• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç evlenmemek

Arkadaşım daha 27 yaşındasın.bu ne umutsuzluk.Yaşın ne ki bu kadar evde kalmış hissediyorsun kendini.Bak canım benim kuzenim 36 yaşında ve ilk evliliğini yapıyor,hemde sevdiği insanla.
Kaç yaşında olursan ol .Sevdiğin insanın ne zaman kaç yaşında karşına çıkacağını bilemezsin.Allah istediğin gibi birini karşına çıkarsın.Böyle dua et.gerisi hikaye.erken evlenirsin mutlu olamadıktan sonra hiç kıymeti kalmıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

33 yaşındayım
hiç evlenmedim yalnız yaşıyorum
yalnız olmanın zorlukları var
ama kötü bir evlilik daha zor
o sebepten nasip diyip devam ettik yolumuza
çalıştığım için pek canım sıkılmadı bu yaşa kadar
çocuk düşkünlüğüm de yok
insan zaman zaman yaslanacak br omuz arıyor
ama evli bayanların kaçı eşinde yaslanacak omuz buluyor ki

31 yaşındayım evlenmedim brn de hiç zaten acikcasi istedigim sekilde gonlume gore bi kismet de cikmadi karsima. Boyle yalniz mutlu muyum peki yooo degilim ama evlenince nolcak uzun zamandir da bunu dusunuyorum.
Yillarca saf saf bi sevdigim olsa, bi eşim olsa bana şöyle destek olurdu, böyle koruyup kollardi, bana şöyle güç verirdi deyip duruyordum. Ancak burdaki evlilelerin yazdiklari kaynana esimin ailesi esimin anlayissizligi vb gibi basliklardaki sorunlardan ya da cevremde duyduklarimdan anliyorum ki ömür boyu kimse kimseye cani gonulden tahammül etmiyor çünkü aşk kalmiyor. O saf sevgi, heyecan kalmiyor. Dolayisiyla al basina dert.
Uzun yıllar evli olanlar haksiz miyim ?
Keşke evlilik öncesi hissedilen o mecnunun daglari delme istegi cesareti gücü aşkı hala devam etse leyla için evlendikten sonra da..

evlenmeyebilirsin canım özgürlük güzeldir ..dostların ailen varsa yeter bence.mutsuz olmaktansa tek ol daha güzel.

33 yaşındayım
hiç evlenmedim yalnız yaşıyorum
yalnız olmanın zorlukları var
ama kötü bir evlilik daha zor
o sebepten nasip diyip devam ettik yolumuza
çalıştığım için pek canım sıkılmadı bu yaşa kadar
çocuk düşkünlüğüm de yok
insan zaman zaman yaslanacak br omuz arıyor
ama evli bayanların kaçı eşinde yaslanacak omuz buluyor ki

hakikaten öyle canım ne güzel dedin

Bir de ülkemin okumus okumamis cahil !!! Insanlari tarafindan evde kalmis, kimse begenip almamis tripleri dedikodulari kötü zanlari olmasa sessiz sakin yaşama hakkini evlenmeyen insana verseler.. bu da ayri bi dert.
Velhasil kelam bence evlensen de dert, evlenmesen de..

merhaba hanımlar 30 yasındayım eşim flört dönemindeykende ben evlenemem sana bi gelecek veremem kendime aileme güvenmiyorum ve bunları ağlayarak söyledi bana bende ona sarıldım ve seninle bi merdiven altında bile yaşamaya razıyım seni seviyorum ikimizde çalışıyoruz genciz hiç kimseye ihtiyacımız yok dedim herşeyi beraber yaptık kimseden 5 kuruş görmedik abim sağolsun biraz destek olmuştu ..evlendiğim günden bu yana ailesiyle yaşıyorum 7 yıl bitti krediyle ev aldık yakın zamanda bitecek borç ...bu arada eşim iş değiştirdi saçma sapan şeylerden ötürü 7 yıldır da zaten iş sorunları bitmedi hep bana yansıttı evliliğimize cinsel hayatımıza kadar o anlattıkça ben daraldım sorunlumu sorunlu bi erkek kardeşi var evin içinde hep sorun diyalogları yok kendi aralarında...ben ilgi sevgi istiyorum birazda bana odaklan benimle ilgilen dediğim zamanda ben buyum böyleyim sana baştan söylemiştim beni değiştiremezsin diyor ve bunu duydugum an zaten beynimden vurulmuşa dönüyorum ,,kötü insan nasıl olur biilmiyorum ama ailemle arkadaşlarımla görüşmeme hiç karışmaz istediğim zaman gider gelirim kalırım buda onu iyimi yapar bilmiyorum tek olumlu yanı bu ? çalışıyorum çocuğum yok ve yorgunluğunu bıkkınlığın dibine vurmuş durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum boşanmayı düşünüyorum çünkü ne zaman konuşsam ben buyum sana söylemiştim diyor utanmadan....

Çok kötü şekilde evlilikten döndüm Psikolojim çok berbat Nasıl kendimi toplarım hayata tutunurum bilmiyorum 27 yaşındayım Hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor Kimseye güvenim kalmadı Hiç evlenmeyenler hayat nasıl geçiyor Tek başına bi hayat kurulabiliyor mu
tabi ki de kuruluyor maddi özgürlüğün varsa tek başına bi hayat kur kendine de sevgili yap en güzeli ciddiyim

Back
X