• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görüşmediğin ilk ve son aşkın seni aradı bu arada sen evlendin ve çocuğun var ?

Görüşür müydün ?

• Evet

OY: 2 14,3%
  • Hayır

OY: 12 85,7%

• Ankete Katılan
    14
Çocuğum yoktu da evliydim aradığında.
Evlenmeden önce haber vermiştim aslında da inanmamış,şok olmuştu.
Sadece telefonla konuşmuştuk.
Geçen gün aynı yerde öğle yemeğinde karşılaştık. Yanında kuzenleri vardı.
Şimdi ben bekarım,o evli ve bebesi var.
Hal hatır sorduk. Kocaman sarıldık...
Bizim çok derin ve güzel bir hikayemiz vardı. Bir çok ilk ve uzun süreli aşk gibi evlenmeye niyetliydik.
O dönemin hatrına karşılıklı burukluğumuza rağmen gülümsedik..

En son görüştüğümüz ve ayrıldığımız gündü, onu son görüşüm.
Beni çok üzdüğünü yıprattığını bildiği halde, benden başkasıyla evlenirsen mutlu olamazsın inşallah demişti.
Son aldığım haberde, ayrılığımızın ardından yaşadığımız şehri bırakıp gitmiş.
Şimdi ben evliyim, o nerede nasıl bilmiyorum,
Yıpratıcı, kırgınlıklarla dolu güzel bir ilk aşktı, her şeye rağmen tebessümle hatırlıyorum.

Evliliğimde sorun yaşadığım zamanlar aklıma geliyor, mutlu olamazsın deyişi...

Ben üniversiteye ilk başladığım zaman kendi bölümümden birine aşık oldum. hem de şakayla başlayan ciddiye saran bir hikayeydi. biz çıktık ama 1 yıl sürdü. geri kalan 3 yıl ben başkasıyla o başkasıyla oldu. ama nedense özel bir yeri oldu. her gördüğüm zaman bir durdum..ama ben eşimle evlendiğim zaman içimde kimsenin uhdesi,sevgisi,unutamadığım bir durum yoktu çok şükür.
şimdi hem o da evli ben de evliyim..

Eşimi çok seviyorum ve ondan önce hiçbirşeyi hiç kimseyi hatırlamıyorum onlar gelip geciciymis onu farkettim benim için ilk aşkımda son aşkımda eşim ve kızım halimize çok şükür :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evli değilim ama o kişi ararsa açmam konuşmam . biten bitmiştir beni çok sevseydi zaten vazgeçemezdi zamanında . demek değer vermedi benden vazgeçti neden onun aramasıyla ilgileneyim ki . kesin bir dille gönderirdim yerine .. ben yaramı sarmışım evlenmişim yeni bir yuva kurmuşum pat diye gelip rahatsız edicek yok yapamaz öyle birşeye kalkışamaz .

İlk ve son aşkım olamaz son aşkımsa zaten eşim olmuş olur.
İlk aşkım ararsa da görüşmem.

Son düzenleme:
Back
X