• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç gibi hissediyorum!

Sana benzeyen bir hayatım vardı.

Okul bitince evlenip başka şehire geldim çok yalnız kaldım 6 ayda 15 kilo aldım depresyona girdim hiç bir şeye elimi süresim gelmiyordu.

En sonunda toparlanmaya karar verdim allah yardımcım oldu iş buldum çalışmaya başladım iyi bi yer değildi çok düşük ücret e çalıştım ama en azından insan içine çıktım arkadaş edindim sonra bıraktım işi.
Artık daha iyi hissediyorum eski is yerindeki arkadaşlarla sürekli görüşüyoruz başka ortamlar da oluştu sayelerinde.

Bir an önce toparlanman dileğiyle
Amin. Ama benim sorunum buyuk tekrar tanimadigim bi şehre tasinacagim 20 gün sonra ama orada ise girmeye çalışacağım güzel dileğin için çok sağ ol!

Çoruma memleketime gidiyorsunuz. Oranin insanı çok sıcak kanlıdır. Yeter ki siz bir adım atın. İnşallah istediğiniz ortamı orada kurabilirsiniz.

sizi agresif buldum, anlatim tarzınızdan. eşiniz de haklı demiyorum ayrıca.
sanırım eşinizle şu aralar Tartışma halindesiniz. bunun sebebini yalnız kalmanıza bağlıyorum ben. sevdiklerinizden uzak bi eşiniz var ona yüklendiğinizi düşünüyorum tabi yanılıyorsam özür dilerim. ben biraz farklı aktivite yapmanızı öneriyorum ruhunuzu rahatlatacak. eşinizle sinema ya da beraber geçeceğiniz biryere gitmek iyi gelebilir. spora yazılıp kilo verirseniz kendinize olan güveninizi yeniden kazanırsınız ki ben kaybettiğinizi düşünüyorum. ve memur olmak istiyorsanız kpssye biraz daha sıkı çalışmanızı öneriyorum
Yanı yükleniyor olabilirim ama ben böyle aglarken gidip uyuyabilmesi beni cileden cikartti

Çoruma memleketime gidiyorsunuz. Oranin insanı çok sıcak kanlıdır. Yeter ki siz bir adım atın. İnşallah istediğiniz ortamı orada kurabilirsiniz.
Amin amin amin! Guzel dileğin için çok tesekkur ederim;)

Kendinizi dısarı atın psikiyatrim bana hergun bi bahane bulup dısarıya cık mutlaka demisti. Bir kusa yazılın kpss için ders calısın abur cuburu ekmegi ve sekeri hayatınızdan silin. Zamanla hersey duzelir insallah sevgiyle kalın...

Al sana mutlu( disiplinli!) Hayat:
Diyetisyene git oncelikle. Bi diyet listeni bi cebe at. Saat 7 de uyan sabah yuruyusunu yap/ spor salonuna git. Sonra saat 12 de eve gel dusunu al. Tum telefonlri televizyonu kapat. Sonra otur ve kpss ye calis. Diyet listene gore yemek vaktin geldikce yemegini ye ve tekrar kpss.

Tempolu rutin hayat insani zinde tutar.
1 tasla 4 kus!
Hem bugazindan kis kilo artisi olmasin, hem fazla kilolari gun gun at hem kpss ye kazirlan hemde kocan sana saygi duysun.

Kendinizi dısarı atın psikiyatrim bana hergun bi bahane bulup dısarıya cık mutlaka demisti. Bir kusa yazılın kpss için ders calısın abur cuburu ekmegi ve sekeri hayatınızdan silin. Zamanla hersey duzelir insallah sevgiyle kalın...
Yeni bi şehre tasinacagim inş güzel bi başlangıç olur benim için siz de sevgiyle kalın güzel msjniz için tesekkur ederim;)

Anlıyorum seni canım, hemde cok iyi Anlıyorum onun icin erkekler esleri üzülünce, hele hele cok sık ağlayinca anlamaz inan bana, ayni Dediğin gibi misil misil uyur. Vurdumduymaz olurlar, bende aileme hiçbirşey yansıtmayan biriyim. Dediğim gibi en mantıklısı kendine odaklanıp onu umursamaman, bir zaman sonra dikkatini sana vermeye başlayacak ama sen gercekten kendinle ilgilenmelisin ve sabredip beklemelisin.
Nasil toplayacagim bilmiyorum. Çok mu bir şey istiyorum biraz sevse ilgilense şuan bu halde olmayactim;(

Çok hasas bi insanım ama mız mız değilim gerçekten ya ne demek senin bu hayatta yapacagin bir şey olduğunu sanmıyorum demek? Ben mi abartiyorum?? Hesap sorsam sinirle çıktı ağzından diyecek bilmiyor muyum ama canım acidi iste
siz onu bu kadar iyi tanıyıp üzmek istemezken o ağzından çıkanı kulağı duymuyor
sözüm yok

bence size gaz vermiş kışkırtmış.bakmış adam hatun elden gidiyor saldım çayıra hesabı bazen söylenneler tokat gibi gelir kendimize çeki düzen veririz.akıllı adammış senin bu dilden anlayacağını çözmüş.bıraksa bunalıma girecen sonrada bunalımdayım diye dolanacan sonuç sıfır olacak.

bence size gaz vermiş kışkırtmış.bakmış adam hatun elden gidiyor saldım çayıra hesabı bazen söylenneler tokat gibi gelir kendimize çeki düzen veririz.akıllı adammış senin bu dilden anlayacağını çözmüş.bıraksa bunalıma girecen sonrada bunalımdayım diye dolanacan sonuç sıfır olacak.
Kusura bakmayın ama kimse kimseye bu sekilde bir şey anlatamaz! insanlar konuşa konuşa anlaşır bir birinin canini yakarak değil. Ayrıca çok bunalım da görüyorsa bi psikolga falan götürebilirdi daha insancıl olmaz mıydı sizcede?

Esimle iki gün önce tartıştık kendisi kpss den yüksek alıp atandı ben öğretmenim fakat okulu bitirir bitirmez evlendim başka şehre geldim psikojim çok bozuldu ne bi tanıdık var ne de yapacak bi şey ustelik çok kilo aldım evde oturmaktan. Neyse konuya geleyim Esimle tartıştık bana senin bu hayatta yapacagin bi şey olduğunu sanmiyorum dedi sırf kpss den düşük aldığım için daha başka iğrenç şeyler de söyledi şehir dışına gitti iki gün hiç konuşmadık eve geldi bi konu açıldı bi şey için iyi halt ettin dedim. O da bana haklisin ben zaten b** yemisim dedi. Ben de mahkeme de tukurursun o zaman dedim. Dus aldı gitti yattı sinirden bardak kirdim kendimi tokatladim ağlıyorum ama o oda da mışıl mışıl uyuyor beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık ben mi abartiyorum???
Nereye gitti 2 gün diye soran olmuştur sanırım.
Cevap neymiş?

Emin misin?
Yani işi bu noktaya getiren atanamaman mı?
Kesinlikle ama kesinlikle eminim toplantidaydi evet atanamam bütün arkadaşlarının eşleri çalışıyor içten içe söylemese de ben anlıyorum çok takıyor buna ailesinin de bu konudaki iğrenç imalarini saymiyorum bile!

Back
X