• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç hazır değilim:(

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar iyi geceler, şurda ayın 4 üne ne kaldı, okullar açılıcak ve ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi :(

Ne yönden hazır hissetmiyorsun ?
Öğretmen misin? Yoksa,
Çocuk felan mı?

Her konunuzda bir mızmızlanma söz konusu son zamanlarda. Önceki konunuzda tatilden sıkıldım demişsiniz şimdi de okullar açılacak hazır değilim diyorsunuz. Burdan bakınca öğretmen olgunluğu pek gözükmüyor. Toparlanmaya bakın :) yani terapi alabilirsiniz bence :)

Sizin sosyalleşme korkunuz vardi dimi? Yanlış mi hatırlıyorum acaba??

Geçen sene de benim öyleydi canım inşallah çabuk alışırsın

Öğretmen olgunluğuma laf ettirmem lütfen başlayınca mis gibide yapıyorum sorun dedemi falan kaybettim başka şeylerde var hazırl olmamam da etken oalrak.sıkılmakla hazır olmamanın alakası yok kızlar önerilerde bulundu bazılarını uyguladım geçti zaten
Her konunuzda bir mızmızlanma söz konusu son zamanlarda. Önceki konunuzda tatilden sıkıldım demişsiniz şimdi de okullar açılacak hazır değilim diyorsunuz. Burdan bakınca öğretmen olgunluğu pek gözükmüyor. Toparlanmaya bakın :) yani terapi alabilirsiniz bence :)

Back
X