Çok karışım hep zamanım bölündü bütün sevdiklerimden koptum. O hareketli üniversite hayatından sonra o kadar yalnız kaldım ki. Siz bile anladiniz bunalımda olduğumu ultra zeki kocam anlayamadı!Kendinizi niye tokatladinizevde çok boş vaktiniz olur neden sıkı ders çalışmadınız ki? Ayrıca her tartışmada hemen boşanmakta,mahkeme orda demek de cok sacma. Adamin aklinda yoksa bile bunu içine işliyorsunuz. Fazla agresif buldum sizi. Hayattan bir beklentiniz varsa salmak yerine kendinize gelmelisiniz.
Spor yapın üzerinizdeki negatif enerjiyi atın. Spor yapan insanların depresyona girme oranı çok düşüktür. Sız bunalima girmişsiniz,kendinizi hiç gibi hissetmeyin kimse sizden daha kıymetli değil.
Zaten ailesi cileden cikartiyor beni kuzenimden iyi bi psikoloğun adresini almıştım onlar yüzünden . kendisi gerek yok abartiyorsun diyordu toptan sınır sistemimi bozdular !!!vallahi seninki cinsmiş madem çalışan olsun istiyordu . o zaman ya sen atanana kadar evlenmeyecekti yada başka çalışan bir eş seçecekti. ayrıca kendine zarar vermekte ne o zaman ne olacağını sanıyorsun sanki iyi biri mi olacak hatasınımı anlayacak öncelikle siz kendi öfkenizi kontrol altına alın alamamıyorsanız doktora başvurun ama doktorada gitsen her şey kendi iradenle olur yani sen sakinliği öğreneceksin.Allah sabır versin.
kendine zarar vermeyi unut
Resmen sizlere sigindim o kadar sinirim bozuk ki anlatamam. Ailemi uzmemek için onlarla da paylasmiyorum. İyi ki varsiniz!Bence önce kararlı olup kilolarınızdan kurtulun, sonra kendinize eskisinden daha cok bakın ve esinizi umursamayın, siz umursadikca onun bi tarafı daha cok kalkacak, sonra derhal is arayın yada bir Uğraş hobi, spor gibi.
önce kendini düşün sen kendin karar ver sağlığınmı? çok bilmişlerin lafımı sende bana bundan sonra iyi davranın kızdırmayın kalbimi kırmayın de bende doktora gitmeyim deZaten ailesi cileden cikartiyor beni kuzenimden iyi bi psikoloğun adresini almıştım onlar yüzünden . kendisi gerek yok abartiyorsun diyordu toptan sınır sistemimi bozdular !!!
İşin kötü tarafı 20 gün sonra şehir degistirecgiz işi yüzünden inanın çok sıcak bi insanım arkadaş bulmada sorun yaşamıyorum ama bu şehir de her şey tersBelki kendinizi eve kapattığınız için bir tanıdık yoktur. Madem çok kilo aldınız yürüyüş yapın, kpss'ye çalışın zaten bol ve boş vaktiniz varmış. Ya da bir kaç öğrenci bulun özel ders verin.
Anlıyorum seni canım, hemde cok iyi Anlıyorum onun icin erkekler esleri üzülünce, hele hele cok sık ağlayinca anlamaz inan bana, ayni Dediğin gibi misil misil uyur. Vurdumduymaz olurlar, bende aileme hiçbirşey yansıtmayan biriyim. Dediğim gibi en mantıklısı kendine odaklanıp onu umursamaman, bir zaman sonra dikkatini sana vermeye başlayacak ama sen gercekten kendinle ilgilenmelisin ve sabredip beklemelisin.Resmen sizlere sigindim o kadar sinirim bozuk ki anlatamam. Ailemi uzmemek için onlarla da paylasmiyorum. İyi ki varsiniz!
İşin kötü tarafı 20 gün sonra şehir degistirecgiz işi yüzünden inanın çok sıcak bi insanım arkadaş bulmada sorun yaşamıyorum ama bu şehir de her şey ters
Çok hasas bi insanım ama mız mız değilim gerçekten ya ne demek senin bu hayatta yapacagin bir şey olduğunu sanmıyorum demek? Ben mi abartiyorum?? Hesap sorsam sinirle çıktı ağzından diyecek bilmiyor muyum ama canım acidi isteönce kendini düşün sen kendin karar ver sağlığınmı? çok bilmişlerin lafımı sende bana bundan sonra iyi davranın kızdırmayın kalbimi kırmayın de bende doktora gitmeyim de
Çocukluk aşkım ( platonik) 2 yılda nişanlıydık ama atanmadan evlenmek büyük hata!!!hangi şehire gideceksiniz? Keşke böyle apar topar evlenmeseydiniz dicem ama çok geç demek için.
Çorum ahangi şehire gideceksiniz? Keşke böyle apar topar evlenmeseydiniz dicem ama çok geç demek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?