• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğim biriyle telefonlaşmak ?

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
merhaba bayanlar :)
Yine dertlerimle sizinleyim .
Aklıma takılan bi konu var yapsam mı yapmasam mı diye kararsız kaldım.
Sizlere danışmaya geldim .
Sevgilim askerde dağıtım için buraya geldiğinde buluştuk
Ve tlfnunda sürekli görüştüğü
arkadaşının attığı msjı gördüm .
(. . kızı yanımdaydı) diye .
(noktalar kızın babasının adı kızda bunun 3 sene önce 2 ay çıktığı kız)
bizimki cvp vermemiş .
Ben görünce tabi çok sinir oldum niye böyle msj attığını sorduğumdaysa . .
Adını duyunca sinir olduğumu biliyor gıcık etmek için yapıyor başka bi nedeni yok diyip yemin etti .
Şimdi ben bu arkadaşıyla konuşup sormak istiyorum ne mantıkla attı ?
Yoksa benimki hala önemsiyomu kızı ?
Benimkinin onunla konuştuğumu bilmemesi lazım ki arkasındanda iş çevirmek değil meraktan ölücem
onunla konuşasım gelmiyor aklımda bu oldukça . bi yandanda ablasıyla tlfnlaşıyoruz ona desem benimki duyuncada ablan bile biliyor gizli yapmadım derim ? SİZCE NASIL YAPSAM ?
yorumlar için teşekkür ederim şimdiden . .

Ne gerek var ki? Kendinizi küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz yaptığınız şey.
Hem erkek arkadaşınız özel hayatına bu kadar müdahil olmayın. Sonra üzülen siz olursunuz. Arkadaşını aradığınızda sevgiliniz de arkadaşına karşı mahcup olacak, küçük düşecek. Ayıp yahu.

Hiç bu tarz şeylerle uğraşma. Eninde sonunda ortaya çıkar. Sabret. Diğer kızı iyice önemsiyor havası yaratma...
SEVGİLER;;)

Erkek arkadasin ona cevap vermemekle , sana da mantikli bir aciklamayla gerekli cevabi vermis, hala neyi kurcaliyorsun. :KK14:

(Zaten bizimki cevap vermemis dedigine gore erkek arkadasinin telefonunu gizlice kurcalamissin ama daha fazla kurcalama.:KK12:)

Son düzenleme:
Neden kendini küçük düşürmeye çalışıyorsun ki ne gerek var böyle şeylere.
Seneler öncesinden birini kıskanmanın anlamı ne.

Ne vasifla arayacaksin? Cocuk sevgilin oglun degil. Arayip kime neyin hesabini soracaksin ne haddi bildireceksin yani? Benim sevgilim bana guvenmeyip arayip arkadasima hesap sorsa ya da had bildirmeye calissa alnini karislarim. Benim arkadasimin muhatabi benim.

Erkek arkadasin ona cevap vermemekle , sana da mantikli bir aciklamayla gerekli cevabi vermis, hala neyi kurcaliyorsun. :KK14:

(Zaten bizimki cevap vermemis dedigine gore erkek arkadasinin telefonunu gizlice kurcalamissin ama daha fazla kurcalama.:KK12:)
yok hayatım ya gizlice değil elinden alıpta kurcaladım :D böyle şüphelendiğim zamanlarda direk soruyorum ben oda başlıyo anlatmaya yapmıyorum.yapmam yapsam şöyle böyle olur vs.

bence alakası yok unutmamasıyla
insanlar dedikoduyu sever
bana da geçen gün bi arkadaşım teee 5 yıl önce çıktığım çocuğu gördüğünü söyledi
öyle laf olsun yani maksat
o yüzden hiç arayıp muhattap olma

Neden kendini küçük düşürmeye çalışıyorsun ki ne gerek var böyle şeylere.
Seneler öncesinden birini kıskanmanın anlamı ne.
Kesinlikle kıskanmak değil bu 3 seneyi aşkın bi süre olmasına rağmen o kendini bilmez cazgır kız hala aryıp msj atyodu çok şükür nu.değiştirdikte sorunumuz kalmadı o msjı görünce bilmediğim bişeymi var diye merak sardı içimi . ama çoğunluk arama demiş haklılar aramıycam bişey çıkarsa o zaman düşünürüm .

Arasan sorsan ne olacak? Arkadasi saka yaptim diyecek. Sevgilin de tabiki umurumda degil diyecek. Ne yapsan sonuc yok zamanla zaten anlasilir. Kendini kucuk dusurme

Back
X