Hiç hamilelik belirtim yok ama regl olmadım regl ağrım da yok bunu yaşayanlar var mı lütfen yaza mısınız

Birmavikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
83
21
3
32
Herkese merhaba normalde regl öncesi göğüslerim çok ağrır ama bu kez hiç ağrım olmadı bugün regl olmam lazım regl de olmadım acaba bilginiz var mı kaç gün beklemeliyim. Her ay bir soruyla geliyorum 2 gün sonra regl oluyorum. Belirti olsa da olmasa da insan her şeyden umutlanıyor işte 🥺

Herkese merhaba normalde regl öncesi göğüslerim çok ağrır ama bu kez hiç ağrım olmadı bugün regl olmam lazım regl de olmadım acaba bilginiz var mı kaç gün beklemeliyim. Her ay bir soruyla geliyorum 2 gün sonra regl oluyorum. Belirti olsa da olmasa da insan her şeyden umutlanıyor işte 🥺
10 gün gecikme normal kabul ediliyor. Bir kaç gün bekle bence, Rabbim isteyen herkese gönülden isteyene nasip etsin inşallah

Amin inşallah, normalde hiç gecikmem olmaz kafamı karıştıran ağrılarımın hiç olmaması
Yani her gebelikte belirti olcak diye bişey yok bir arkadaşım 4 -aylıkken öğrendi😂😂 adet düzensizliği vardı tabiki yanlış anlaşılma olmasın kiloluydu adet zaten gelmiyor farkında değildi rutin kontrolde öğrendi hiç bulantısı ağrısı olmadı .. senin durumun biraz farklı olabilir istersen test yap yada 5 gün filan daha bekle

Yani her gebelikte belirti olcak diye bişey yok bir arkadaşım 4 -aylıkken öğrendi😂😂 adet düzensizliği vardı tabiki yanlış anlaşılma olmasın kiloluydu adet zaten gelmiyor farkında değildi rutin kontrolde öğrendi hiç bulantısı ağrısı olmadı .. senin durumun biraz farklı olabilir istersen test yap yada 5 gün filan daha bekle
Erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile yok yarın kan testi vermeye gideceğim 🥺 7. Günüm yarın ama umudum yok negatifleri görmekten kalmadı

Regl oldun kan vermeye giderken
Stressdeb gecikti heralde 5-10 gün gecikme normaldir birdaha sakin kendine stress yapma hamilelikte nezaman test yapilmali bence biliyomusun böyle 3 hafta felan adet olmicaksin miden bulanacak halsizlik olcak felan semptomlari uzun sürdügü zaman yapilmali bence sonra hayal kirikligi oluyo bende tedavi görüyorum 2günde bir tekrarladim test ama degisen bisey yok nasip ya sabir lazim kolay degil

Back
X