında ,hiç evlenmedi ,3 tane evi ,yazlığı ve arabası var ,hep kendi için çalıştı çabaladı ,lüks içinde yaşıyor ,arada flörtleri oluyor ama evlilik düşünmüyor,parasını kendi kazanıp kendi harcıyor ,anne babasıyla yaşıyordu babası rahmetli oldu 3 ay önce ,annesiyle beraber şimdi ,kafası rahat ,asla evlenmem diyor ,senin yaşın daha çok genç ,kötü bir deneyim yaşadığın içln böyle düşünüyor olabilirsin ,daha karşına kimler çıkacak kimbilir,ama hiç evlenmemik olmakta dünyanın sonu değil bence güzel bile ,sadece çocuk sahibi olmadığın için hayat biraz eksik kalabilir o kadar
Bugünün geleceğini biliyordum, birisi de benim hayat deneyimimi sormuş en sonundaHiç evlenmedim, çalışıyorum, yiyorum içiyorum, hafta sonu yine bekar arkadaşlarla geziyorum. Tek başına tatillere çıktığımda oluyor. Oralarda yeni arkadaşlar ediniyorum.
Velhasıl, asla evlenmem demem, ama hiç bir adam için karaları da bağlamam. Hayat güzel, bir sürü küçük detaydan zevk alıyorum ben. Mutlu olmak için bir erkek farz değil, ama biri beni olduğumdan daha mutlu edeceğine ikna ederse evliliği de deneyebilirim bir gün.
Siz de öyle kötü bir deneyim yüzünden tümden kapıları kapatmayın. Bir elma çürük çıktı diye, elma yemeye tövbe eder mi insan. Bundan öğreneceğim birşey varmış demekki diyin, geçmişte takılmadan önünüze bakın.
.
Çok yıpratıcı bi süreç geçirdim Ailemi karşıma aldım Ama değmezmiş onun için
28 yaşındayım yalnız yaşıyorum sevgilim yok bu şehirde yeni olduğum için ve hayatm ev ile iş arası geçtiğinden sosyal çevrem de yok ama hiç de hayattan umutsuz değilim hatta tek başına yaşamak bana keyifli bile geliyor, insan yalnızken de mutlu olabiliyorsa hayatına giren her insan onun mutluluğunu perçinlerÇok kötü şekilde evlilikten döndüm Psikolojim çok berbat Nasıl kendimi toplarım hayata tutunurum bilmiyorum 27 yaşındayım Hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor Kimseye güvenim kalmadı Hiç evlenmeyenler hayat nasıl geçiyor Tek başına bi hayat kurulabiliyor mu
Siz kaç yaşındasınız ki ?
Sizden hatrı sayılır şekilde büyüğüm. Yaşımı boyumu kilomu ifşa etmeyim
.
Sizden hatrı sayılır şekilde büyüğüm. Yaşımı boyumu kilomu ifşa etmeyim
.