Hiç hoşlanmadığınız insanlarla bir araya gelmek

Mecburiyet durumuna bagli . Isyeri disinda hoslanmadigim kimseyle bir araya gelmem , gelemem de zaten. Numara yapmayi beceremiyorum.

Bazilari var -ki hic onlardan biri olmak istemem, yuzune gulup canim cicim deyip arkadan olabilecek her seyi soyluyorlar.

Eskiden öyle saftriktim ki karsi görüşüm varsa bile ses cikaramazdim karsimdakine. Dinler kafami sallardim.şimdi seninle ayni fikirde değilim diyebiliyorum. Kafa tutabiliyorum.ama çok emek verdim bu seviyeye gelebilmek icin.

Arkadaşlar gerçekten yıldızınızın hiç barışmadığı, sohbetini sevmediğiniz ama mecburen zaman zaman bir araya gelmek zorunda kaldığınız insanlarla gerilmeden nasıl aynı ortamda kalıyorsunuz?
Benim hayatımda var böyleleri. İyi insanlar, hiç bir kavgam tartışmamız olmadı ama yanlarında kendimi çok rahatsız hissediyorum. Kırk yıl görmesem dahada görmek istemem.
Bana bir akıl lütfen. Yaş olmuş 36 ama ergen gibi bu tripler. Kendime kızıyorum
Ben genelde rahatsız olduğum insanlarla bir araya gelmiyorum eğer mecburen gelmissem yokmuş gibi davranırım . Enerjimi dusurmelerine izin vermem

Çok teşekkürler arkadaşlar. Olayları durumları farklı pencerelerden görmek çok güzel. Hepsini okuyup değerlendiriyorum :21: Buraya yazmayı seviyorum.

Valla benimde oldu böyle insanlar ama sanırım benim içinde böyle düşünenler oldu.
Bi akraba aynı ortamda benimle bulunduğunda çok geriliyordu. Garip garip triplere giriyor başım ağrıyor diye başka odaya geçiyordu. Ergenligini benimle atti. Tabii o öyle yapınca bende geriliyordum bende triplere giriyordum. Çok komiktik. Tabii şimdi böyle düşünüyorum. Rahat ol hic umursama.

Herşeyi üstüne alınan, aşırı kompleksi ve kendini her zaman haklı gören insanlar ise uzak durmak istemekte haklisin..mesafeli ol en güzeli

Arkadaşlar gerçekten yıldızınızın hiç barışmadığı, sohbetini sevmediğiniz ama mecburen zaman zaman bir araya gelmek zorunda kaldığınız insanlarla gerilmeden nasıl aynı ortamda kalıyorsunuz?
Benim hayatımda var böyleleri. İyi insanlar, hiç bir kavgam tartışmamız olmadı ama yanlarında kendimi çok rahatsız hissediyorum. Kırk yıl görmesem dahada görmek istemem.
Bana bir akıl lütfen. Yaş olmuş 36 ama ergen gibi bu tripler. Kendime kızıyorum
Yoklarmis gibi davranirim.

Back
X