- Konu Sahibi Jigglypufff
Bugün yine ailemle tartıştım.Ben 18 yaşındayım ve zamanımın büyük bir kısmı evde geçiyor.Erkek arkadaşım var, kız arkadaşlarımda var ama onlarla istediğim gibi görüşemiyorum.Kız arkadaşımda kalmak istiyorum 10 senedir tanımama ve ailesini tanımamıza rağmen benim ailem izin vermiyor.Bir hafta sonu arkadaşlarımla eğlenmeye gidemiyorum, sürekli babam ya da abim arıyor.Abim çok özgür eve girip çıkma saatlerine karışılmıyor, kendi başına tatile gidebiliyor, kız arkadaşlarını eve getirebiliyor.Annem ve babam 40 yaşında öğlen çıkar akşam 8 de eve gelirler.Hafta sonları eğlenmeye giderler.. Yani 40 yaşında olmalarına rağmen benden daha iyi hayatlarını yaşıyorlar.Bense evde oturup akşama kadar bilgisayar başında yada televizyon karşısında gençliğimi öldürüyorum.Onlar evde yokken alıp başımı gideyim desem bizim evimiz merkeze çok uzak ve otobüs tam bir ölüm.Onların arabası olduğu için rahatça gezip tozuyorlar.Kuaföre gitmek istiyorum para yok diyorlar ama kendileri hergün abartmıyorum hergün yığınla alışveriş ediyorlar.Abim daha geçen ay 1 milyar tatil parası harcadı.Nedense hep bana gelince yok.Kısacası kızlar bu hayattan çok mutsuzum.Sanki 18 yaşında değil de 70 yaşında bir nine gibi hissediyorum.Bazen hayat benim için anlamını kaybediyor boşa yaşıyormuş gibi hissedip ölmek istiyorum.Ama öldüğümde de mutlu olacağımı hiç sanmıyorum.. Bu yüzden böyle birşeye kalkışmadım.