Hiç hatırlamıyorum.

FusyAsk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
799
1.021
113
Son zamanlarda yaptığım özellikle söylediğim şeyleri hiç hatırlamıyorum ya off deliricem :( Birsey konusurken sanki sözcükler uçup gidiyo sürekli ne diyodum ben diyorum. Aklımda tutamıyorum
Mesela bu sabah telefonda erkek arkdasımla konusuyoduk biraz tartıstık 2 dk sonra ne dediğimi onun ne söylediğini bile hatırlayamadım tekrar arayınca o hatırlattı. Ve çok sık yapmaya basladığım sey ben seni birazdan ararım diyip aklıma gelene kadar aramıyorum. Biraz önce telde konusurken aniden teli kapatmışım hiç hatırlamıyorum o da bişey oldu sanmış bir sürü mesaj atmış ama aklımın ucunda dahi yok ne zaman kapattım nasıl kapattım. Off :((
Bu ve bir çok şey artık cok canımı sıkmaya başladı nedir sizce hanımlar ne yapmak lazım.

Bir tahlil yaptırın derim ben. B12 eksikliği sebep olabiliyor unutkanlığa.

Bende de geçen sene vardı sonra geçti düzeldim.Fazla düşünüyordum o dönem dalgınlık vardı ondan.

Geçen yıl ben de kullandığım bir ilaç nedeniyle bunu yaşadım. HATTA tüm günümü unutuyordum berbat bir durumdu.İlacı bıraktım düzeldi

ben de geçen gün köpeğin hayvan olduğunu unutup iş arkadaşıma sordum ama inanmazsınız o an ki beyin boşluğunu anlatamam bir an da gidiyor bilgiler beynim boşalıyor sanki

Test yapılırken tiroidlere de bakıldı birşey çıkmamıştı
Yeni mi baktirmistiniz? Vitamin eksikligini arkadaslar yazmis. B12 vitamini takviyesi de ise yarayabilir ama tabii doktorunuz karar verecektir buna da. Aman kendi kafaniza gore birsey kullanmayin. Bir de psikolojik olabilir son olarak konuyu o sekilde degerlendirmek lazim

Stres yorgunluk mutsuzluk da yapıyor.. kafanızı toparlayamadiginiz dönem beyin gereksiz şeyleri siliyor.. dinlenmek ve az stres lazım.. tabi tahliller yapılmalı bi eksiklik de olabilir..

B12 iğneleri tabletlerden daha etkılı.
Doktordan isteyebılırsınız.
Uygun görurse iğne daha ıyı gelcektır.
Geçmiş olsun.

Ben de geçen gün bornozun adını hatırlayamadım, bunun adı neydi ya diye sorduğumda evdekilerin bakışları Şok'a uğramış gibiydi:110:

Bu durum bende de var. Kafam boş bir sayfaya dönüyor. Vitamin eksikliği bu duruma sebebiyet vermiş olabilir, araştırın.

Back
X