Hic gercekten seven cikmayacak mi karsima?

Umutlu1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
1.261
1.344
133
36
Selam kizlar,

Biraz üzgünüm. Kimse ile de dertlesemiyorum. Buraya yazayim en azindan icimdekileri dedim. Bu zamana kadar karsima cikan kimse tarafindan sevilmedim. En son örnek eski sevgilim. 1,5 yil evlilik den söz eden adam aniden dgisti. Simdi de eski sevgilisi ile (aradan tam 5yil gecmis!!) barismaya calisiomus. En cok da söyledigi cümleler kirdi beni ,umutsuz ile sadece zamanimi doldurdum, ben hayatda herkesi sevemem, sadece eski sevgilimi cok sevdim.' Bosuna neden oyalandim?

Bundan önceki de benden ayrildikdan 6 ay sonra gitti baskasi ile evlendi.

Ben hic sevilmeyecek miyim ya

Kirici yorum istemiyorum, derdimi en azindan kimse ile paylasamadigimdan, sizinle paylasmak istedigim

1 bucuk yil kimse kimseyi sevmeden sevgili olmaz. Sevmeden en fazla 1 2 haftasini gecirir.

Muhtemelen o cumleleri kizi ikna etmek icin yazmistir. Size soylediyse bunlari ekran goruntusu falan atacaktir kesin. Bunu da gordu bu gozler inan sen bana.

Her insan iliskilerinde kotu deneyimler yasar. Bosver, seni sevmiyorum/sevmedim diyene YALLAAHH BEEE de

Ailem ile taniscakti ben bekleyelim dedim. Buda kizi kiskandirmak icin diye düsünmedim degil.
Aslinda tam olarak bana söylemedi. Ben baska isim ile onunla konustum, beni eski sevgilisinin arki sandi :)

Karaktersizmis.Sen onun zamanini doldurmadin ama o senin zamanini calmis.Merak etme cikar herkesin boyle kendini yalniz hissettigi donemler olmustur.

Evt de bende artik 20 yasinda degilim. Karsimdaki 30 üstü erkek olunca böyle seyler yapmayacagini düsündüm. Yine yanildim

Ailem ile taniscakti ben bekleyelim dedim. Buda kizi kiskandirmak icin diye düsünmedim degil.
Aslinda tam olarak bana söylemedi. Ben baska isim ile onunla konustum, beni eski sevgilisinin arki sandi :)

Tek tavsiyem sosyal medyadan hic takip etme. Ne yazdiginin, ne dediginin, kimle gorustugunun pesine dusme. Ben zamaninda cok yaptim ve uzak durman gereken birsey. Zamanla biraktim kafa temiiizz oluyor bir sure sonra.

Biraz olumlu yine çevirmeye çalışın yaşadıklarınızı. Demek ki hiç biri ile mutlu olamayacakmissiniz. Bunlardan derse alıp insanlara daha dikkatli yanasin.

Unutmaya calisiorum, gururuma yediremiyorum sadece. Yalan sözler, yalan umutlar...
Hemen unutamazsim hele o dedikleri bi sure beyninde yankilanir.Unutmayi hizlandirmak icin hic iletisime girmemen hic takip etmemen gerekiyor ama 1,5 sene sevmeden kimse kimseyle olmaz bence.Beni hic sevmedi kullandi gibi dusunme sakin.Kizi kandirmak icin yazilmis cumleler.

Bilmiyorum ondan artik herseyi beklerim. ayrilikdan sonra da numarasini degisti. Yani sevmemis. Oyalanmisim

Sen olmuyor dersin, Allah ise halka halka diziyordur hakkinda hayirli olani. Belkide cok az kaldi.

Cok sevdigim bir soz instagram da görmüştum. Bende bazen senin gibi hissediyorum sonra bu yazi geliyo aklima

Sen olmuyor dersin, Allah ise halka halka diziyordur hakkinda hayirli olani. Belkide cok az kaldi.

Cok sevdigim bir soz instagram da görmüştum. Bende bazen senin gibi hissediyorum sonra bu yazi geliyo aklima

Insallah hepimiz icin daha hayirlisi olur, iyi ki deriz

sevilirsin. merak etme. sadece dogru kişi ile dogru zamanda karşılaşamamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…