Hic hamile kalmayanlar

Aynen tedaviye başlayalı 1 yılı geçti ve hiç hamile kalamadım henüz :14:

canım benimde 1 yıl oldu
inşallah hepimize en kısa zamanda gelirr:16:

her ay ümid edip olmamak ne kadar üzücü degil mi

ben bu ayda diyorum olabilirmiyim yaaaa:26:

ama iste umut

Benm iki yıl oldu ve hiç hamile kalmadım umarım tedaviye gerek kalmadan gelir yoksa kafayı yiceeem ki tedaviyle kalınacağı da kesin diil hamd edip bekliorum Rabbim imtihan ediyor vardır bi hayır deyip bekliyoruz bakalım..

Benm iki yıl oldu ve hiç hamile kalmadım umarım tedaviye gerek kalmadan gelir yoksa kafayı yiceeem ki tedaviyle kalınacağı da kesin diil hamd edip bekliorum Rabbim imtihan ediyor vardır bi hayır deyip bekliyoruz bakalım..

Canim benim Allah korusun sabir versin sanada hepimizede,

hamileleri görünce baka kaliyorum diyorum benim ne zaman karnimda yavrum olacak böyle gidip esyalar alacagim ona dogumuna yakin hala esyalar pesinde kosacagim belki son güne kadar:16::16::16::16::16::16:

:43::43::43::43::43:

Canim benim Allah korusun sabir versin sanada hepimizede,

hamileleri görünce baka kaliyorum diyorum benim ne zaman karnimda yavrum olacak böyle gidip esyalar alacagim ona dogumuna yakin hala esyalar pesinde kosacagim belki son güne kadar:16::16::16::16::16::16:

:43::43::43::43::43:

Bende bıkmadan her ay aynı hayaLLer içindeyim ..

O insanın elinden değilki zaten bastırılamayan bi duygu ..
Eşime hep diorum şu iki çizgiyi bi göreyim ertesi günü hemen alışverişe :9: kim tutar beni :49:

Bende bıkmadan her ay aynı hayaLLer içindeyim ..

O insanın elinden değilki zaten bastırılamayan bi duygu ..
Eşime hep diorum şu iki çizgiyi bi göreyim ertesi günü hemen alışverişe :9: kim tutar beni :49:

:31:

evet degil mi bugün esimle magazada tesadüfen yeni dogan bebkler icin kiyafet gördük diyorum hayatim hadi gel alalim:52::52::52:

bana bakip gülümsedi

güldüm bende heyecanlandim

sonra tekrar ordan gecerken dedim aaaa bak hayatim almadik daha hadi alip gidelim...bu tür seyler bile ne güzel ya gercekten göbegimizde olsa?

degmeyin keyfimize:9::9::9:

:31:

evet degil mi bugün esimle magazada tesadüfen yeni dogan bebkler icin kiyafet gördük diyorum hayatim hadi gel alalim:52::52::52:

bana bakip gülümsedi

güldüm bende heyecanlandim

sonra tekrar ordan gecerken dedim aaaa bak hayatim almadik daha hadi alip gidelim...bu tür seyler bile ne güzel ya gercekten göbegimizde olsa?

degmeyin keyfimize:9::9::9:

HeLe ben : )

Aman ALLahım bebek mağazalarının önünden geÇmeyim yapışık kaLiorum oraya : )

Eşim dio tamam hayatım bizimde olsun hepsinden alcaz inş ..Çocuk gibi kandırıo beni sonra gidioz :9:

HeLe ben : )

Aman ALLahım bebek mağazalarının önünden geÇmeyim yapışık kaLiorum oraya : )

Eşim dio tamam hayatım bizimde olsun hepsinden alcaz inş ..Çocuk gibi kandırıo beni sonra gidioz :9:

hahaha:16::16::16:

aynen canim diyor evet hayatim olacak birgün o günler hele bir gelsin o zaman hepsini gelip güzelce aliriz:9::9::9:

diyor gel hadi diyor dur hele bir bakayim suna ne olur,gelip mecburen birlikte bakiyor ayyyyyyy askim yaaaa

suan düsünüyorumda canim benim meger beni üzmemek icin elinden geleni yapiyor:31:

Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. beklemek gerçekten zor, sıkıcı, yorucu, stresli vs vs....

Benim bu ağustosta 3 yol olcak. 2 negatif aşılamam var. Muhtemelen bu yaz tüp bebeğe geçicez.

Aslında ilk yıl bence en zoru. İnsan herşeye olduğu gibi bunada alışıo zamanla. Ben ilk zamanlar çok kafaya takardım ama son 1 yıldır daha rahatım..

Geçen yılın ekim ayında bi kimyasal gebelik geçirmiş olabileceğimi düşünmüştük ben eşim ve doktorumuz ama kan testi yaptırmadığım için hiç emin olamadık. Eşimde morfoloji problemi olduğundan kimyasal ihtimalimizde vardı..

Her neyse sonuçta ellerimiz boş hala ama çok şükür umudumuz var. Herşeyin bi doğru zamanı vardır elbet. İşallah allahım bizlerede o güzel duyguyu nasip etcek hayırlısıyla..

Hele o zaman siz beni görün alışverişte :)

Benim bu ağustosta 3 yol olcak. 2 negatif aşılamam var. Muhtemelen bu yaz tüp bebeğe geçicez.

Aslında ilk yıl bence en zoru. İnsan herşeye olduğu gibi bunada alışıo zamanla. Ben ilk zamanlar çok kafaya takardım ama son 1 yıldır daha rahatım..

Geçen yılın ekim ayında bi kimyasal gebelik geçirmiş olabileceğimi düşünmüştük ben eşim ve doktorumuz ama kan testi yaptırmadığım için hiç emin olamadık. Eşimde morfoloji problemi olduğundan kimyasal ihtimalimizde vardı..

Her neyse sonuçta ellerimiz boş hala ama çok şükür umudumuz var. Herşeyin bi doğru zamanı vardır elbet. İşallah allahım bizlerede o güzel duyguyu nasip etcek hayırlısıyla..

Hele o zaman siz beni görün alışverişte :)

bizimde 3mayısta 4 yıl oldu başlarda 2 sene istemedik ama korunmadıkta ma 2 yıldır istiyoruz ama gelen giden yok

ne kadar cok insan varmış benim gibi olmayan yanlız hissetmeye başlamıştım kendimi
psikolojikmi bilmiyorum hep etrafımda hamileler var.... sanki bilerek etrafımdalar

allah tez zaman da yüzüzmüzü güldürsün bu ayların hürmetine ....

bende 6 senelık evlıyım hıc hamıs olmadım:14::14::14:
benım esım azo sperm hastası
bizde 1 tane bile sperm yok
hamılelık nasıldır acaba bende hıc tatmadımm:43::43:

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de 10 aylık evliyim ve o zamandan beri istiyoruz ama hala bebiş yok..aslında sizlere göre az bir zaman olmuş ama inanın bu kadarcık zaman bile sabrın taşmasına stres yapmaya yetiyor da artıyor..benim de çevremde hep hamileler var bana sen de yapsana diyorlar sanki elimdeki bişeymiş gibi..Rabbim bu duyguyu dileyen isteyen herkese yaşatsın inşallah tez zamanda..AMİN..

Merhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır takip ediyorum KK yı ama katılmak bugüne nasipmiş:)

Ben de 11 aylık evliyim, erken olduğunu ve borçları bitirmeyi düşündüğümüz için 2-3 yıl bebek istemiyorduk. Ta ki 2ay önce adetim gecikene kadar. Doktora gittiğimizde hem pozitif çıkmasın diyordum hem de içten içe istediğimi farkettim. Ben böyle kendimle savaşırken doktordan beklenen haber geldi ve hamile olmadığımı öğrendik. O an eşim de ben de yıkıldık resmen. Meğer ne çok istemişiz bebeğimiz olmasını.

Sonrasında korunmayı bıraktık, kolay diye düşünürdüm hep aslında zormuş. Bu ikinci ayımız, artık hazirana kaldı bebiş umutları:(:(

1senedir istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hala bişy yok maalesef.bilmezdikki böyle beklyceğmizi ahh ahhh

Back
X