Merhaba,
Kendi hatalarım yüzünden dibe vurmuş durumdayım. Bir süredir psikolojim iyi değildi, fon aldığım bi projeyi bitiremedim, başım inanılmaz ağrıyacak çok ama çok sıkıntılı süreçler beni bekliyor.
Bunun yanı sıra yalnızım. Eşimle ayrı kalmak zorundayız önümüzdeki iki sene boyunca, benim vize alabilmem mümkün değil iki seneden önce. Burada bi düzenim yok, maddi sorunlarım var, gelecek kaygım var. Çok fazla arkadaşım var sanırken inanılmaz yalnız hissediyorum. Hiç iyi hissetmiyorum sürekli uyumak istiyorum, kabuslarla uyanıyorum.
Kendimi suçluyorum sürekli, hiç durmadan. Gerçekten de benim elimde olan seyler yüzünden böyle oldu büyük ölçüde. Sorumsuz plansız davrandım. Böyle bi insan değildim, ama bi senedir böyle bi insana dönüştüm. Bi yandan da geçmişi değiştiremem farkındayım.
Tavsiyeye ihtiyacım var. Siz zor zamanlarınızı nasıl atlattınız? Kendinizi suçlamamayı nasıl öğrendiniz? Tutunacak ne buldunuz herşey karmakarışık görünürken. Geleceği düşündüğümde içim sıkışıyor, yüzleşmem gereken çok fazla şey olacak çünkü.
Teşekkür ederim okuyanlara, fikir verenlere. İyi ki varsınız ^^