- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 36
- Konu Sahibi Umutlu1988
umut her zaman var. benim ark. durdu durdu turnayı 40 yaşında vurdu. cok da güzel bir evliligi var.
Insallah canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umut her zaman var. benim ark. durdu durdu turnayı 40 yaşında vurdu. cok da güzel bir evliligi var.
Arada sex yoksa kimse kimsenin kara kaşına ,kara gözüne 1.5 yıl heba etmez . Birşeyler hissetmiş ki devam etmiş o kadar zaman .sonrasındaki söylemlerini de karaktersizliğine ve unutmadığı sevgiliyi elde etme çabalarına ver ...Selam kizlar,
Biraz üzgünüm. Kimse ile de dertlesemiyorum. Buraya yazayim en azindan icimdekileri dedim. Bu zamana kadar karsima cikan kimse tarafindan sevilmedim. En son örnek eski sevgilim. 1,5 yil evlilik den söz eden adam aniden dgisti. Simdi de eski sevgilisi ile (aradan tam 5yil gecmis!!) barismaya calisiomus. En cok da söyledigi cümleler kirdi beni ,umutsuz ile sadece zamanimi doldurdum, ben hayatda herkesi sevemem, sadece eski sevgilimi cok sevdim.' Bosuna neden oyalandim?
Bundan önceki de benden ayrildikdan 6 ay sonra gitti baskasi ile evlendi.
Ben hic sevilmeyecek miyim ya
Kirici yorum istemiyorum, derdimi en azindan kimse ile paylasamadigimdan, sizinle paylasmak istedigim
Arada sex yoksa kimse kimsenin kara kaşına ,kara gözüne 1.5 yıl heba etmez . Birşeyler hissetmiş ki devam etmiş o kadar zaman .sonrasındaki söylemlerini de karaktersizliğine ve unutmadığı sevgiliyi elde etme çabalarına ver ...
Öyle bir sevilirsin ki geçmişindeki bu kirliligin esamesi okunmaz ...hepsi birer tecrübe ..ders çıkarıp önüne bak ,çıtayı da yükselt![]()
Tamam da zaman geçirmek için birlikte olmayı hedefliyor ve sevmiyorsa 1.5 yılı bağlamak niye ? 1 hafta biriyle gezer bir hafta öbürüyle. .. ayşe yi beğenmez fatmaya, fatmayı beğenmez Hayriye ye ...Söyledigi su "sadece zamanini gecirmek icin" cikmis benimle. Zaten öyle herkesi sevemezmis. En azindan aileyi katmadan bitti. Amin insallah artik önüme bakmam lazim
Tamam da zaman geçirmek için birlikte olmayı hedefliyor ve sevmiyorsa 1.5 yılı bağlamak niye ? 1 hafta biriyle gezer bir hafta öbürüyle. .. ayşe yi beğenmez fatmaya, fatmayı beğenmez Hayriye ye ...
Atiyo ama boş ...gerçi bu saatten sonra altı dolu sebebi napacaksın. ..dediğin gibi onune bakacaksın ..
Sizi sevmiştir muhakkak ama çok derin şeyler olmamıştır. Eğer sevgisi gerçekten derinlerden gelseydi vefasızlık yapamazdı. Eskiyi unutamadan bir yola çıkanlar yolda kalıyor genelde. Gözü hep arkada kalıyor. O kadar yanlış ki birini kullanmak. Ötekinden azıcık yüz bulunca size nankörlük edivermiş. Boşuna insanoğlu çiğ süt emmiş denmiyor. Allah iyi kalplilerle, razı olduğu kullarıyla karşılaştırsın hepimizi. Dilerim hakettiğiniz sevgiyi size yaşatacak kişi biran önce karşınıza çıkar. Üzmeyin kendinizi, değmiyor.
Herkesin hayatında iyi kötü bir deneyim ve tecrubesi vardır. Sevilmiyorum demek doğru bir kelime gibi gelmedi bana sizin için doğru insan henüz çıkmamış karşınıza zaten yanlış insanlar tarafından sevilip sonradan üzülmekten pişman olmaktansa ayrılıklarınız sizin hayrınıza olmuş . Biraz sabır inşallah doğru insanlar tarafından sevileceksiniz ve şuan şikayet ettiğiniz üzüldüğünüz durum iyiki olmamış diye şükredeceğiniz günleri getirecektir.
Daha çok seveceği ,ilgisini çekecek birini bulduğu içindir ..Bilmiyorum ama ayrilikdan sonra davranislari hic sevmedigini gösterdi zaten. Onu ALLAHa havale ediyorum
Daha çok seveceği ,ilgisini çekecek birini bulduğu içindir ..
İşte söylüyorum karşıdan ümidi kesmiş, sizinle de iyi insan olduğunuz için yola devam etmeye karar vermiş. Aşk yok, bağlılık yok. Bunlar olmayınca saygı da kalmamış. Eskiden yeşil ışığı alınca da gitmesi zor olmamış. Karaktersizlik başka birşey değil.Ben sunu anlamiyorum sevmiyosa unutamadiysa bana evlilikden bahsetmeyeckti. Bana umut verdi, hep sevdigini söyleyen, evlenmek isteyen kisi oydu. Bosuna oyalamak nedir ya?
Amin tsk ederim güzel dileklerin icin, insallah hepimize iyi insanlar cikar
İşte söylüyorum karşıdan ümidi kesmiş, sizinle de iyi insan olduğunuz için yola devam etmeye karar vermiş. Aşk yok, bağlılık yok. Bunlar olmayınca saygı da kalmamış. Eskiden yeşil ışığı alınca da gitmesi zor olmamış. Karaktersizlik başka birşey değil.
Yapacak birşey yok ! Önüne bakacaksın ..erkek soyu mu tükendi ? Sosyal değilsen sosyalleş, hayatına alacağın adamları da iyi tanı ..bir yerde bekliyordur senide birileri ..O kisi ise benden önceki sevgilisi![]()