Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her konunuzda bir mızmızlanma söz konusu son zamanlarda. Önceki konunuzda tatilden sıkıldım demişsiniz şimdi de okullar açılacak hazır değilim diyorsunuz. Burdan bakınca öğretmen olgunluğu pek gözükmüyor. Toparlanmaya bakın :) yani terapi alabilirsiniz bence :)
Öğretmen olgunluğuma laf ettirmem lütfen başlayınca mis gibide yapıyorum sorun dedemi falan kaybettim başka şeylerde var hazırl olmamam da etken oalrak.sıkılmakla hazır olmamanın alakası yok kızlar önerilerde bulundu bazılarını uyguladım geçti zaten
Her konunuzda bir mızmızlanma söz konusu son zamanlarda. Önceki konunuzda tatilden sıkıldım demişsiniz şimdi de okullar açılacak hazır değilim diyorsunuz. Burdan bakınca öğretmen olgunluğu pek gözükmüyor. Toparlanmaya bakın :) yani terapi alabilirsiniz bence :)