Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gunaydin canim ben 33. Haftadayim kimse inanmiyor hamile olduguma. Minnacik bir gobegim var. Bebegim 2 kilo nerde sakliyorsun diye soruyorlar hep. Saniirim ic karnim bayagi bir genis bazen cok korkuyorum minicik bir bebis cikacak diye
Hiç üzülmeyin ben hamile kalmadan önce de kiloluydum bi de hamile kalınca iyice karnım çıktı hamile olduğum bariz belli yani. Haftasonu hamile elbiseleri alıp karnımı sevdim bile
Biz 9+4 üz ona rağmen göbişim çıktı. Şaşırılası bi durum.
Bazılarının iç karnı geniş olduğundan oluyormuş hele birde kilo varsa hiç belli olmaz zaten..
Benim göbeğim pek yoktu çıkmaya başladı
eğer ilk bebeğinizse ondan olabilir benim ilk bebeğimde çok çok az karnım vardı 3,370 kg dogdu bebiş şimdi ikinciye hamileyim ve inanılmaz göbeğim var kendime şaşırıyorum aşırı kiloda almadım nedir anlamadım
Ay ne guzel az gobus bebis saglikli olsun da takmayin kucuk cikmadi falan diye.... 13. Hafta da 4 aylik mi, 19. Haftada 8 aylik mi diyen var buyuk olmasi da sıkıntı... haftasini soyleyince de aaa dogurmana az kaldi gibi gozukuyor diyorlar....