Hiç gibi hissediyorum!

Lol 1000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
319
126
23
Esimle iki gün önce tartıştık kendisi kpss den yüksek alıp atandı ben öğretmenim fakat okulu bitirir bitirmez evlendim başka şehre geldim psikojim çok bozuldu ne bi tanıdık var ne de yapacak bi şey ustelik çok kilo aldım evde oturmaktan. Neyse konuya geleyim Esimle tartıştık bana senin bu hayatta yapacagin bi şey olduğunu sanmiyorum dedi sırf kpss den düşük aldığım için daha başka iğrenç şeyler de söyledi şehir dışına gitti iki gün hiç konuşmadık eve geldi bi konu açıldı bi şey için iyi halt ettin dedim. O da bana haklisin ben zaten b** yemisim dedi. Ben de mahkeme de tukurursun o zaman dedim. Dus aldı gitti yattı sinirden bardak kirdim kendimi tokatladim ağlıyorum ama o oda da mışıl mışıl uyuyor beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık ben mi abartiyorum???

Kendinizi niye tokatladiniz evde çok boş vaktiniz olur neden sıkı ders çalışmadınız ki? Ayrıca her tartışmada hemen boşanmakta,mahkeme orda demek de cok sacma. Adamin aklinda yoksa bile bunu içine işliyorsunuz. Fazla agresif buldum sizi. Hayattan bir beklentiniz varsa salmak yerine kendinize gelmelisiniz.

Spor yapın üzerinizdeki negatif enerjiyi atın. Spor yapan insanların depresyona girme oranı çok düşüktür. Sız bunalima girmişsiniz,kendinizi hiç gibi hissetmeyin kimse sizden daha kıymetli değil.

Çok karışım hep zamanım bölündü bütün sevdiklerimden koptum. O hareketli üniversite hayatından sonra o kadar yalnız kaldım ki. Siz bile anladiniz bunalımda olduğumu ultra zeki kocam anlayamadı!

vallahi seninki cinsmiş madem çalışan olsun istiyordu . o zaman ya sen atanana kadar evlenmeyecekti yada başka çalışan bir eş seçecekti. ayrıca kendine zarar vermekte ne o zaman ne olacağını sanıyorsun sanki iyi biri mi olacak hatasınımı anlayacak öncelikle siz kendi öfkenizi kontrol altına alın alamamıyorsanız doktora başvurun ama doktorada gitsen her şey kendi iradenle olur yani sen sakinliği öğreneceksin.Allah sabır versin.
kendine zarar vermeyi unut

Bence önce kararlı olup kilolarınızdan kurtulun, sonra kendinize eskisinden daha cok bakın ve esinizi umursamayın, siz umursadikca onun bi tarafı daha cok kalkacak, sonra derhal is arayın yada bir Uğraş hobi, spor gibi.

Zaten ailesi cileden cikartiyor beni kuzenimden iyi bi psikoloğun adresini almıştım onlar yüzünden . kendisi gerek yok abartiyorsun diyordu toptan sınır sistemimi bozdular !!!

Pfff gelsin b.kumu yesin o zaman tövbe tövbe gece gece yoldan çıkardı beni bu adam.

Belki kendinizi eve kapattığınız için bir tanıdık yoktur. Madem çok kilo aldınız yürüyüş yapın, kpss'ye çalışın zaten bol ve boş vaktiniz varmış. Ya da bir kaç öğrenci bulun özel ders verin.

Bence önce kararlı olup kilolarınızdan kurtulun, sonra kendinize eskisinden daha cok bakın ve esinizi umursamayın, siz umursadikca onun bi tarafı daha cok kalkacak, sonra derhal is arayın yada bir Uğraş hobi, spor gibi.
Resmen sizlere sigindim o kadar sinirim bozuk ki anlatamam. Ailemi uzmemek için onlarla da paylasmiyorum. İyi ki varsiniz!

Zaten ailesi cileden cikartiyor beni kuzenimden iyi bi psikoloğun adresini almıştım onlar yüzünden . kendisi gerek yok abartiyorsun diyordu toptan sınır sistemimi bozdular !!!
önce kendini düşün sen kendin karar ver sağlığınmı? çok bilmişlerin lafımı sende bana bundan sonra iyi davranın kızdırmayın kalbimi kırmayın de bende doktora gitmeyim de

İşin kötü tarafı 20 gün sonra şehir degistirecgiz işi yüzünden inanın çok sıcak bi insanım arkadaş bulmada sorun yaşamıyorum ama bu şehir de her şey ters

Resmen sizlere sigindim o kadar sinirim bozuk ki anlatamam. Ailemi uzmemek için onlarla da paylasmiyorum. İyi ki varsiniz!
Anlıyorum seni canım, hemde cok iyi Anlıyorum onun icin erkekler esleri üzülünce, hele hele cok sık ağlayinca anlamaz inan bana, ayni Dediğin gibi misil misil uyur. Vurdumduymaz olurlar, bende aileme hiçbirşey yansıtmayan biriyim. Dediğim gibi en mantıklısı kendine odaklanıp onu umursamaman, bir zaman sonra dikkatini sana vermeye başlayacak ama sen gercekten kendinle ilgilenmelisin ve sabredip beklemelisin.

Al sana mutlu( disiplinli!) Hayat:
Diyetisyene git oncelikle. Bi diyet listeni bi cebe at. Saat 7 de uyan sabah yuruyusunu yap/ spor salonuna git. Sonra saat 12 de eve gel dusunu al. Tum telefonlri televizyonu kapat. Sonra otur ve kpss ye calis. Diyet listene gore yemek vaktin geldikce yemegini ye ve tekrar kpss.

Tempolu rutin hayat insani zinde tutar.
1 tasla 4 kus!
Hem bugazindan kis kilo artisi olmasin, hem fazla kilolari gun gun at hem kpss ye kazirlan hemde kocan sana saygi duysun.

önce kendini düşün sen kendin karar ver sağlığınmı? çok bilmişlerin lafımı sende bana bundan sonra iyi davranın kızdırmayın kalbimi kırmayın de bende doktora gitmeyim de
Çok hasas bi insanım ama mız mız değilim gerçekten ya ne demek senin bu hayatta yapacagin bir şey olduğunu sanmıyorum demek? Ben mi abartiyorum?? Hesap sorsam sinirle çıktı ağzından diyecek bilmiyor muyum ama canım acidi iste

Sana benzeyen bir hayatım vardı.

Okul bitince evlenip başka şehire geldim çok yalnız kaldım 6 ayda 15 kilo aldım depresyona girdim hiç bir şeye elimi süresim gelmiyordu.

En sonunda toparlanmaya karar verdim allah yardımcım oldu iş buldum çalışmaya başladım iyi bi yer değildi çok düşük ücret e çalıştım ama en azından insan içine çıktım arkadaş edindim sonra bıraktım işi.
Artık daha iyi hissediyorum eski is yerindeki arkadaşlarla sürekli görüşüyoruz başka ortamlar da oluştu sayelerinde.

Bir an önce toparlanman dileğiyle

hangi şehire gideceksiniz? Keşke böyle apar topar evlenmeseydiniz dicem ama çok geç demek için.
Çocukluk aşkım ( platonik) 2 yılda nişanlıydık ama atanmadan evlenmek büyük hata!!!

sizi agresif buldum, anlatim tarzınızdan. eşiniz de haklı demiyorum ayrıca.
sanırım eşinizle şu aralar Tartışma halindesiniz. bunun sebebini yalnız kalmanıza bağlıyorum ben. sevdiklerinizden uzak bi eşiniz var ona yüklendiğinizi düşünüyorum tabi yanılıyorsam özür dilerim. ben biraz farklı aktivite yapmanızı öneriyorum ruhunuzu rahatlatacak. eşinizle sinema ya da beraber geçeceğiniz biryere gitmek iyi gelebilir. spora yazılıp kilo verirseniz kendinize olan güveninizi yeniden kazanırsınız ki ben kaybettiğinizi düşünüyorum. ve memur olmak istiyorsanız kpssye biraz daha sıkı çalışmanızı öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…