• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç gibi hissediyorum!

Kusura bakmayın ama kimse kimseye bu sekilde bir şey anlatamaz! insanlar konuşa konuşa anlaşır bir birinin canini yakarak değil. Ayrıca çok bunalım da görüyorsa bi psikolga falan götürebilirdi daha insancıl olmaz mıydı sizcede?

hani dost acı söler derler ya gerçekten burda yorum yapanların dost olduğunu düşünüyorum.tıpki benim gibi ama hayat o kadarda değil.anne babanız yeri geliyor dr götürmüyor sizi.kocalardan bu kadar incelik zor.yıllar geçecekte senden emin olcakta ondan sonra elinden turtar götürür ilk yıllarda yapmazlar anacım.sen silkenlemeye bak tırnağın varsa başını kaşı.onlarda kötü demiyolar ailesi yani o kadar okudun atan emeklerin zayi olmasın.

hani dost acı söler derler ya gerçekten burda yorum yapanların dost olduğunu düşünüyorum.tıpki benim gibi ama hayat o kadarda değil.anne babanız yeri geliyor dr götürmüyor sizi.kocalardan bu kadar incelik zor.yıllar geçecekte senden emin olcakta ondan sonra elinden turtar götürür ilk yıllarda yapmazlar anacım.sen silkenlemeye bak tırnağın varsa başını kaşı.onlarda kötü demiyolar ailesi yani o kadar okudun atan emeklerin zayi olmasın.
Allah a sukur aile iliskim çok iyidir babam çok üstümüze düşer eşim de normalde iyidir ama bu konu da haddinden fazla yukleniyor. Haaa ailesine gelince bence bu konu da yorum yapmayın onların ne olduğunu ben de eşim de çok iyi biliyoruz keşke sizin dusundugunuz kadar masum olsalardı!!!!!!!

Esimle iki gün önce tartıştık kendisi kpss den yüksek alıp atandı ben öğretmenim fakat okulu bitirir bitirmez evlendim başka şehre geldim psikojim çok bozuldu ne bi tanıdık var ne de yapacak bi şey ustelik çok kilo aldım evde oturmaktan. Neyse konuya geleyim Esimle tartıştık bana senin bu hayatta yapacagin bi şey olduğunu sanmiyorum dedi sırf kpss den düşük aldığım için daha başka iğrenç şeyler de söyledi şehir dışına gitti iki gün hiç konuşmadık eve geldi bi konu açıldı bi şey için iyi halt ettin dedim. O da bana haklisin ben zaten b** yemisim dedi. Ben de mahkeme de tukurursun o zaman dedim. Dus aldı gitti yattı sinirden bardak kirdim kendimi tokatladim ağlıyorum ama o oda da mışıl mışıl uyuyor beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık ben mi abartiyorum???

abartmışsınız..

Back
X