Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
Konu önceden açıldımı bilmiyorum ama aklıma geldi.. Varsa zaten birazdan zabıtalar gelir :KK55:
Neyse , konuştuğumuz , sevdiğimiz üye arkadaşlarımızın adı ve kafamızda oluşturduğu fiziksel özelliklerini paylaşalım istedim..
27.01 27.01 sarışın yeşil gözlü pek yakuşuklu..(!)
gibi adını etiketleyip yorumları yazarsak arkadaşada bildirim gider alıntılayıp doğrusunu yazar diye düşündüm umarım dikkat çeker toppic :KK72:
eğlenceli olacağını düşünüyorum :KK59::KK59:

Ayy konu super eglenceli olur bence deee :) harika dusunmussun :KK70:

Mesela bence sen 25 26 yaslarinda 165 170 boylarinda sarisin ama sacinda sanki balyaj varmis gibi bi sari saca sahip olan ve hafif etine dolgunsuuun cook tatlisim hayalimce :KK68:

Ayy konu super eglenceli olur bence deee :) harika dusunmussun :KK70:

Mesela bence sen 25 26 yaslarinda 165 170 boylarinda sarisin ama sacinda sanki balyaj varmis gibi bi sari saca sahip olan ve hafif etine dolgunsuuun cook tatlisim hayalimce :KK68:
Ay ay dillere gurban..
Zaaart 2 yaklasik sonuc :)
queenEb queenEb sen..
Aynen 65-70 boylarinda saclar kumral salaş entel dantel datlimi datli bitip:KK50:

Ben 21 yasinda 177 boyundayim saclarim siyah gozlerim kahverengi bugday tenliyim ankaradan katiliyorum :p

Alinti yapamadim disarda oldugum icin ozur dilerim :KK43:

Ahah bei gorsen hayal kirikligina ugrarsin :KK70:

Ben 21 yasinda 177 boyundayim saclarim siyah gozlerim kahverengi bugday tenliyim ankaradan katiliyorum :p

Alinti yapamadim disarda oldugum icin ozur dilerim :KK43:
De get tum karizmami altust ettin. Ustteki arkadssin rujuna kadar bildimdi tuh..
21 yasa 1,77 bboy ne bea.. mumkunse 1.70 ustu yazmasin:KK45:

Konu önceden açıldımı bilmiyorum ama aklıma geldi.. Varsa zaten birazdan zabıtalar gelir :KK55:
Neyse , konuştuğumuz , sevdiğimiz üye arkadaşlarımızın adı ve kafamızda oluşturduğu fiziksel özelliklerini paylaşalım istedim..
27.01 27.01 sarışın yeşil gözlü pek yakuşuklu..(!)
gibi adını etiketleyip yorumları yazarsak arkadaşada bildirim gider alıntılayıp doğrusunu yazar diye düşündüm umarım dikkat çeker toppic :KK72:
eğlenceli olacağını düşünüyorum :KK59::KK59:

Konu cok guzel :)
Benimde resmen dusuncelerine hayranlik duydugum kk hatununu soyle dusunuyorum.
Sarisin renkli gozlu 1.70 yada ustu boyuna gore kilosu iyi olan 30-32 yaslarinda izmir hatunu @Sephoraa :)

Konu cok guzel :)
Benimde resmen dusuncelerine hayranlik duydugum kk hatununu soyle dusunuyorum.
Sarisin renkli gozlu 1.70 yada ustu boyuna gore kilosu iyi olan 30-32 yaslarinda izmir hatunu @Sephoraa :)

Aynen de sephoraa hayraniyim :p ama bence o kahverengi gozlu bilemedim 34 yasinda gibi hissediyorum ya da 28 de olabilir. :KK70:

X