• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç hesapta yokken çıkan eski sevgili

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
333
İyi geceleer arkadaşlar lütfen kısa da olsa empati kurup bana yardımcı olun, bir dış göze ihtiyacım var :(

Uzun zamandan beri bi çocukla konuşuyorum, henüz sevgili değiliz ama sanki sadece adı koyulmamış gibi, her sabah günaydınlar gün boyu konuşmalar, hayaller, birbirini tamamlayan iki insan düşünün... Birbirimizi tanımak için çok zaman ayırdık sağlam ilerliyoruz diyordum ki olan şeye bakın. Dün gece benimkinin eski sevgilisi ( 1.5 yıl önceki eski sevgilisi, 2 kere birlikte olmuşlar kız bırakmış hep ve o da aşka küsmüş bundan sonra) instagramdan 2-3 fotoğrafını beğenmiş.
Ben bunu gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Çünkü hissediyordum bu kızdan bişeyler gelecek diye ve geldi de.. Benimkiyle sabah iyi güzel konuştuk sonra canının sıkkın olduğunu anladım sordum ve söylemedi nedensiz dedi, hesabına ''her şey çok karışık.'' yazmış. Bunu da sordum film repliği arkadaşlarla kullanırız çok dedi peki dedim.
Mesajlaşmamızda en son işi vardı, tamam dönersin sonra bana dedim. Normalde asla yapmaz ama mesajımı okumamış ve online oluşunu çok kez yakaladım.
Ben mi bu olaya yoruyorum yoksa gerçekten böyle mi bilmiyorum ama olan bana olacak sanırım. Sizce nasıl davranmalıyım ? Bu arada benimki eski sevgilisini bildiğimi bilmiyor, ben öğrendim. Ona söyleyemem bu durumu yani.

Arama sorma üatüne düşme noldu niye bu gariplik diye. Sensizde olur izlenimi iyidir herzAman. Kafasının karışması normal sessizce beklemek en iyisi

Arama sorma üatüne düşme noldu niye bu gariplik diye. Sensizde olur izlenimi iyidir herzAman. Kafasının karışması normal sessizce beklemek en iyisi

Beklicem evet üstüne düşmek yok, bunu hiç yapmadım zaten elinde izlenimi vermedim hiç ona. Ama merak da ediyorum, bi kaç gün böyle giderse yazmadan duramam ki..

Eski sevgilisinde kalmistir akli. Mesafeni koy, hemen baglanma. Sonra üzülen sen olursun

Eski sevgilisinde kalmistir akli. Mesafeni koy, hemen baglanma. Sonra üzülen sen olursun

Eski sevgilisinde kalsa 10 aydır konuşur mu benimle. Eskiler açıldığında aklında kalbinde kalan hiç bişeyin olmadığını söylüyordu halbuki.

Sıkma Canını Aklınada Binbir Türlü Şeyler Getirip Üzme O Tatlı Canını... Eğer Seni Seviyorsa Zaten, Eski Sevgili Meski Sevgili Dinlemez Sana Döner...

Eski sevgilisinde kalsa 10 aydır konuşur mu benimle. Eskiler açıldığında aklında kalbinde kalan hiç bişeyin olmadığını söylüyordu halbuki.
Demek ki ortaya cikinca isler degisti. Adamin kafasi karismis olabilir sonucta. Hem öyle olsa da acik acik onu düsünüyorum demez.

Bence bi süre geri çekil,şöyle onada kafanin karıştığıni hissediyorm,bu durum beni de olumsuz etkiliyor bi süre konusmayalim de..belki o da bunu bekliyordur seni üzmemek için soylemiyordur..

Yırtık dondan fırlayan bu zatı muhterem belliki söküğün kenarında hep bekleniyordu..

Demek ki ortaya cikinca isler degisti. Adamin kafasi karismis olabilir sonucta. Hem öyle olsa da acik acik onu düsünüyorum demez.
Kendi haline bırakmalıyım sanırım. Hiç bişey dediği yok..
Yırtık dondan fırlayan bu zatı muhterem belliki söküğün kenarında hep bekleniyordu..
Buna inanmak istemiyorum işte. Benim gözümde o kadar iyi o kadar merhametli düzgün biri ki, o kız geldi diye bi çırpıda silip atarsa beni uzun süre kendime gelemem :(

Bir anda değişik tavırlara girmesi ve eski sevgilisinin ortaya çıkışı ...
Çok manidar bence.

Bunların tesadüf olmadığını düşünüyorum. Kendinizi fazla kaptırmamaya çalışın, bi süre geride durun, aramayın sormayın. Eğer aklı gerçekten ondaysa ve birlikte olmak istediği kişi oysa, eyvallah der gidersiniz. Kendinizi yıpratmayın.

Iki kadin bir adam .. adamsa tabikide inanmayin ya, aldanmayin .. bunlar tesaduf degil, suphelendiyseniz emin olun dogrudur..

Back
X